Bildirim
Amazon trden 3d security olmadan alışveriş yaptım (yardım)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
alışverişten sonra internet harcamalarına kapatırsın , kullanacagın zaman mobil bankacılıktan açarsın
yada çok süphe duyuyorsan kartım kayboldu diyip yeni bir kart bastırtabilirsin kendine. -
Amazon kart bilgilerini kaydediyordu galiba. Hesabınızdan bilgileri silin sıkıntı olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon gibi bir siteden korkmak veya tedigin olmaya gerek yoktur diye düsünüyorum lakin yinede banka kartini simdiye kadar kullanmadim amazonun kartlarini alip hal ediyorum daha güvencili geliyor bana yada master cardkarin vardi galiba kredi karti seklinde ama bakiyeli onlari kullanin icine fazla miktar yüklemeden kulkanin ki kafanizda sorun kalmasin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkiye34BJK -- 23 Haziran 2019; 2:36:18 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yasalar var yasalar. Kart bilgilerini sil hesaptan bu kadar bitti.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X