var bi siparişimde hiçbirşey ödemedim birinde 100 tllik ürüne 280tl istediler bende teslim almayacağımı söyledim geri gitti satıcıya göre değişiyor |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18800. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Teşekkürler hocam. Peki bir sorun olduğunda Amazon yardımcı oluyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amazon hiçbir şekilde yardımcı olmaz
sorun çıktığında dertlerinle başbaşasın
kendi satışlarında bile olmuyor ki diğerlerinde olsun
-
Geçenlerde samsung veya başka bir yöntem ile prime üyeliği uzatma seçeneği mi vardı, yoksa amazon kendisi 3 ay boyunca üyelik ücreti kadar indirim kuponu mu tanıyordu neydi, öyle birşeyler vardı sanki.
Nereden yapıyorduk o işi?
-
43 numara 1170 TL
amazon
Under Armour Unisex Yetişkin Jet '23 Basketbol Ayakkabısı, Black/White/Black, 43 EUhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BZXGGPQM?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_Y15K30CJF436TAK5N8GS&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_Y15K30CJF436TAK5N8GS&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_Y15K30CJF436TAK5N8GS&starsLeft=1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eskisi kadar destek olmasa da Amazon vatan için nimet. Amazon olmasa Hepsiburada, Trendyol gibi platformlar elinde kalmak istemezdim. Kullanılmış tıraş makinesini iade etmek vatandaşımızın ayıbı, bu ürünü kontrol etmeden tekrar satışa sunmakta Amazon 'un ayıbı ne yazık ki.
Tecrübeli arkadaşlar sizce alinirmi?
amazon
Kütahya Porselen 10068 Bone Olympos 68 Parça 12 Kişilik Desenli Yemek Takımıhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0932XZYZB?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_QPFABCWYR6VRJ1SAEHDN&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_QPFABCWYR6VRJ1SAEHDN&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_QPFABCWYR6VRJ1SAEHDN&starsLeft=1
-
Milka Bonibon Pauch Draje Çikolata 36 gr
17,50 TL
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hediye kartı bakiyemden istediğim kadarki kısmını kullanmanın bir yolu var mı acaba?
2000 tl hediye çeki var alacağım ürün
3400 tl.
ben ise kredi kartımdan 1400 tl değil, 1500 tl harcamak istiyorum, yani 1900 tl bakiye kullanmak istiyorum.
-
Bilgim yok maalesef hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
100 tl lik herhangi bir ürün alın
sonra almak istediğiniz ürünü alın..
100 tl lik ürünü iptal edin
-
Arabasına bahar bakımı yapmayı düşünenlere.
150 TLamazon
Shell Sıvı Gres Yağlayıcı, 400 ml premium yağlayıcıhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0DJSRS55X?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_73XM6X9PMSSY3PYF1CTY&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_73XM6X9PMSSY3PYF1CTY&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_73XM6X9PMSSY3PYF1CTY&starsLeft=1
149 TLamazon
Shell Silikon Sprey, Trim ses giderici 400 ml Yüksek kalitelihttps://www.amazon.com.tr/dp/B0DJSS2QHV?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_VXN6GF39WTZQ8EEH0Z4K&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_VXN6GF39WTZQ8EEH0Z4K&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_VXN6GF39WTZQ8EEH0Z4K&starsLeft=1
-
Hiç uğraşmayın, önce kredi kartı ile 1500 TL tutarında hediye kartı alıp hesabınıza ekleyin, daha sonra 3400 TL tutarlı siparişinizi hediye kartı ile satın alın. Hediye kartı kullanacağınıza göre satıcı amazon olmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furbey40 -- 9 Şubat 2025; 21:55:23 > -
silikon sprey, emniyet kemerinin yavaş toplamasını düzeltiyordu değil mi?
-
Amazon'da hediye kartı alsam Bonus kampanyasından yararlanabilir miyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 3500TL'den Faydalanmak İçin Sepet Oluşturdum. Eksik Kalan 520TL'sini Hediye Kartı Tamamladım. Bonus Flash'da Baktım Bonusu Vermiş.
-
Selsil markasında onun da ayrı spreyi var
-
o zaman 1500 tl ye ktedi kartı kampanyasından yararlanabilir miyim durumu vardı da
Würth silikon sprey sorunu çözdü benim clio 2015te.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X