|
Bildirim
Bu tür platformlara reklamlı abonelik yaptirmaları yasaklanmalı. Ben zaten reklam olmadan istediğim içeriği istediğim zaman izleyeme çalışıyorum. Reklam istesem tv izlerim. Tüketici tarafından bakan bi kural veya yaptırım gerekiyor hepsine. Herşeye el atan ab kurumu şunlara da el atsın madem. Sonra neden kaçak izliyoruz diye dert yanmasınlar.
|
Yaptığınız baya baya Clickbait. Başlığa göre benim şuan reklamlı izliyor olmam gerek hem de zam gelmiş olması gerek. Ama bizim için ikisi de geçerli değil. Öyle haberin sonuna yazarak olmaz o iş. Nerde o eski donanım haber. Kalite yerlerde artık.
|
Hem paralı hem reklamlı biraz tuhaf ama çok makul bir fiyat olmalı ki mantıklı gelsin. Samsung sağolsun 6 aylık prime edindik.
|
Bu gidişle herkes korsana geri dönecek paralı platformları birakip
|
Kapitalizmi kutsallastirmaya devam et knk senin gibiler sayesinde zaten bunlar bu kadar kudurdu filmleri satmiyorlar bile senin asla olamiyor sadece izleme hakki veriyorlar
|
Hırsızlığı savunan bir güruh. Eleştirin bile rezil ötesi fakat onu da geçtim. İsteyen istediği eleştiriyi yapar fakat hırsızlığı savunmak da ayrı bir rezillik. adam içerik yapıyor Bunu sana paralı sunuyor. ister para verir izlersin para vermek istemiyorsan da izlemezsin. nasıl bir markete girip paran varsa et alıp yiyorsan Paran yoksa alıp yiyemiyorsan Bu da aynı şey.
|
Para verenin aklından şüphe ederim. 3. Sınıf Orta Doğu ülkesiymişiz gibi sansür uyguluyorlar dizi-filmlere, ben parasını verdiğim üründe sansür istemem kardeşim. Sen bu hizmet karşılığı para alıyorsun bana sansürlü-sansürsüz seçeneği sunmak zorundasın.
|
|
hem çöp sun hem reklam hem para iste AKSJDHAKSHDAKSDHASŞODHAŞSODASŞDJ TORRENT SAOLSUN HEPİNİZE NAŞ NAŞ |
|
Tamam işte Pakistan mantığı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8A7997455 -- 30 Ocak 2024; 17:52:00 > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Habersiz falan değilim. Zam geleceğine de eminim. Ülke zaten her konuda yokuş aşağı gidiyor her gün. Haber başlığı clickbait içeriyor ve gerçeği yansıtmıyor diyorum. Ve haber tamamen clickbait zaten. Verdiğiniz yanıtın yorumumla hiçbir ilgisi yok. |