Şimdi Ara

Amazon Türkiye Cep Telefonları İndirimi (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.509
Cevap
125
Favori
283.358
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ikinci siparisim elime ulasti sorun yok. Dedigim.gibi fabrikasyon hatalar olabiliyor. Sorun olursa yeni vereceginiz siparise daha yuksek fiyat oderseniz onu karsiliyorlar.

Orta-ust segmentte iyi telefon gule gule.kullansin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2279tl

Huawei Mate 20 Lite, 64 GB, Mavi (Huawei Türkiye Garantili)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5988

Apple iPhone XR, 64 GB, Siyah (Apple Türkiye Garantili)

• Adamlar şu ülkeye gelmiş en iyi, en müşteri odaklı şirket bence. Yani benim alışverişlerimde yaşadığım tecrübeye istinaden tabi. Samsung Note 8'imi sattıktan sonra Huawei Mate 10 Pro cihaz aldım amazon'dan. Note 8'den geçtiğim için pek beğenmedim açıkçası. 12 gün kullandıktan sora Huawei P20 Pro daha alınası ve daha üst kalite geldi gözüme. Müşteri hizmetlerine 12 gündür cihazı kullandığımı fakat memnun kalmadığımı söyledim .İade edip edemeyeceğimi sordum. Hiç sıkıntı çıkartmadan iade işlemini başlattılar. Bende P20 Pro siparişini verdim. Yeni telefon gelince eskisini iade gönderdim ve iade işlemi tamamlandı. Bunu yapabileceğim bir satıcıya ben bu güne kadar denk gelmedim. Kanuni haklarımızı kullanmak için çoğu zaman hakem heyetine mecbur kalıyoruz. Umarım Türkiye'den hiç çıkmazlar. Umarım bu çizgilerini hiç bozmazlar. Amazonun kendi sattığı ürünleri başka yerden alacağımı çok zannetmiyorum artık. Ve piyasadan yaklaşık 1.000,00TL daha uygun fiyatlar. İnsan gibi davranan satıcıyla muhatap olmak gerçekten güzel bir duyguymuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ekrc

Adamlar şu ülkeye gelmiş en iyi, en müşteri odaklı şirket bence. Yani benim alışverişlerimde yaşadığım tecrübeye istinaden tabi. Samsung Note 8'imi sattıktan sonra Huawei Mate 10 Pro cihaz aldım amazon'dan. Note 8'den geçtiğim için pek beğenmedim açıkçası. 12 gün kullandıktan sora Huawei P20 Pro daha alınası ve daha üst kalite geldi gözüme. Müşteri hizmetlerine 12 gündür cihazı kullandığımı fakat memnun kalmadığımı söyledim .İade edip edemeyeceğimi sordum. Hiç sıkıntı çıkartmadan iade işlemini başlattılar. Bende P20 Pro siparişini verdim. Yeni telefon gelince eskisini iade gönderdim ve iade işlemi tamamlandı. Bunu yapabileceğim bir satıcıya ben bu güne kadar denk gelmedim. Kanuni haklarımızı kullanmak için çoğu zaman hakem heyetine mecbur kalıyoruz. Umarım Türkiye'den hiç çıkmazlar. Umarım bu çizgilerini hiç bozmazlar. Amazonun kendi sattığı ürünleri başka yerden alacağımı çok zannetmiyorum artık. Ve piyasadan yaklaşık 1.000,00TL daha uygun fiyatlar. İnsan gibi davranan satıcıyla muhatap olmak gerçekten güzel bir duyguymuş.
    hocam cep telefonlarında sim kart takınca 15günlük cayma hakkı sona ermiyormu ben öyle biliyorum

• ekrc E kullanıcısına yanıt
    Benim merak ettiğim o 12 gün kullanılmış telefon ne oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günlerde kullanın.

• fuckulteli kullanıcısına yanıt
    ambalajlar, güzel bi indirim yapıp tekrar satarlar sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5945tl

Apple iPhone XR, 64 GB, Siyah (Apple Türkiye Garantili)

• 2541tl

Apple iPhone 6S, 32 GB, Uzay Gri (Apple Türkiye Garantili)

• Apple iPhone 6S Plus, 32 GB, Gümüş (Apple Türkiye Garantili)
    2.874,70 TL

• texmo kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta Gri 128GB 4,179₺'den satıldı.
    Bence takipte kalın.
  • enes122 E kullanıcısına yanıt
    O bazı uyanık sitelerin uydurması. Tüketici kanununda yok öyle birşey, tüketiciyi korkutup kandırıyorlar. Sim kart ve wifi olayı geçersiz yani, kandırmaca...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Benim merak ettiğim o 12 gün kullanılmış telefon ne oluyor.
    bir müşteride patlıyor :) adamlar telefonu çöpe atacak halleri yok.O alan arkadaşta maalesef sıfır cihaz açtım diye sevinecek kullanıldığını bile anlamayacak
  • Mate 20 Lite’ı amazondan alıpta SD Kart titreme vb. gibi sorun yaşayan var mı? Amazondan gördüğüm kadarıyla memnun olan çok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DelirteJackson kullanıcısına yanıt
    Eşime aldım ama sd kart takmadım, titremeden kasıt nedir anlamadım. Eşim memnun telefondan.

• quote:

Orijinalden alıntı: deepzelan

Eşime aldım ama sd kart takmadım, titremeden kasıt nedir anlamadım. Eşim memnun telefondan.
    Ben de bilmiyorum hocam mate 20 lite ana konusunda bir üye yazmış amazondan alıpta titreme ekran parlaklığı sd kart sorunu yaşayan var mı diye

• DelirteJackson kullanıcısına yanıt
    5 gundur kullaniyor eşim hic bir problem yok. Titreme vs. Ekran parklakligi sorunu diye bir sey yok. Yapay zeka fazla enerji tuketen programlarda parlakligi ayarliyor orta-ust segmentte bu fiyata en iyisi daha ustunde 4000 bandina cikman lazim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Redmi 5 plus 32gb.
    1234 TL şuan, daha altına satıldı mı, takip eden arkadaş var mı?

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.