Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18592. sayfa)

5 sn
373.619
Cevap
8.706
Favori
81.092.149
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1662 oy
Öne Çıkar
Giriş
    decathlondan da alabilirsiniz. ordakiler de benzer özelliklerde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. Geçen hafta prime üyesi olmuş ve dün alışveriş yapmıştım. Az önce e posta geldi. 39 tl hediye yüklendi şeklinde. Şuan ürün alacaktım, 39 tl yi iki defa düşüyor. Acaba sistemsel bir sorun mu yoksa işleyiş bu şekilde mi?
    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarkat kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın.

Satıcının Amazon olması ve yüksek psi basınç sebebiyle bu ürünü aldım. Buradaki ve ilandaki yorumlar beni tatmin etti.

• endero E kullanıcısına yanıt

İade etmenize gerek yok, fotoğrafını alıp müşteri hizmetlerine bağlansaydınız zaten aradaki farkı hesabınıza kupon olarak tanımlarlardı. Eğer o fiyattan satışa devam etseydi amazon otomatik öderdi farkı.

• endero E kullanıcısına yanıt

Ben 2 gün önce 3 tane aldım. Açmadan iade edip tekrar almayacağım. Amazon'dan bir şey almaya korkar oldum fiyatı düşer de uğraştırır diye.

• celebic kullanıcısına yanıt

cakmakligi prize dönüştüren aparat var diye biliyorum hocam araştırın

• Beyler selamlar, geçen sene 2023 mayıs'da aldığım SoundPEATS Capsule3 Pro kulaklığım bugün durduk yere sol kısmı bozuldu. Yurt dışından almıştım ürünü satıcı başka ama gönderici amazondu. Garanti var mıdır yoksa yurt dışı olduğu için 2 senelik garantiden muaf mı bu ürünler ? Kulaklığı da çok seviyordum ya tertemiz kullandım nasıl bozuldu anlamadım. Dokunmatikler sağlam da ses cızır cızır etti gitti bir anda. Kasasını hafif oynatınca ses geliyor. Sanki lehim kopmuş gibi ama artık şu anda hiç yok ses.

• Aşağıdaki duş başlığını alan kullanan var mı?

Koçtaştan aldım buna benzer aşırı sesli çalışıyor

Bu nasıl acaba, boşuna para verip iade etmek istemiyorum

amazon
    Busstier Turbo Duş Başlığı, Yüksek Basınçlı El Duşu, 5 Fonksiyonlu Duş Başlığı (Krom)
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BXDQGQ4P/ref=ewc_pr_img_1?smid=AUWREDX3WHHGX&th=1
    Allah aşkına şu yorumlara bakın onlarca yorum var buraya bunu sorunca ne olacak anlamıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Uluslararası garanti olabilir de olmayabilir de. Ürün TR satışı olsa yasal 2 yıl garanti olurdu ama diğer ülkelerde 1 yıl da olabiliyor. Üretici 2 yıl ve üzeri garanti verdiyse uluslararası garanti devreye girebilir. Direkt satıcıya mail atın hocam. Bazıları müşteri memnuniyeti kapsamında yenisini yolluyor eskisini talep etmeden. Türkiye hudutları söz konusu olunca nasıl davranırlar, onu Allah bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Aralık 2024; 2:8:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reborned kullanıcısına yanıt

Yok belirli tarihler arasında alacaksın da, yok ana sayfadaki günün fırsatları sayfasından tıklayıp almış olacaksın da 1 ay sonra kupon olarak vereceklermiş. Eskiden dediğiniz gibi basitti artık vermek için kırk takla atıyorlar. En mantıklısı iade etmek.

• epiques kullanıcısına yanıt

Kusura bakma senin gibi dolu dolu mantıklı yorumlar yapamadığımız için

Senin yorum yaptığın konular yorumlarda yok mu? Millet satış ekranındaki yorumlardan anlayamıyor mu da sen iyi kötü, fiyat performans vs yorum yapıyorsun peki

Burası forum, konu amazon da bir ürün. İstediğim gibi de sorarım. Cevabın yoksa seni ilgilendiren bir durum da yok

• can6prmk kullanıcısına yanıt

Hocam ben aldığım için söylüyorum, garip davranmışlar. Aynı şeyi hepsiburada'da da aldım. Müşteri hizmetleri reddederse bir üst birim ile görüşme talep edin.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

ben 750 ye almıştım ama en son yurt dışından alışı yazın 1200'e geliyordu gümrük işi falan sıkıntı olur diye üretici de sıfırını yollamaz diye düşünüyorum, acaba prosedür nasıldır garanti durumlarında, keşke amazon çözse şunu da. Siparişlerim kısmından kulaklığa tıklayınca en son amazon.tr satmış sanırım getirim fakat stok yok artık hiç bir modelinde :/ amazon.tr düşük modelleri getirtmiş. Bunda LDAc ve ANC vardı.

mükemmel bir başlık ama 5-6 ay sonra içi tıkanıp su akmamaya başlıyor. spreyleme özelliği harika, yazın serinleterek duş alıyorsunuz.

Bas engeli gitsin bana da pislik yapmış ki engellemişimAmazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] 

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Yurt dışındansa sadece amazonun iade garantisi vardır oda süre dolmadıysa

• sleeptalkercat kullanıcısına yanıt

6 aya gidiyorsa nesi mükemmelAmazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] 

• İyi fiyat 4 al 3 öde 123 TL 10 adet aldım 984 TL ye geldi baya yeter bana

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]amazon
    Lipton Earl Grey Demlik Süzen Poşet Bergamot Aramolı Siyah Çay 100'lü Paket
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07K8XP123?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
  • SezerBulutt S kullanıcısına yanıt

firmanın kendisiyle iletişim kurmayı deneyin, burada sorarak çözebileceğiniz bir şey değil..

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.