< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18464. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam telefon bakıyorsanız nothing 1'i öneririm. indirimde 13 bin liraydı.
2 yıldır kullanıyorum donma kasma vs yok, pil performansı harika sadece kamera kötü kaldı artık.
30 binlik bir telefondan farkı yok inanın. Bakabilirsiniz, TRde evafone satıyor veya vodafone.
-
8 gb.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yazdıklarınıza katılmakla beraber şu kısmı atlamışsınız. kaliteli kalem verilmeyecek yaşta çocuğunuz varsa ve uçlu kalem kullanıyorsa bu tür kalemler almak gerekiyor. kalem kaybolsa da kırılsa da üzülmüyorsunuz.
ayrıca tikky serisinde de eski kalite yok ama mecburen vasat-orta kalem kategorisinde 3-5 tanede evde onlardan var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Linkteki telefonların hepsi 20 bin altı ve 12 taksitli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webnettr -- 8 Aralık 2024; 21:34:26 > -
Peşine taksit demek istemiştim hocam..
Amazon yapıyor ara sıra..
yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. stanleyden çok daha iyi sıcak tutma konusunda. özellikle çok daha ince olmasına rağmen daha fazla sıcak tutuyor.
-
Puma Unisex Yetişkin Campus Reporter S Omuz Çantası
625 TL
amazon
PUMA Erkek/Unisex Campus Reporter S-Puma Black Shoulder Bags Xhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09L8LYK5P -
Familia Plus 3 Katlı Tuvalet Kağıdı 32'li 1 Paket (1 x 32 Adet)
238 TL
amazon
Familia Plus 3 Katlı Tuvalet Kağıdı 32'li 1 Paket (1 x 32 Adet)https://www.amazon.com.tr/dp/B073SBJMT3 -
TCL 50P635 50 inç 4K UHD LED Google TV
14,999 TL
-
Yale Y150B/22/120/1 Şifreli Pirinç Asma Kilit, Standart Koruma, Çelik Halka, 3 Haneli Şifre, 22 mm, Sarı
141 TL
amazon
Yale Y150B/22/120/1 Şifreli Pirinç Asma Kilit, Standart Koruma, Çelik Halka, 3 Haneli Şifre, 22 mm, Sarıhttps://www.amazon.com.tr/dp/B08563NNCX -
Sony PlayStation 5 Oyun Konsolu, Dijital Slim Sürüm
19,999 TL
-
53 tl olmuş. 1 tl daha inmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merak ediyorum bu ucuz mu? Neden paylaşıyorsun hakikatten merak ediyorum?
Arkadaşlar iş olsun paylaşımı (mesaj sayısı kasmayın) lütfen yapmayın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maaşlı personeli dostum. Birkaç tane daha var. Gün içinde bilmem kaç tane limitleri var. İçlerinde bir bilemedin iki tane uygun ürün oluyor. Kalanı boş. Bakmadan koyuyor. Eskiden bende senin gibi eleştiriyordum. Artık görmüyorum bile.
Hocam birkaç sene önce bu konulardan gerçekten ucuza ürün alınıyordu ya da alanların yorumları ile karar vermek kolay oluyordu. Nostalji yapmak istemiyorum ama yine de o tadı kalmadı. Alışkanlıktan gelip bakıyoruz sürekli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
BU BAŞLIĞIN SAHİBİ GİBİ BİR VATANDAŞ HİÇ DE UYGUN FİYATLI OLMAYAN URUN PAYLAŞIP DURUYOR. Eskiden gerçek indirimleri herkes paylasirdi. Bunlar gelince insan amazondan soğuyor.
Geçen hb den 180 tl ye aldım ben bundan bu fiyat uygun değil tabi
10 gün önce 13850 ye satildi + yaninda 5 bin tllik hediye soundbar vardı hakikatten milletin dediği gibi boş boş paylaşım yapıyorsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X