|
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18798. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Mutlaka forumda paylaşılmıştır ama konuyu son sayfalardan takip eden arkadaşlar için piyasadaki en uygun fiyatlı Terrex diyebilirim(güncel fiyat 2514 TL). Kendim de kullanıyorum, tek ve en önemli eksisi yağmurlu havalarda kaymanıza müsait bir ayakkabı. Ben yağmurlu havalar hariç soğuk havalarda giymeyi tercih ediyorum
-
Tabii ki kayar.. Sen arazi için üretilmiş ürünü, düz zeminde kullanırsan her an kendini kıç üstü düşmüş bulabilirsin.. İnsanların arazide kullanmak için üretilmiş ayakkabılar, botları şehir içinde kullanma sevdası bitmeyecek gibi görünüyor...
-
-
Terrex almam kesinlikle bu saatten sonra
burunda deri kumaş birleşiminden yırtılıyor ve adidas bunu kullanıcı hatası diye geri gönderiyor
bir çok şikayet var nette
o kadar para verip su geçiren ayakkabı istemem
tamirciye götürdüm hallledriz dedi bakalım ne olacak
-
-
Dockersi paylaşan arkadaşa teşekürler taş gibi ayakkabı bı okadarda kibar.
Bazı renlker 10 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsmdelisi -- 9 Şubat 2025; 10:20:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2 haftadan fazladır bu şekilde. Amazon takip numarası (Ev Ex ile başlayan) ile arama yapınca böyle çıkıyor. Mng den takip numarası isteyin. Takibi gerçekleştirirsiniz. Ayrıca amazon'un takip bilgileri de gayet hızlı akıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ZM ile başlıyor hocam, 2 gündür kocaelinde kargo bu arada, hiç akmadı. Ürün geç kargoya verildi, acaba stok yokda kargoya verilmiş gibi mi gösterdiler
Mng ile temasa geçip öğrenmek en doğrusu. Amazon müşteri hizmetleri de sizin gördüğünden fazlasını söylemez.
şu aralar forumdaki favori konum bu.
Dockersi paylaşan arkadaşa bende teşekkür ederim faydalandık sayesinde
-
Teşekkür ederim
Ya hocam konu amacından saptı ama bu adam inek sütü değil de anne sütünü kastetmiş olabilir mi diye neden düşünmediniz acaba? İnek sütü nereden çıktı? Siz ilk 6 ayınız da anne sütü içmediniz mi? Burada konuşulan süt ve yoğurt. Yoğurdu sütten daha önemli görene cevap bile yazılmazdı ama yaptık bi kere. Neyse hayırlı Pazarlar.
Süt içmeyin yoğurt yiyin mesajına süt için diyen birinin anne sütü için dediğini nasıl anlayacağız hadi biz simdi 40 yaşında nereden bulacağız anne sütünü :) siz yinede ev yoğurdu yiyin arkadaşlar anne sütü bulamazsınız muhtemelen:)
konuya girmek istemedim ama son yazdıkalrınızdan yola çıkarak, şunu sormak isterim: süt deyince anne sütü aklınıza geliyorsa, yoğrudu da anne sütünden mi mayalıyorsunuz? merakımı celbetti..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladığıum kadarıyla sipariş teslimi pazar gününe denk geliyorsa pazartesi teslim edilecek şekilde geç kargoluyorlar. Benimkini de geç kargoladılar çünkü her halükârda pazartesi teslim edecektiler. Birkaç defa başıma geldi
Sipariş sayfasında teslimat tarihi ne zaman yazıyorsa o zaman teslim edilir kaygılanılacak bir durum yok
-
270 tl
amazon
Dynavit Omega 3 950 mg 30 Yumuşak Kapsülhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B08PMRLXN9?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kRaL_1907 -- 9 Şubat 2025; 12:28:9 > -
Arkadaşlar vakıfbank word kart ile Yapı Kredi World kart gibi altı taksit imkanı alabiliyor muyuz Amazon’da? Teşekkür ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X