Şimdi Ara

Amazon Türkiye’den dev hamle: Amazon Prime Türkiye’de! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
21
Favori
28.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    The Boys HDR diyor, denedim 1080p yukarısı yok. HDR monitör de mevcut üstelik.

• Twitch yayıncılarının resmi başlığı olmuş Prime Amazon Türkiye’den dev hamle: Amazon Prime Türkiye’de! 

• Ölücülük yaparsanız bir ay içinde daha ücretsiz deneme bitmeden arttırırlar fiyatını ona göre. Adam gibi bireysel olarak kullanın şunu.

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

4K içerikler 4K tvler'de oluyor genelde prime'da da öyleydir büyük ihtimal. pc/tarayıcı da 720p/1080p ile sınırlıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur79

Ölücülük yaparsanız bir ay içinde daha ücretsiz deneme bitmeden arttırırlar fiyatını ona göre. Adam gibi bireysel olarak kullanın şunu.

Kesinlikle katılıyorum. Vatandaşa faydalı bir şeyin suyunu yine vatandaş çıkarmasın. Vallahi dış mihraklara gerek yok, bizim en büyük düşmanımız yine biziz yahu....

• Ben bugün açılan bir servis için bile olsa içerikleri çok beğendim. Netflix türkiye'yi domine ediyordu VOD alanında. Rakip gelmesi müthiş oldu.

Büyük ihtimal içerikler prime da arttıkça netflix rekabet için fiyatları gözden geçirecektir.

Disney+ da yakında gelecek. Şenlik o zaman başlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astegon -- 15 Eylül 2020; 21:47:22 >
  • rrookkiiee R kullanıcısına yanıt

Allah belanızı vermesin. Bu ne açlık ya bu ne? Rezilsiniz sizin yüzünüzden dünyayı bırak biz bize güvenemiyoruz. 1 yıllık 8 tl ni vereyim 5 paket sigara parandır sen gelme müslüman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prime fırsat olarak satılan ürünlerin satıcısı amazon mu oluyor arkadaşlar, mobilde görünmüyor kimin sattığı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazilari prime kargo olayini yanlis anlamis sanirim. Prime dagitimi olan urunlere yine prime fiyat cekiyor Amazon. Prime urunlerin icinde gizli bir sekilde kargo fiyati da oluyor, o yuzden urunun normal fiyatindan daha pahali oluyor. Prime olayinin faydasi, ertesi gune dagitim saglamak ve varsa birkac film/dizi/muzik vs dinlemek. Ben sadece ertesi gun kargo olayi icin kullaniyorum ve ucretsiz bir yillik prime kullaniyorum su an (normalde ucretli). Prime urunlerin icinde kargo fiyatinin oldugunu fark ettigimden beri bir daha prime uyelik parasi odemeyi dusunmuyorum. Ara ara beles prime uyelik kendileri veryorlar zaten.

Anlayacaginiz milleti kekliyorlar, siz de kargo bedava saniyorsunuz :)

• İninal kart ile ödeme yapılabiliyor mu acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar netflix olayı nedir acaba?

• Abone oldum fiyat saçma derecede aşırı ucuz Jeff Bezoz’un askerleriyiz!

• quote:

Orijinalden alıntı: black_67

Smart tvimde yok malesef denerdim

xiaomi box tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Benim Roku'da Amazon Prime Video varmış. Güzel haber...

hocam benim cihaz da roku 2 . bende yok ya.

sizin ki kaçıncı model? bir heves açıp kurcalamadım marketi falan ama yok amazon prime

kumandan da amazon prime butonuna basınca da hiç bir şey olmuyor :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Paetzold

Twitch yayıncılarının resmi başlığı olmuş Prime  

twitch'e bir girdim herkesin başlığı prime 8 tl olmuş.. bu ne agaaa

Amazon Türkiye’den dev hamle: Amazon Prime Türkiye’de!
  • amazon ve fırsatları şimdilik iyi, umarım ileride çıkmaz

• Google AdSense vereceğime dağıtırım daha iyi demiş bezos.

Avrupa ve Amerika'da ki ürün çeşidini getirsinler tr ye başka ihsan istemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: rrookkiiee

aç gözlülük değil hocam, illegal bir şey değil sonuçta amazon buna izin veriyo

kullanım koşullarına göre paylaşım sadece aynı hanede yaşayan aile bireyleri için yapılabilir.

yani sen prime üyeliği satın alıp senin hanede yaşamayan adamla paylaşamazsın.

yani hem açgözlülük hem de amazon'un koşullarına aykırı.

• PickPower kullanıcısına yanıt

Sabahtan beri ugrasiyorum, hesabim - odemeleriniz - ayarlar - satin alma tercihim uzerin tiklayip , sonra acilan menude kart numaraniza tiklayinca karti dogrula dedi. Sanirim ondan sonra oldu, cok sey denedim buyuk ihtimal buydu.

• Bu fiyatlandırma ile diğer online alışveriş siteleri tamamen bitebilir. İnanılmaz agresif bir fiyatlandırma. Kargo olayını çok kişi kullanır
    Adamlar 8 tl'ye bir çok hizmeti barındıran bir üyelik veriyor. En çok twitch prime servisine sevindim. Bedava resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 16 Eylül 2020; 2:17:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.