Şimdi Ara

Amazon Saatler (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.462
Cevap
416
Favori
648.888
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lordalpos

DEALSWEEK ile 30BLACKFRI sizce birleşir mi 27-28 inde?

Hayır

iyi yapmışsınız hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k@llone

http://www.amazon.com/gp/product/B00UN98UFU?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=ATVPDKIKX0DER şu fena değil gibi, otomatik japon mekanizma var. Siz ne dersiniz?

Amazon Saatler

Seikonun mekanizmasini kullaniyor invicta. Guzel saat. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar bana soyle gold-black renkleri karisimi saglam bir saat onerecek olan var mi marka takintim yok yeterki 70-80 dolari gecmesin

• Hocam mobil uygulamada free shipping turkey secince tommy ler filtreden cıkıyor. Bu ürün tr ye geliyor mu ben mi bir hata yaptım

• ferisss kullanıcısına yanıt
    eyw, dün sipariş verdim. Orient mekanizması diye biliyorum ben, gerçi seikonun otomatik mekanizmalarınıda orient veriyordu, öyle duymuştum. Herneyse, bu fiyata otomatik saat bir daha bulamayız sanırım :)
  • Rez alalım çok büyük indirimler oluyor. Hayırlı olsun herkese
  • Arkadaşlar benim anlayamadığım husus, vergiyi kestiğinde saat gümrüğe takılmadan elime mi ulaşıyor? Eğer takılırsa bir daha vergi vermem gerekiyor mu?
  • quote:

eyw, dün sipariş verdim. Orient mekanizması diye biliyorum ben, gerçi seikonun otomatik mekanizmalarınıda orient veriyordu, öyle duymuştum. Herneyse, bu fiyata otomatik saat bir daha bulamayız sanırım :)

Tek eksiği camı safir değil

• cmbrbr kullanıcısına yanıt
    aynen, gümrüğe takılmadan eline ulaşması gerekir çünkü zaten vergisi falan hesaplanıp ödüyorsun başta amazona.
  • Benim tam anlaymadigim bir iki sey var hala

Şimdi bu indirimler bütün bir hafta mı olacak yoksa sadece 26 27 28 Kasım mi oluyor yada en cok bu gunler de mi olacak ne olacak

Birde amazon anasayfasindaki black friday kismina tiklayip bakiyorum ben sadece bu black friday indirimlerini nasil daha detayli daha ozel kategoriye gore vb gorebiliyoruz

• Beyler yorumlari okuyun derim, saatlerde replika ve outlet saatler gelen kullanicilar var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80$ - 90$ aralığında güzel otomatik saat kovalıyorum indirime denk gelen olursa link paylaşalım. Bu sene herkes güzel birer saat alsın Sonuçta erkek için en prestijli aksesuar saat takmışken iyisini taksın herkes.

• quote:

Orijinalden alıntı: kasamak5656

quote:

Tek eksiği camı safir değil

orient ve seikoda muadil otomatik modellerdede yok malesef safir cam. Aklımda aslında orient mako xl vardı, verginin altına düşme ihtimali yok gibi gözküyor şu an, Ha düşerse gider onuda alırım
  • aliexpresste razer deathadder 35 dolar amazondaki 39.99

aliexpress ne nasıl bir farkı var?

yanlış konuya yazdım k.b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-67679AAA5 -- 22 Kasım 2015; 11:33:46 >
  • JahreVikinq kullanıcısına yanıt
    Zaten Türkiyedeki saat fiyatlarına göre her türlü kardasın. Bir sıkıntı olursa da yaptırırız. Garanti adı altında bir dünya para vermenin anlamı yok. Teşekkürler.

• Yerimizi alalim

• Beyler Türkiyede popüler olan Markaların saatleri var mı

• Var.

• Hatuna alınacak güzel bir kol saati daha,

Skechers'ın en son çıkan modeli,

http://www.amazon.com/gp/product/B014SU18M6?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_image_1&smid=ATVPDKIKX0DER

27 kasımda +30% ile 27$'a düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordalpos -- 22 Kasım 2015; 12:58:51 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.