Şimdi Ara

Amazon Prime Video reklamlı oldu: İşte yeni fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon Prime Video reklamlı oldu: İşte yeni fiyatı
    Günümüzde çok sayıda içerik platformu, hem abone hem de platform gelirlerini artırmak amacıyla yeni abonelik planları sunuyor. Bunlar arasından Amazon Prime Video ise, bir süredir reklamlı abonelik planı ile gündemde. Öyle ki daha önce kullanıcıları bilgilendiren platform, ek ücret ödenmediği sürece reklam göstermeye başlayacağını duyurmuştu. Peki Amazon Prime Video reklamlı abonelik fiyatı ne kadar? İşte tüm detaylar…

Prime Video'da reklamsız abonelik ne kadar?

Bildiğiniz gibi bu yılın başlarında Amazon, Prime Video servisi özelinde reklam göstermeyi planladığını duyurmuş ve değişikliğin 29 Ocak'ta aktif hale geleceği belirmişti. Yeni abonelik planı ise geçtiğimiz saatlerde ABD özelinde kullanıma sunuldu. Bugünden itibaren reklamsız bir deneyim için Amazon Prime Video abonelerinin ayda 3 dolarlık ekstra bir ücret ödemesi gerekecek.

Kaçıranlar için ülkemiz de dahil Amazon Prime aboneliği yoluyla Prime Video hizmetine ulaşılabiliyor. Bu aboneliğin ABD'deki fiyatı ise 14,99 dolar. Ayrıca kullanıcılar aylık 8,99 dolar ödeyerek Prime Video aboneliği de satın alabiliyor. Bu süreçte ise, tüm Amazon Prime aboneleri reklamlı Prime Video abonesi hâline gelecek. 

• Prime Video Reklamlı: 14,99 dolar

• Prime Video Reklamsız: 17,98 dolar

Reklamlı Prime Video aboneliğinin Türkiye'de sunulup sunulmayacağı henüz açıklanmış değil. Ancak Prime aboneliğinin ülkemizde 39 TL (1,50 dolar) karşılığında sunulduğunu düşünürsek, pek de mümkün görünmüyor. Niketim Netlix'in reklamlı abonelik planı da daha önce ülkemizi pas geçmişti. Dolayısıyla benzer bir karara imza atılabilir. 

Kaynak:https://www.businessinsider.com/amazon-prime-video-starts-ads-unless-you-pay-extra-2024-1

• Bu tür platformlara reklamlı abonelik yaptirmaları yasaklanmalı. Ben zaten reklam olmadan istediğim içeriği istediğim zaman izleyeme çalışıyorum. Reklam istesem tv izlerim. Tüketici tarafından bakan bi kural veya yaptırım gerekiyor hepsine. Herşeye el atan ab kurumu şunlara da el atsın madem. Sonra neden kaçak izliyoruz diye dert yanmasınlar.
    Hırsızlığı savunan bir güruh. Eleştirin bile rezil ötesi fakat onu da geçtim. İsteyen istediği eleştiriyi yapar fakat hırsızlığı savunmak da ayrı bir rezillik. adam içerik yapıyor Bunu sana paralı sunuyor. ister para verir izlersin para vermek istemiyorsan da izlemezsin. nasıl bir markete girip paran varsa et alıp yiyorsan Paran yoksa alıp yiyemiyorsan Bu da aynı şey.
  • Bu tür platformlara reklamlı abonelik yaptirmaları yasaklanmalı. Ben zaten reklam olmadan istediğim içeriği istediğim zaman izleyeme çalışıyorum. Reklam istesem tv izlerim. Tüketici tarafından bakan bi kural veya yaptırım gerekiyor hepsine. Herşeye el atan ab kurumu şunlara da el atsın madem. Sonra neden kaçak izliyoruz diye dert yanmasınlar.

