"11 yaş üstü yetişkin bireylerde günde bir defa alınması yeterlidir." şeklinde bir ifade var Kim Reis. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18719. sayfa)
-
-
alıp gençleşelim mi yani üstad?
-
NMN, yaşlanma sürecinin yavaşlatılmasına yardımcı olabilecek güçte olan potansiyel bir anti-aging bileşik olarak adlandırılan moleküldür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay be nereden nereye. Sanırım amazon’un amazon olduğu son yıldı.quote:
Orijinalden alıntı: akenatonsEvet dostlar 2022 yılının son günlerini yaşıyoruz.
Aktif olarak bu başlığı fırsat paylaşımlarıyla canlı tutmaya çalışan, kimi zaman da paylaşılan fırsatlardan faydalanmış birisi olarak forumun şu enflasyonist ortamda epey ekmeğini yedik. Sanırım pek çoğunuz benim gibi düşünüyorsunuzdur. Kendimce bu yıl içinde başlıkta paylaşılmış en iyi fırsatlar listesini oluşturdum. Bu listeyi 2 kriter ekseninde oluşturdum.
Birincisi fiyat hatası sebebiyle paylaşılmasına rağmen teslimatı yapılmayan ürünleri listeye eklemedim. İkincisi ilgi alanıma girmeyen ürünler de bu listede yok. Bazı fırsatları ben keşfettim. Ancak çoğunu buradaki dostlardan gördüm. Bu vesileyle fırsatları paylaşan arkadaşlara da buradan tekrar teşekkür ediyorum.
NOT: Liste tarih sıralamasına göre verildi. Dolayısıyla 1 numara en iyi fırsatı değil, en eski alışverişimi ifade ediyor.
1- Tommy Hilfiger Feminine Active City Sneaker: Yurt dışı satış fiyatı 90-100 eur aralığında olan bu ürünü kızıma ayakkabı bakarken tesadüfen buldum. Ürünü aldığım mart 2022 tarihli EUR kuruna göre bile 1.600 TL civarında fiyatı olan bu ayakkabıyı o tarihte 498 TL’ye almıştım. Hem çok şık, hem de kızım çok rahat bir ayakkabı olduğunu söylüyor. 2 ayda ayakkabı parçalamayı başarabilen kızımın kullanım standartlarına göre bu ürünün sapasağlam kaldığını da belirteyim.
2- Cuisinart ICE30BCE Dondurma Makinesi : Aslında fırsat olarak paylaşılmadı. Amazon "bitmeden yakala" fırsatı olarak nisan ayı ortasında 1.600 TL’ye aldım. Zaten sonrasında fiyatlar çıldırdı. Evde mükemmel ve sağlıklı dondurmalar yapmamızı sağlayan bu makineyi, özellikle benim gibi dondurma yeme isteğini dizginleyemeyenlere asla tavsiye etmiyorum.
3- Brennenstuhl Bluetooth Mıknatıs ve Kancalı 350 Lm Outdoor Kamp Lambası: Sektöründe Almanların önemli bir markası olan Brennenstuhl'un bu ürünü; hem kamp lambası, hem bluetooth hoparlör, hem powerbank hem de arkasındaki mıknatıs sayesinde metal yüzeylere tutunabilen kompakt bir tasarım. Aldığım tarihteki EUR kuruyla amazon.de fiyatının karşılığı 750 TL civarıydı (ithalat ücreti, kargo hariç).
Fırsat ilk paylaşıldığında (13 mayıs) bu ürünün fiyatı 400 TL olarak verilmişti. Hemen balıklama atladım ama gelen kargodan çoklu priz çıktı. İade ettim ve ürünün tekrar stoklara girmesini bekledim. Girince bir daha sipariş verdim ve yine çoklu priz geldi. Müşteri hizmetleriyle epey kavga ettim. Neyse emelime 3. Siparişte ulaştım. Ancak aradan geçen zaman zarfında ürünün fiyatı 1.400 TL’ye dayanmıştı. Amazon kendi hataları olduğu için aradaki 1.000 TL’yi iade etti. Ürünün kalitesi inanılmaz iyi. Amazon'un başta beni epey sinirlendirdiği, ancak sonunda taktirimi kazandığı bir alışveriş oldu.
4- Winmau Pro Sfb Dart Tahtası: Bu fırsatı forumda ilk ben paylaştım (19 Haziran). Türkiye satış fiyatı 1.000 TL civarında olan profesyonel bir turnuva dart tahtasının, kargo ve ithalat ücreti dahil 300 TL’ye düştüğünü görünce hemen aldım. Hatta fiyat hatası sebebiyle gönderilmez sandım, ancak ürün geldi. Kendime aldığım kaliteli ve ucuz bir hediye oldu.
5- Xiaomi Mijia Qingping Bluetooth Gece Lambası Alarm LCD Masa Saati: Forumun meşhur masa saati. Türkiye’deki çakalların 800 TL’ye sattığı saati, her şey dahil 20 Haziran’da 134 TL’ye almıştım. Nem ve sıcaklık sensörlü bluetooth saatin çok güzel ve kaliteli bir yapısı var. İlk kim paylaştıysa teşekkürler.
6- Taşınabilir Kamp Fanı: Bazı arkadaşların her şey dahil 85 TL’ye aldığı bu ürünü kaçırdığıma çok pişmanım. Gerek forumda, gerekse internet yorumlarında gördüğüm kadarıyla çok kaliteli bir ürün. Alanlar için bedava bir alışveriş olmuş.
