o dönem bitti tanımlamaz tek seçeneğiniz yeni bir tane alıp geleni ilk aldığınız telefonmuş gibi açmadan iade etmeniz. Açmadan diyorum ama orası size kalmış isterseniz direk ilk geleni iade edin ama sorun yoksa ben risk almazdım sonradan gelenle :) benim aldığım telefonda 600tl düştü ulan zaten ucuza almıştım sözde :D 200tl düşer diyordumda 600 çok oldu ya. neyse ben iade ile uğraşmayacağım. |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18546. sayfa)

-
-
geçen yazmıştım ama çok sayfa geçmiştir realme 10 ben aldım 11 dede vardı taksit sanırım. nothing modellerindede vardı diye hatırlıyorum. 3. taraf firmalarda oluyor taksitler amazon satıcılı yok. Ben fatura istedim hemen yolladı satıcı ama hepsi aynı mıdır bilemiyorum.
-
Teşekkürler hocam, uğraşmam bir daha iadeyle filan nasip böyleymiş yapıcak bişey yok 😀🫡
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
elektronik fatura da olur, en kötü yazıcıdan çıktı alıp onun fotosu çekilebilir.
ben elektronik faturanın ekran görüntüsünü alıp yolladım whatsapp'tan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
amazon'dan 2 ayrı ürün almıştım ama amazon bana 2sinin faturayı ayrı ayrı veriyor, 300 lira üzerine 100 iade kampanyasına katılamıyorum sanırsam bu durumda.
1.5 yıldır nothing phone 1 kullanıyorum herkese de tavsiye ediyorum. tertemiz bir android. içinde ağırlık ypacak bir uygulama yok reklam yok vs vs tamamen stock gibi ama kendi arayüzlerini kullanıyorlar.
1.5 yıl geçti, yüzlerce kez düşü, binlerce foto video barındırdı hiç kasma donma yok ve şarjı halen 1 günü rahat çıakrtıyor. Gıcık olduğum şeylerden birisi mesela samsunglarda falan şarjın %8'e falan düşünce pat diye kapanması. Bu sorunu hiç yaşamadım, %8 iken telefona alarm kurup sabah gayet de uyanıyorum. Güvenilir bir telefon.
Sadece kamerası çok kötü kaldı. çıktığında da mükemmel değildi zaten ama bu tarafa önem veren varsa almasın artık diye not düşüyorum.
-
amazon hediye kartı aldım siparişi geçti ancak hala karttan çekmemiş. yarım saat oldu. daha önce hemen mail geliyordu şimdi nedense gecikti
-
thorqtech Dyson Uyumlu Dikey Süpürge Standı Siyah Renk V15 - V12 - V11 - V10 - V8 Modellere Uyumlu
549 TL
amazon
thorqtech Dyson Uyumlu Dikey Süpürge Standı Siyah Renk V15 - V12 - V11 - V10 - V8 Modellere Uyumluhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CBD8RN23 -
Konus Patrol 8x26 Waterproof & Su Geçirmez Dürbün Gri
1.456 TL
amazon
Konus Patrol 8x26 Waterproof & Su Geçirmez Dürbün, Renkli, Tek Bedenhttps://www.amazon.com.tr/dp/B08GSTFGTX -
Eskisi gibi değil maalesef. Ben hediye kartı aldığımda 1-2 saat civarı sürüyor.
-
kamera realme 10 dada yeterli değil anne baba telefonu açıkcası madem yeri geldi bilgi olsun diye yazayım. Telefon bozulunca mecburiyetten aldım taksitli diye. istediğim telefon alınca evdekilere vereceğim. Nothin 2 ve 2a lar bence daha doğru tercih taksitli olarak. En azından parasına oranla realme 10 dan güzeldir kameraları uzun dönemde onlarda bana yetmeyeceği için ucuz olana yöneldim ama tavsiye etmem sanırım realme 10 u :)
-
www.hepsiburada.com
Einhell TE-HD 18/12 Li - Solo, Akülü Pnömatik Matkap (Akü ve Fiyatıhttps://app.hb.biz/oQMJG4Mizh3v -
Amazon danmı görüntü alıp yolladınız?Birde görüntü alıp yolladığınızda iade aldınızmı?
-
Kablosuz Tekli Priz Akım Korumalı Isıya Dayanıklı Termal 2x Usb 3.0 2X Type-C 1x Fiş Girişli 10A 2500W Ofis Ev 3438
299₺
amazon
Kablosuz Tekli Priz Akım Korumalı Isıya Dayanıklı Termal 2x Usb 3.0 2X Type-C 1x Fiş Girişli 10A 2500W Ofis Ev 3438https://www.amazon.com.tr/dp/B0C6V5YLMQ -
amazon web site sürümünda, siparişler kısmında sağ üstte fatura var, ordan e-fatura ekran görüntüsü.
daha yeni gönderdim, sonuçlancak 24 saate
cashback veren neresi var, nays 1000 lira üstüne yüzde 10 diyor.
tami eticaret, parolapara eticaret
12 taksit limiti yakın zamanda 20 bin TL 'ye yükseltildi bilginiz olsun
-
Troy T 91016, Metal Takım Çantası (16"), Siyah, Gri
1552₺
-
Teşekkürler bende realme 10 aldım bakalim işlemci vs olarak en azından F/p ürünü taksitli olmasi yeter bana zaten
Amazon satıcılı da vardı.Kaldirdilar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X