< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18797. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: leonart16
Sorun net bi şekilde posta kodu.
Benim şu an sistemdeki posta kodu 16210
Aslında bu mevkinin posta kodu 16140
Eğer sistem 16140 gösterse bütün kargolar kolay gelsin ile geliyor ama 16210 olursa gelmiyor. Büyük ihtimal siz de yeni bi adres ekleme durumu yaşarsanız, size de sistem 16210 getirecek ve benim şu anki duruma düşeceksiniz. Tavsiyem, asla adres güncelle butonuna basmayın :)kargolar ulaştığı sürece güncellemeye gerek yok evet :)
-
:) ek mamaya geçince süt mu içiyorsunuz peki bebeklere ilk yoğurt ile başlanır ek mama.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Görükle'ye de
-
linkteki ürün satışta ama satın alamıyoruz.. müşteri temsilcileri ile konuşuyorum kayıt açıyorlar düzeltilecek diyorlar ama günlerdir tık yok.. tuhaf olan ise aynı ürünü ali'den alırsam iki kat fark var çünkü ürün bedeli kadar gümrük vergisi peydah oluyor
amazonARSUXEO Bisiklet Ceket Erkek Su Geçirmez Rüzgar Geçirmez Softshell Kış Termal Nefes Bisiklet Dış Giyim 15K, yeşil, XXLhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B07Z3NZBV3 -
-
Bursa Osmangazi Hurriyet - Altınova bu iki mahalle birbirinden uzak ama kolay gelsin ile geliyor. Bazı siparişler amazon satıcı da olsa Ankara'dan kargoya verilince MNG getiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 8 Şubat 2025; 22:16:58 > -
Şarj aletine ihtiyacı olanlar 100₺ indirime girsin diye beklemez bence yedek olarak alacak veya tablet için ya da ailesiyle ortak kullananlar varsa orası ayrı..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
IPAD kullananlar bu fırsatı kaçırmasın çünkü ipad kutusundan yavaş şarj adaptörü çıkıyor hızlı adaptörü de fahiş fiyattan satıyor..
linkteki ürün power delivery destekliyormuş.. eğer tabletinizi normalden daha kısa sürede şarj etmek istiyorsanız bu adaptörü mutlaka alın
-
Bende istanbul da ki köprü sandım meğer bursa’yı konuşuyormuşsunuz
Nasıl ben ipad airlerden 20 watlık şarj aleti çıktığını biliyorum 5’lik çıkan hangi modelleri acaba.
28.6 watt-saatlik şarj edilebilir yerleşik lityum-polimer pil
Yani bu kadara kadar desteklemesine rağmen 20w şarj aleti koymasını mı düşük gördünüz yoksa..
Bizimki air 4 eski model olduğu için şarj adaptörü çıkmış yeni ipad’lerde de telefonlar da yaptıkları gibi sadece kablo koymaya başlamışlar bırak düşüğünü hiç koymamış bile adamlar.
Bu Isırılmış Elmacı’lar çok çakal çook..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 8 Şubat 2025; 23:5:35 >
Demek ki neymiş, önce sütmüş.
Bunu memelilerin memelerinden süt geldiğini düşünerek de anlayabilirsiniz.
Zaten pek çok toplum yoğurdu tanımadan yok oldu gitti dünyadan. Ama süt öyle mi, dünyaya gelir gelmez içiyoruz ve ilk yıl sadece süt olmak üzere iki yıl sadece sütle beslenmesi ideal olan şey.
Yoğurt orta Asya'da sonradan bulunmuş, pek çok toplum yoğurdu tanımadan yok olmuş gitmiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En son ipad’imi 2 sene önce aldım, 20 wattlık şarj aleti çıktı hocam içinden.. Ondan öncekilerde de 2.4 amperlik, 12 wattlık şarj aleti gelmişti.. Gerçi o şarj aletini de hiç kullanmadım, 30 wattlık, 60 wattlık ve 100 wattlık şarj aletlerini kullanıyorum..
Yalnız bu kampanyada araç için GaN veya Qi şarj aleti varsa alırım, bu şarj aletlerinden hiç yok elimde..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iki sene önce böyle bir ürünü kovalamıştım sizin gibi.. satın alınabilir hale geldiği zaman fiyatı 2 katına çıkmıştı.. Neyse, rastgele diyeyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen benim ipad pro'dan 12 watt adaptör çıkmıştı.. PD destekli hızlı şarj adaptörü aldık da kurtulduk yoksa 4-5 saat sürüyordu şarj olması
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X