< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18690. sayfa)
-
-
Belli ki alan kişi denemiş, beden uymadığı veya beğenmediği için iade etmiş. LPN koduna bu kadar takılmayın.
Mağazadan aldığımız şort, ayakkabı, kot, tshirt aklına gelen ne varsa daha önce belki de onlarca kişi denemiş oluyor.
-
218 tl. Fason olduğu için ürün de aynıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay be amazon konusuna bak geceden sabaha hiç mesaj gelmemiş. Hafta içi de olsa hareketli günler geçerdi buralarda. Sanırım emekli olma zamanı gelmiş. :)
-
Aynen öyle koca DonanımHaber'in forumunda en popüler konu su arıtma cihazı
-
2 seçenek çıkıyor biri mng kargoya elden iade diğeri adresten kolay gelsin kargoyla teslim.
bölgenizdeki duruma göre şirket yada iade şekli değişebilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: celebicYa arkadaş seni kaç kere uyaracağım?
Ne hakla insanların kıyafetine veya aldığı kıyafetlerin renklerine karışıyorsun?
Bırak insanlar istediği rengi seçer giyer, bundan sana ne ve niye uyarma gereği hissediyorsun? Kimsin ki?
Yazmayım diyorum ama bana bulaşırsan yazarım.
Bak sana ne diyeceğim, çiçekli, böcekli renk renk Hawaii gömleklerim var ayrıca kırmızı renk Levi's kot pantolonum var, bu da sana dert olsun.
Bırak insanları ne tip veya ne renk isterse giysin. Buna yapacağın yorumu kimse merak etmiyor.
Bu mesajınızı okuyan biri sanki pembe ve kırmızı giyen erkekleri benim haftada en az 3 gün düzenli olarak burada uyardığımı sanacak. Peh!
En son ki uyarımı aylar öncesinde yazmışım.
Asıl mesele o değil, asıl mesele tüm bu yazdıklarınızı eşinize de söyleyebilme cesaretiniz var mı onu merak ediyorum. Zira o da benim gibi düşünmüş olmalı ki kırmızı sneakersı kendinize alacağınıza hiç ihtimal vermemiş..
Eşiniz size " erkek adamsın, ne yapacaksın kırmızı ayakkabıyı" dese, siz de ona "Ne hakla benim kıyafetime veya aldığım kıyafetlerin renklerine karışıyorsun, Bırak istediğim rengi seçer giyerim, bundan sana ne ve niye uyarma gereği hissediyorsun? Kimsin ki? Bırak ne tip veya ne renk istersem giyerim" diye çıkışır mıydınız, işte onu çok merak ediyorum.
Zira aile dışındaki birine bunları yazmak çok kolay, asıl zor olan aile içindeki birine aynı reaksiyonu göstermek...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 15 Ocak 2025; 9:14:34 >
-
Karrimor Erkek Bot Bodmin Mid IV Weathertite Black Sea
No 43.5
2168₺
amazonKarrimor Bodmin Mid Iv Weathertite Black Sea Erkek Bot Black Sea 43,5https://www.amazon.com.tr/dp/B01G8OTXUY?ref=cm_sw_r_apan_dp_8SF3V63NFVF4002PAXGM&ref_=cm_sw_r_apan_dp_8SF3V63NFVF4002PAXGM&social_share=cm_sw_r_apan_dp_8SF3V63NFVF4002PAXGM&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ben birde link atıp duran botları engelledim. Bazen 3 mesajda sayfa bitiyor.
-
Su kaynakları tükeniyor. Yakında boklu suları da arıtırız :)
@cryptdlg konuya en çok msj atan botlardan bir ikitanesi engelli değil hocam bende. O arkadaş bot olarak ürün atıyor belli ama bir sorun olunca hemen ilgileniyor. Çok faydalandım onun msjlarından o yüzden tüm botları engellemiyorum ben.
-
Omo & Ariel toz deterjan ürünlerde %50 para iadesi var, bunun nasıl yapıldığını bilen var mı? Sepette %50 düşmedi.
-
Crocs Classic Blue Calcite SandaletUnisex Yetişkin
43/44 numara
781 TL (ödeme esnasında)
amazonCrocs Unisex Classic Sandalet, Blue Calcite, 43-44https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BSG9YQFZ -
Ya ne kadar boş bir adamsın sen.
Belli ki normal hayatında mutsuz, ezilmiş, bir halt olamamıșsın ki gelip burada elaleme laf edebiliyorsun.
Ne hakla insanları uyarıyorsun? Sana ne kim ne renk giyiyorsa giyiyor.
Sana ne ailemle aramda olan diyaloğa?
Son bir kaç yorumunda herkese bir laf sokma gayreti içindesin. Geçen airfryer alanlara laf sokuyordun ses etmedim sonra bile bile bana bulaştın. Yapma bunu.
Tahmin ediyorum gerçek hayatta mutsuz birisin ve burada insanlara laf sokarak tatmin olma gayreti içindesin. Hakikaten irrite edicisin. Yapma bunu.
Koton Kapüşonlu Uzun Kollu Fermuar Detaylı Cep Detaylı Şişme Mont 4WAK20127EW Kısa Şişme Mont Kapüşonlu Fermuarlı Kolları Lastikli Kadın
562 TL
amazonKoton Kapüşonlu Uzun Kollu Fermuar Detaylı Cep Detaylı Şişme Mont, Kadın, Haki, 40https://www.amazon.com.tr/dp/B0CC6BTMNG -
Hocam bloklama işi çözüm değil. Bunlara gerekli cevabı vereceksin. Bunlara cevap vermezsen cesaret alıp devam ederler.
Bunlar toplu taşıma araçlarında şort giyen kızlara laf eden tipler.
Blokluyorsun ama ne gariptir ki blokladığım kişi benim mesajımı okuyabiliyor. Öyle olmalı ki blokladığım kişinin ne mesajını göreyim ne de o benimkini görebilsin. Yönetim buna çözüm bulmalı.
-
blokladığında görmemesi lazım hocam. Blokladığın kişi de msj yazınca blokladığın için msjı göstermiyor istersen açıp bakıyorsun. Blokladığın seni alıntılayamıyor bir de.
-
Ufesa Filtre Kahve Makinesi CG7114 Capriccio, 6 Fincan, 600 W, 0.6 L, Kalıcı Filtre, Damlama Durdurma, Otomatik Kapanma, Siyah
1.399 TL
amazonUfesa Filtre Kahve Makinesi CG7114 Capriccio, 6 Fincan, 600 W, 0.6 L, Kalıcı Filtre, Damlama Durdurma, Otomatik Kapanma, Siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B095SRNR3H -
"Bu hesap kampanya koşullarını karşılamıyor." hatası alıyorum.
Mevcut prime üyeleri bu kampanyadan faydalanamıyor anlaşılan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bacala -- 15 Ocak 2025; 10:18:49 > -
New Balance GW500PNN Spor AyakkabıKadın
925 TL (39 numara)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X