Hiç yorum bulamadım İnternet de, kulaklıkların kulağımdan düşmesi gibi bir sıkıntı var :)) bunda öyle bir sorun yaşamam görüntüye gore, tecrübe eden varsa ürün iyi mi tavsiye eder misiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18430. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bauseus vardı hocam HB de falan 20K amper , 22,5watt. f/p ama üretim tarihi 2023 ocak. o aklımı karıştırmıştı. takılmam derseniz düşünebilirsiniz. bnde arıyorum da çok pahalı hepsi. anker severim marka olarak ama 1K
-
abartmayın hocam o fiyata sıfır bulamazsınız.
-
Hemen bakıyorum eyw önerin tavsiyen için
-
normalde sepette ödediğimiz vergiden daha düşük vergi çıkarsa iade ediyorlardı.bi çok kez iade aldım. Fakat en son bana da 6 ay önce aldığım ayakkabının gümrük vergisinin tamamını (579 tl) iade ettiler . ben de anlamış değilim
-
Organizers 4'lü Kilitli Plastik Saklama Kabı Seti, İç İçe Kilitli Plastik Erzak Saklama Kabı | İç İçe İstiflenebilir, Yer Tasarrufu
85₺
amazon
Organizers 4'lü Kilitli Plastik Saklama Kabı Seti, İç İçe Kilitli Plastik Erzak Saklama Kabı | İç İçe İstiflenebilir, Yer Tasarrufuhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CV1DSQDL -
Bende Baseus'un iki tane 20 binlik cihazı var. Biri 20, diğeri 22,5 watt. Her ikisinde de 2 USB, 1 Type-C ve 1 Mikro USB var, ayrıca kalan şarj yüzdesi göstergesi var. Her ikisi de gayet hızlı şarj ediyor ve kapasiteleri de birkaç kez iphone 11 şarj etmeye yetiyor. Çok memnunum, tavsiye ederim.
-
Türkçe yorum yok ama yabancıların yorumları var. BEnde bu değil amabuna benzer Huawei'in kulaklığı var. yorumlardan anladığım kadarıyla ona benziyor. spor vs yaparken takıyorum kulaığımdan hiçbir şekilde düşmüyor. ancak güürltü engellesin diyorsan bunun öyle bir özelliği yok. Ama kullanışlı. yolda yüyken özellikle geç saatlkerde falan araba seslerini vs duyabiliyorum mesela. Dünyadan tam olarak kopamıyorsun. bir yerden sonra kulağında olduğunu unutuyorsun ki yabancıların yorumlarında da benzer şeyler gördüm. Elbetteki tüm gün kulağında ise bir yerden sonra sıkıyor.
-
Bulunduğunuz adrese gönderilemiyor diye uyarı veriyor, ilk defa böyle biseyle karşılaşıyorum, ilk defa tamam aradığım ürün bu dedim ama bu da gol degilmis :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bendeki bu aklına yatarsa takibe alırsın bellki ya da illa görürsün indirime girerse vs
-
Aynen dostum, kotam dolmasın diye iş yerindekilerin hesabından almışım siparişleri sanırım bulamadımdı, eline sağlık
Outdoor denemez ama kinetikten iyi malı var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
senin parayı 2 hafta boyunca gecelik faizde döndürmeden iade etmez haberin olsun
-
Arzum AR1021-G Prochopp Cam Doğrayıcı - Gün Batımı
999 TL
-
Levoit H13 HEPA Hava Filtresili Hava Temizleyici, Polen ve Küf Kokularına Karşı, 35 Metrekareye Kadar CADR 170 Metreküp/Saat, Zamanlayıcılı, Uyku Modu, Uygulama Kontrolü, Gece Lambası
4.999 TL
amazon
Levoit H13 HEPA Hava Filtresili Hava Temizleyici, Polen ve Küf Kokularına Karşı, 35 Metrekareye Kadar CADR 170 Metreküp/Saat, Zamanlayıcılı, Uyku Modu, Uygulama Kontrolü, Gece Lambasıhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B08FJ678YK -
Koton Kolej Sweatshirt Kapşonlu Baskılı Kanguru Cep Detaylı Şardonlu
334 TL
S beden
amazon
Koton Kolej Sweatshirt Kapşonlu Baskılı Kanguru Cep Detaylı Şardonluhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0C7WCLKF6?th=1&psc=1 -
Bunlar yine insaflıymış, bosch’den sipariş verdim 10 gün oldu baktım hala hazırlanıyor aşamasında.
aradım mh 20 iş günü geçmeden yardımcı olamayız dedi. Siparişten 3 hafta sonra kargom geldi.
Bunu paylaşmayın arkadaşlar , SKT Mart 2025 olan ürün gönderiyorlar, 8 litre aldım hepsinin tarihi Mart 2025
Amazon’a e-mail gönderdim durumu açıklayan , SKT’si yaklaşan ürün göndermişsiniz diye , bana yazdıkları SKT’sine daha var, iade alamayız
Amazon’un yaptığını mahalle esnafı yapmaz , lütfen dikkat edin her indirim indirim değil, niyet kötü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont
Ödeme adımında 371₺
-
HUAWEI M-Pencil (3rd generation) - Tablet Kalemi
1.529₺
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X