Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18799. sayfa)

5 sn
376.011
Cevap
8.716
Favori
81.580.874
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1665 oy
Öne Çıkar
Giriş
    Hocam bana bildirim geldi ama prime ücreti gelmedi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bodysolid B kullanıcısına yanıt
    Her bankanin kendine has kampanyasi olur aynı kart programini kullansalar da.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vade farksız 3 taksit imkanı var ilginç.. 3x300=900 lira güzel taksitli fırsat  

B0D8TZ4SVV

Mücahit Çelikyoutube
    Robeve Şarjlı Masaj Aleti Şarjlı Ovmalı ve Isıtmalı Rahatlatıcı Masaj Aleti Şarjlı Sırt Masaj Aleti Boyun - Sırt - Bacak - Tüm Vücut Masaj Aleti Masaj Cihazı Şarjlı Masaj Cihazı https://app.hb.biz/W8GEHFI30hJl Robeve Şarjlı Masaj Aleti Şarjlı Ovmalı Ve Isıtmalı Rahatlatıcı Masaj Aleti Şarjlı Sırt Masaj Aleti Boyun - Sırt - Bacak - Tüm Vücut Masaj Aleti Masaj Cihazı Şarjlı Masaj Cihaz Boyun Ve Omuz Masaj Yastığı: Robeve Şarjlı Masaj Aleti Boynunuz , Omzunuz, Hatta Tüm Vücudunuz İçin Size Rahatlatıcı Bir Masaj Deneyimi Sunar. 4d Yoğurma Özelliğine Sahip Cihazımız Sayesinde Tıpkı Bir Masaj Salonundaymış Gibi Rahatladığınız Hissedebileceksiniz. 4d Yoğurma Özelliği : Robeve Masaj Aletinde Bulunan 4d Yoğurma Özelliği Masöz Ellerini Taklit Eder. Masaj Gerektiren Bölgeleri Doğru Gücü Uygulamak Ustalık Gerektirir, Robeve Şarjlı Masaj Aleti Bu Ustalığa Sahiptir. Rahatlatıcı Masajın Keyfini Çıkarın. Kablosuz Ve Taşınabilir : Şarj Edilebilir Pil Teknolojisiyle Donatılmış Robeve Rahatlatıcı Masaj Aleti Uzun Pil Ömrü İle Dikkat Çekmektedir. Artık Kabloların Dolaşması Veya Sürekli Priz Aramak Sizin İçin Dert Olmaktan Çıkacaktır. Uzun Süreli Performanslı Pilleri Sayesinde Masaj Keyfinizi Aralıksız Şekilde Yaşayabilirsiniz. Ergonomik Tasarım : Robeve Masaj Aleti Vücudunuza Uyumlu Olmak İçin Ergonomik Şekile Tasarlanmıştır. Omuzlarınızın Kıvrımına , Boyun Kıvrımına Vs. En İyi Şekilde Uyum Sağlayarak Masaj Konforunu Arttırır. Yumuşak Ve Nefes Alabilen Kumaş Kaplaması İle Konforunuzu Fazlasıyla Arttırır. Her Kullanımdan Sonra Kendinizi Yenilenmiş Ve Canlanmış Hissedeceksiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=vX-HAF4LBc4
  • vitriol kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok farklı platform olmaya başladı Amazon bana bildirim geldi kampanya katılımı için şimdi de uygun değilsiniz diyor.

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RedBeardMan R kullanıcısına yanıt
    Bıraktım mereti.

Bana da bu türlü oyunlar oynuyor
    zaten alacak bir şey kalmadı amazon'da kalite ve hizmet düştü ürünler berbat ve çok pahalı

• RedBeardMan R kullanıcısına yanıt

Hocam eğer size bildirim geldi ve prime üyeliğinizi başlattıysanız, ardından bir sipariş verdi(Satın al kısmında 39 TL fırsatın var yazar) ve siparişiniz elinize ulaştı ise, bir kaç gün bekleyin. Daha sonraki satın alımlarınızda 39 TL düşecektir. Eğer düşmezse Amazon Canlı desteğe yazın. Benzeri bir durum benim başıma daha önceleri gelmiş ve 39 TL Amazon Bakiyesi vermişlerdi.

• antique kullanıcısına yanıt
    Aldım bir tane, yarın gelecek, umarım iyi bir şeydir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erakan kullanıcısına yanıt

yorumlara bakarsanız satın alınan markayı değil başka bişey yollamışlar. kimisi çalıştıramamış kimisinin açıklamadaki gibi ısıtma fonksiyonu yokmuş

Bu kod ne acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gzegen kullanıcısına yanıt

amazon'daki arama satırına kodu yazıp enter'a basarsanız ürün karşınıza çıkar  

• ekksl6 E kullanıcısına yanıt

bu gibi masaj aletlerinde ısıtma fonksiyonu tamamen göstermelik bir şey o da ancak kendisini ısıtıyor.. bende bir önceki model var orada tekerlek gibi bir şey dönüyor ama buradaki gibi ovma işlevi yok..

ayrıca ürünü çalıştıramayanlar şarj etmedikleri için çalıştıramamış olabilir.. en kötü durumda iade ederiz nedir yani  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 9 Şubat 2025; 16:20:43 >

Hocam gelince yorumlarsan sevinirim

Teşekkürler

elimde boyuna geçirmeli AX ten aldığım bi tane dandik var o bile verdiği küçücük ısıyla ciddi manada boyun tutulmasını açıyor..

Ben satıcının sattığı markayı göndermemesine takıldım aslında...vadettiği şeyi göndermiyorsa uyuz oluyorum

• ekksl6 E kullanıcısına yanıt

görseldeki ürünü birkaç yıldır sorunsuz kullanıyorum, bu da markasız.. muhtemelen bu gibi ürünler çin'de aynı fabrikadan çıkıyor sonra firmalar kendi markalarını üstüne basıyor.. bütün ürünler böyledir demiyorum ama bu masaj aletleri hep fotokopi gibi aynı oluyor

Sevgililer günü hediye olayını bununla atlattım 🤣

Evde masaj tabancası var ama bunun yeri ayrıymış (hanım öyle dedi).

Bu alet boyun ve omuz için fakat insan eli yapıyormuş gibi his veriyormuș.

Neyse hanım bununla çok mutlu ve ben de mutlu 🤗

• erakan kullanıcısına yanıt
    Hocam, ısıtma fonksiyonu belli belirsiz çalışıyor ama bunun dışında çok iyi.

Boyun ve omuz masajını çok iyi yapıyor.

Sırt ve bel için uygun değil ancak hanım bu aleti sırt ve oturduğu koltuk arasına sıkıştırıp sırtını ve beline masaj yaptırıyor.

• ve arkadaşlar bu iki ürünü almak istiyorum. Lakin malesef satıcı Amazon degil. Üstelik vergi vs ekrani gelmiyor. Bunları alsam gelmeme yada fazladan vergi vs çıkma ihtimali var mı?

• @Cem_Alim abi formundasın

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.