• hem çöp sun hem reklam hem para iste AKSJDHAKSHDAKSDHASŞODHAŞSODASŞDJ

TORRENT SAOLSUN HEPİNİZE NAŞ NAŞ

• Reklam varsa millet gidip tornetten veya HDfilmcehenneminden izler.
    Hem para ver hem reklam izle mantıklı değil
    youtube premiumum var reklam yok kafam rahat (bir örnek)

• cosef kullanıcısına yanıt

Tamam işte Pakistan mantığı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem paralı hem reklamlı biraz tuhaf ama çok makul bir fiyat olmalı ki mantıklı gelsin. Samsung sağolsun 6 aylık prime edindik.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Hırsızlığı savunan bir güruh. Eleştirin bile rezil ötesi fakat onu da geçtim. İsteyen istediği eleştiriyi yapar fakat hırsızlığı savunmak da ayrı bir rezillik. adam içerik yapıyor Bunu sana paralı sunuyor. ister para verir izlersin para vermek istemiyorsan da izlemezsin. nasıl bir markete girip paran varsa et alıp yiyorsan Paran yoksa alıp yiyemiyorsan Bu da aynı şey.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaptığınız baya baya Clickbait. Başlığa göre benim şuan reklamlı izliyor olmam gerek hem de zam gelmiş olması gerek. Ama bizim için ikisi de geçerli değil. Öyle haberin sonuna yazarak olmaz o iş. Nerde o eski donanım haber. Kalite yerlerde artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8A7997455 -- 30 Ocak 2024; 17:52:00 >
  • Stoneiron04 kullanıcısına yanıt
    Kapitalizmi kutsallastirmaya devam et knk senin gibiler sayesinde zaten bunlar bu kadar kudurdu filmleri satmiyorlar bile senin asla olamiyor sadece izleme hakki veriyorlar

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Kapitalizm hiçbir zaman kendi kuyruğunu ısırmaz bu firmalarin hepsi insanlari iligine kemigine kadar somurmek icin ortak hareket ediyor devletle de ortaklar tabiki zaten politikacilarin hepsi sirketlerin kapitalistlerin yalamasi

• İzlemiyordum zaten , üzerine bu haberi görmemde güzel oldu direk iptal ettim üyeliğimi

• Bu gidişle herkes korsana geri dönecek paralı platformları birakip

• Bugün reklamlı abonelik dersiniz, yarın dizi bölüm başı ücret dersiniz, dersiniz de dersiniz... Amazon dan alış veriş olarak memnun kalmaya çalışıyoruz belli dönemlerde indirimleri ile her ne kadar zam yapılsa da eyvallah diyoruz memnunuz çünkü de böyle şeyler mide bulandırıyor.

• Reklamlı aboneliği Exxen deneme süresinde kullandım özellikle reklamlı denedim. Gerçekten çok kötü bir deneyim,kapatıp izlemedim. Zaten kısa süreli yayınlar tv gibi 2 saatlik dizi izlemiyoruz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ücretli platformların bunu uygulaması çok saçma.

• Netflix'i kapattım. Sıra buna geldi anlaşılan. Alışkanlık ya. Netflix'i olmaz falan diyordum ama kapatınca ne kadar güzel alışkanlıklarımı Netflix yüzünden terkettiğimi anladım.

• tarlabasi kullanıcısına yanıt
    napacaksın malum ortamdan mı izleyeceksin şimdi? korsanlığı da savunursunuz şimdi.

• Adamlar Türkiyeye özel fiyat çektiğinden habersizsin. 1 dolara prime üyeliği alıyorsun bu zammın gelmesi demek Türkiyeye de zam gelecek demek

• İsabet olur

• BursaliEfsane B kullanıcısına yanıt

Habersiz falan değilim. Zam geleceğine de eminim. Ülke zaten her konuda yokuş aşağı gidiyor her gün. Haber başlığı clickbait içeriyor ve gerçeği yansıtmıyor diyorum. Ve haber tamamen clickbait zaten. Verdiğiniz yanıtın yorumumla hiçbir ilgisi yok.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.