Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (17167. sayfa)

5 sn
376.520
Cevap
8.724
Favori
81.667.094
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1666 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Ya bu nedir yaa. Muhabbet geyik. Teşekkürler faydalandım. Sorun varsa yaz yoksa ne böyle boş beleş muhabbet edersiniz ki. Nerde boş beleş adam var burda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • spearofdestiny kullanıcısına yanıt
    357-100 diyor bende bitti sanırım 3 tanesi 257 gösteriyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Exodus33 kullanıcısına yanıt
    Ben 4 tanesi 280 aldım 1 tanesi yeni çıkan pahalı kokudan

• Exodus33 kullanıcısına yanıt

şimdi baktım devam ediyor

• Acer Aspire 3 A315-58-34G6 Dizüstü Bilgisayar, İntel Core i3 İşlemci, 8 GB RAM, 256 GB SSD, 15.6 inç 1920 x 1080 Ekran, İntel UHD Paylaşımlı Grafik Kartı, FreeDOS, NX.ADDEY.00G

7.899 TL

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]amazon
    Acer Aspire 3 A315-58-34G6 Dizüstü Bilgisayar, İntel Core i3 İşlemci, 8 GB RAM, 256 GB SSD, 15.6 inç 1920 x 1080 Ekran, İntel UHD Paylaşımlı Grafik Kartı, FreeDOS, NX.ADDEY.00G
    https://www.amazon.com.tr/Acer-A315-58-34G6-Bilgisayar-Payla%C5%9F%C4%B1ml%C4%B1-NX-ADDEY-00G/dp/B0CGDC4CVS
  • englishmannn kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] 

• ffrisby kullanıcısına yanıt

Evde başkası yok mu onun tc le al. Ben aylık 5 annemin 5 babamın 5 kendimin 5 kardeşimin adına ürün alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingdeviL -- 18 Temmuz 2024; 15:4:47 >
  • Merhaba, öğrenci evi için tost makinesi önerisi olan var mi? Arzumun mini tost makinesi var onu almayı düşünüyorum ama bazı yorumlarda yüzeyi ısıdan dolayı solmuş yorumları var

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    hocam disney ve diğer platformları 4k izlemek için istiyorum. pc de malum çoğu 1080p ye izin veriyor. uzun vadede iş görür mü sizce ? ve cihaza yazılım atmada sorun yaşar mıyım ?

• JackDaniels kullanıcısına yanıt

Elinizden geliyorsa ne güzel. Çok sabırlı olmadığımdan değişim işine hiç girmedim, ince işçilikler sanırım bana göre değil :)

• amazon
    Russell Hobbs 23830-70 Su Isıtıcı Elegance Cam, 1.7 L, 2200 W, Led Aydınlatma, Paslanmaz Çelik, Çıkarılabilir Kireç Filtresi, Dolum Seviyesi Göstergeli Su Seviyesi Göstergesi, Yüksek Kaliteli
    https://www.amazon.com.tr/dp/B073YL87DL?ref=cm_sw_r_apan_dp_4QD57YX9JV8W13DX1DA8&ref_=cm_sw_r_apan_dp_4QD57YX9JV8W13DX1DA8&social_share=cm_sw_r_apan_dp_4QD57YX9JV8W13DX1DA8&starsLeft=1

Bu ürün teknosa da 1499 tl amazon güya indirm yapmış 2700 tl. Fotoğraf dün kendi çekimim. Russel hobbs markasındaki indirimlere pek kanmayın derim. photo@amazon.com.tr adresine mail de attım indirimde dediğiniz ürün bu fiyata satılıyor yazdım. Adamlar hala savunuyor biz piyasaya göre uyguna satıyoruz diye cevap yazmışlar ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_5866 -- 18 Temmuz 2024; 15:16:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Puma Incinerate Unisex Yetişkin Spor Ayakkabı

999 TL (43)

Puma Incinerate Running Shoes Unisex Yetişkin Koşu Ayakkabısı, Puma Black-Opera Mauve, 43
    https://www.amazon.com.tr/dp/B097C2NKV9
  • Yumyyumy Y kullanıcısına yanıt

onu konuşma bunu konuşma diye diye millet konudan soğuttunuz zaten bot hesapların sahte indirim linkleriyle baş başa kalacaksınız yakında. Alternatif sitelere gittiği çoğu eski üye. Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] 

• mtax kullanıcısına yanıt
    Şu an alınabilecek en iyi iki cihazdan biri olarak gösteriliyor. Özelliklerinde 4K desteği mevcutmuş. Ben de bugün geçtim siparişi. Kullanmadığım için bilmiyorum. Zaten satıcı Amazon’un kendisi. Sorunsuz iade yapılabiliyor. Sıkıntı yaşamazsın. Fırsat varken al derim. Bu fiyata bu donanımda bir Android TV kutusu yok.

• frkn_clk F kullanıcısına yanıt
    Kampanya var mı yok mu bakmadım fakat granit olursa kullanımı çok rahat oluyor.

Arzum AR2009 Sultane Granite Izgara Ve Tost Makinesi, 1800 W, Paslanmaz Çelik, Kırmızı

Bu modeli çok uzun yıllar memnun kalarak kullandım. Temizlemesi kolay ve çizilme gibi bir şey olmadı. Yeri geldi yumurtayı ve sucuğu üzerinde kırıp pişirmişligimiz var. :)

• m2 ssd arayanlar kaçırmasın 1 tb pci 4

WD_Black SN770 1TB NVMe dahili Gaming-SSD; PCIe Gen4 Teknolojisi, 5.150 MB/saniyeye kadar. Okuma hızı, M.2
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09QV692XY
  • agumbafb kullanıcısına yanıt
    Hocam benim çevremde de bundan kullanan var bizde yumurta pişirdik üzerinde. Teşekkür ederim öneriniz için.

• Tavsiye eder misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iskender86 kullanıcısına yanıt

Benim de aynı durumda. Ama Temu siparişim de 3 gündür gümrükte. Genel yoğunluğa bağladım. Sizde güncelleme olursa bilgi verirseniz çok sevinirim.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.