< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18592. sayfa)
-
-
-
Güle güle kullanın.
Satıcının Amazon olması ve yüksek psi basınç sebebiyle bu ürünü aldım. Buradaki ve ilandaki yorumlar beni tatmin etti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İade etmenize gerek yok, fotoğrafını alıp müşteri hizmetlerine bağlansaydınız zaten aradaki farkı hesabınıza kupon olarak tanımlarlardı. Eğer o fiyattan satışa devam etseydi amazon otomatik öderdi farkı.
-
Ben 2 gün önce 3 tane aldım. Açmadan iade edip tekrar almayacağım. Amazon'dan bir şey almaya korkar oldum fiyatı düşer de uğraştırır diye.
cakmakligi prize dönüştüren aparat var diye biliyorum hocam araştırın
Beyler selamlar, geçen sene 2023 mayıs'da aldığım SoundPEATS Capsule3 Pro kulaklığım bugün durduk yere sol kısmı bozuldu. Yurt dışından almıştım ürünü satıcı başka ama gönderici amazondu. Garanti var mıdır yoksa yurt dışı olduğu için 2 senelik garantiden muaf mı bu ürünler ? Kulaklığı da çok seviyordum ya tertemiz kullandım nasıl bozuldu anlamadım. Dokunmatikler sağlam da ses cızır cızır etti gitti bir anda. Kasasını hafif oynatınca ses geliyor. Sanki lehim kopmuş gibi ama artık şu anda hiç yok ses.
-
Aşağıdaki duş başlığını alan kullanan var mı?
Koçtaştan aldım buna benzer aşırı sesli çalışıyor
Bu nasıl acaba, boşuna para verip iade etmek istemiyorum
amazonBusstier Turbo Duş Başlığı, Yüksek Basınçlı El Duşu, 5 Fonksiyonlu Duş Başlığı (Krom)https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BXDQGQ4P/ref=ewc_pr_img_1?smid=AUWREDX3WHHGX&th=1 -
Allah aşkına şu yorumlara bakın onlarca yorum var buraya bunu sorunca ne olacak anlamıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uluslararası garanti olabilir de olmayabilir de. Ürün TR satışı olsa yasal 2 yıl garanti olurdu ama diğer ülkelerde 1 yıl da olabiliyor. Üretici 2 yıl ve üzeri garanti verdiyse uluslararası garanti devreye girebilir. Direkt satıcıya mail atın hocam. Bazıları müşteri memnuniyeti kapsamında yenisini yolluyor eskisini talep etmeden. Türkiye hudutları söz konusu olunca nasıl davranırlar, onu Allah bilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Aralık 2024; 2:8:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok belirli tarihler arasında alacaksın da, yok ana sayfadaki günün fırsatları sayfasından tıklayıp almış olacaksın da 1 ay sonra kupon olarak vereceklermiş. Eskiden dediğiniz gibi basitti artık vermek için kırk takla atıyorlar. En mantıklısı iade etmek.
-
Kusura bakma senin gibi dolu dolu mantıklı yorumlar yapamadığımız için
Senin yorum yaptığın konular yorumlarda yok mu? Millet satış ekranındaki yorumlardan anlayamıyor mu da sen iyi kötü, fiyat performans vs yorum yapıyorsun peki
Burası forum, konu amazon da bir ürün. İstediğim gibi de sorarım. Cevabın yoksa seni ilgilendiren bir durum da yok
-
Hocam ben aldığım için söylüyorum, garip davranmışlar. Aynı şeyi hepsiburada'da da aldım. Müşteri hizmetleri reddederse bir üst birim ile görüşme talep edin.
-
ben 750 ye almıştım ama en son yurt dışından alışı yazın 1200'e geliyordu gümrük işi falan sıkıntı olur diye üretici de sıfırını yollamaz diye düşünüyorum, acaba prosedür nasıldır garanti durumlarında, keşke amazon çözse şunu da. Siparişlerim kısmından kulaklığa tıklayınca en son amazon.tr satmış sanırım getirim fakat stok yok artık hiç bir modelinde :/ amazon.tr düşük modelleri getirtmiş. Bunda LDAc ve ANC vardı.
-
mükemmel bir başlık ama 5-6 ay sonra içi tıkanıp su akmamaya başlıyor. spreyleme özelliği harika, yazın serinleterek duş alıyorsunuz.
-
Bas engeli gitsin bana da pislik yapmış ki engellemişim
-
Yurt dışındansa sadece amazonun iade garantisi vardır oda süre dolmadıysa
-
6 aya gidiyorsa nesi mükemmel
-
İyi fiyat 4 al 3 öde 123 TL 10 adet aldım 984 TL ye geldi baya yeter bana
amazonLipton Earl Grey Demlik Süzen Poşet Bergamot Aramolı Siyah Çay 100'lü Pakethttps://www.amazon.com.tr/dp/B07K8XP123?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title -
firmanın kendisiyle iletişim kurmayı deneyin, burada sorarak çözebileceğiniz bir şey değil..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X