7- Familia Plus Coconut Tuvalet Kağıdı 96 Rulo: @Spearofdestiny tarafından kısa süre önce paylaşılan ve yine benim göremediğim için kaçırdığım bir fırsat oldu. 500 TL değerinde tuvalet kağıtlarını 188 TL'ye almayı başaran arkadaşları tebrik ediyorum.
8- Moko 4 Mevsim Su Geçirmez Çadır: Yaklaşık 1 ay önce ithalat ücreti dahil 780 TL’ye aldığım ve yine forumda ilk paylaşan olduğum bu çadırın, o dönem amazon abd satış fiyatı 100 USD civarıydı (kargo ithalat ücreti hariç). Zaten fırsatı paylaştıktan sonra hemen ürün satış listesinden çekildi. Youtube videolarından ve internet yorumlarından, yoğun kar ve yağmur altında bile çok iyi performans veren bir ürün olduğunu söyleyen yabancı youtuberları görünce inşallah göndermemezlik etmezler demiştim. Neyse korktuğum olmadı ve çadır geldi. Forumda detaylı anlatımını yaptığım gibi çadırın genel kalitesi gerçekten süper. Piyasada bu ürünün muadilleri 2000 TL civarından başlıyor.
9- Invicta Men's Pro Diver Kol Saati: Açıkçası ihtiyacım olmadığı için almadım. Ancak alanlar açısından çok iyi bir alışveriş olduğu gerçek. Zira şu anda japon kurmalı mekanizmaya sahip, safir camlı, bilinen markaya sahip bir kol saatini tüm masraflar dahil 1.700 TL gibi bir rakama almak, bugünün şartlarında bedavadan biraz pahalı bir alışveriş sayılır. Bu saatin Türkiye'de min. satış fiyatının 5.500 TL civarında olduğunu da hatırlatayım.
10- Invision Çift PC Monitör Kol Braketi : 1.400 TL civarına satılan bu ürünün çiftini 289 TL’ye almak yılın bombasıydı diyebilirim.
11- CucinaPro Mini Waffle Makinesi: Az daha unutuyordum bunu. "Sadece 59 TL'ye waffle makinesi almak mümkün olamaz. Kesin fiyat hatasıdır ve siparişler iptal edilir" diyorduk. Amazon yine bizi haksız çıkardı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Under Armour UA W Charged Speed Swift koşu Ayakkabısı Kadın
1.205 TL (38 numara)
amazonUnder Armour UA W Charged Speed Swift Kadın koşu ayakkabısı, Radial Turquoise/Circuit Teal/White, 38 EUhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CKLN1426 -
Kütahya Porselen Bone Luz Form 27 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı Platin
3.289 TL
amazonKütahya Porselen Bone Luz Form 27 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı Platinhttps://www.amazon.com.tr/K%c3%bctahya-Porselen-Ki%c5%9filik-Tak%c4%b1m%c4%b1-Platin/dp/B0CWLNP4KD -
Salomon Techamphibian 5 Su AyakkabısıErkek
2.587 TL (47 numara)
-
ONLY ONLMAX BF PUFFER OTW Mont Kadın
572 TL (M beden)
-
Karrimor Spiral Low Weathertite Olive Erkek Bot Olıve
2.508 TL (41 numara)
amazonKarrimor Spiral Low weathertite Olive Erkek Bot OLIVE 41https://www.amazon.com.tr/dp/B0CFFN24SV -
Doritos Taco Mısır Cipsi Süper Boy 121 Gr
4 al 3 öde ile tanesi 25 TL
* Sayfadaki kampanyayı uygulayın
Ruffles Originals Sade Patates Cipsi Süper Boy 107 Gr
4 al 3 öde ile tanesi 26 TL
-
Pepsi Zero Sugar Kola Pet 4 x 1 L
4 al 3 öde ile tanesi 74 TL
-
BIC Hybrid 3 Flex Erkek Tıraş Bıçağı 1 Sap ve 4 Yedek Başlık (3 Bıçak), 3 Nano Teknolojik Titanyum Bıçak, E Vitamini ile Zenginleştirilmiş Geniş Kayganlaştırıcı Bant
89 TL
amazonBIC Hybrid 3 Flex Erkek Tıraş Bıçağı 1 Sap ve 4 Yedek Başlık (3 Bıçak), 3 Nano Teknolojik Titanyum Bıçak, E Vitamini ile Zenginleştirilmiş Geniş Kayganlaştırıcı Banthttps://www.amazon.com.tr/dp/B09796YGMJ -
easy camp Energy 200 Compact Blackroom 2 Kişilik Çadır
3.377 TL
-
Electrolux LFT766X Breeze 60 cm Paslanmaz Çelik Ankastre Davlumbaz
15.999 TL
amazonElectrolux LFT766X Breeze 60 cm Paslanmaz Çelik Ankastre Davlumbazhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07SXCZJTN -
Peripella ve şokolokkokrem bencem daha iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çikolatacılar cebel 'in %23 fındıklı olanı da uygun fiyattan bulursanız lezzet olarak kesinlikle tavsiye ederim.
-
Buradan gaza gelip, sepete bie sürü market ürünü attım, (500 tl'ye % 10 indrimli ürünler de vardı), ve fakata taksit olmuyor Amazon'da. Market ürünleri diye mi acaba?
-
Pek deneyimlemediğimden olabilir. Muhakkak tatmıșımdır ama pek yer etmemiş bende.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam her yediğimiz şey o kadar sağlıklı ki bari bunda damak tadımıza izin verelim 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu ürünlerin skt si nasıl acaba ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X