hocam öncelikle Nutella CEO'su ürünün mslümanlar için haram olduğunu açıkladı epey zaman oldu,açıklamasından önce ben de yemiştim ama o günden beri bedava verseler yemem. TADIBU'yu saydığınız 4 çikolatadan 3.sıraya koymak ne demek Diğer üçüyle kıyas edilmeyecek kadar klas bence. |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18720. sayfa)
-
-
tadıbu'yu henüz deneyimlemedim ancak diğer bilindik markalar arasında sürmelik çikolatalar konusunda palm yağsız yüzde 16 fındık oranıyla fiskobirlik'in nuga'sı şu an için favorim.
-
tadıbu yedikten sonra diğerlerini yemek istemeyecksiniz hocam gerçekten çok kaliteliama bizim buradaki marketlerde 160 liraya satılıyor. Netten alıyoruz kampanya oldukça.Geçenlerde 20 adet almıştım yarısını sattım,10 tanesi 60tan 600e gelmişti bana iyi olmuştu.
-
bill gates de servetini dağıtıyomuş ama bana geldi bilgi bitek maillen. bide elimizde köbrü var satlık hem gidenden hem gelenden bara alıyon.
-
Tadı tuzu ne olursa olsun. İsterse helal olsun. Türk markalarında da güzel ürünler var. Bırakın artık ithal ne olduğu belli markaları. Birileri var Türkiye'de bir kesime inatlasmak adına inadına yabancı markalara hayran. Elin yabancı yahudi sevici markaları çekinmeden İsrail ordusuna desteğini açıklarken bile sırf siyasi çekişmeden ötürü yahudi destekçiliği yapıyor. Yazıklar olsun. Dünyada nerde mazlum zarar görüyorsa üzülmüyorsa biri o bırakın Müslüman olmayı insan değildir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gereksiz yere yerli övülmez, kaliteliyse övülür. Hiç onur, gurur meselesi yapmaya gerek yok asıl bu gereksiz hezeyanlar çok anlamsız. Rahat bırakın insanları. Birinin hakkını savunmak asla değiştiremeyeceğiniz endüstriyel ürünlerle olmaz, bilimle olur onu da yapamıyorsan sadece laf üretmiş oluyorsun o da hiçbir işe yaramaz, gereksiz enerji sarfiyatı olur. Ayrıca irite edici gözüktüğü de açık bir gerçek.
Şerbetli tatlı olsun, sütlü tatlı olsun Türk tatlılarından iyisi yoktur mesela ve bu tartışmaya kapalı. Almanya'da envaiçeşit tatlı çeşidi var pastanelerde, hiçbiri beş para etmez. Bütün mutfak tatlı üzerine ama resmen hepsi çöp. Diğer Avrupa ülkeleri de benzer. Fakaaaat, iş çikolataya gelince değişiyor, kim ne derse desin İsviçre başta olmak üzere, Almanya da, Hollanda da, Fransa da ve diğer çoğu Avrupa ülkesi de çikolata konusunda Türkiye'de üretilen her marka ve isimdeki çikolatayı döver. Türkiye'de çikolata diye satılan şeyler glikoz şurubu ve janjanlı ambalajlarla bezenmiş yenilebilir obezite ve damar tıkanıklığı, başka bişey değil. Türkiye'den en çok satan markanın ürününden birkaç kutu alıp bir de İzmir'de uydurulan şu saçma sapan bomba denen rezillikten alıp Almanya'ya getirmiştim, yiyemedik. Birkaç tane çikolata ve bir de şu bomba denen garabeti alıp laboratuvarda test ettirdim, çıkan sonuçlara inanamazsınız, resmen rezalet çıktı. Ye ve kalp damar cerrahiden randevu al, öyle rezil bişey. En çok da üzüldüğüm bu ülkede bu çöpler çoluğa çocuğa yediriliyor bir de, yazık.
-
netten nereden alıyorsunuz , nereyi takip etmek gerekir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende Tadıbu yu tek geçerim . Bir kere piyasadaki fındık oranı en yüksek fındık kreması kendisi..
N11 - Trendyol - Hepsiburada da 3-4-6-10 adet gibi çoklu adet alımlarında uyguna denk gelebiliyor. Takip etmek lazım .
Tabi ki fındık oranı az , palm yağlı , içinde bin türlü katkı maddesi bulunan kremalardan pahalı ama kalite ucuz olamaz zaten . Gıda da ucuzsa vardır bir bit yeniği ..
-
😂😂😂😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
amazonadidas Unisex Çocuk Y Pogba G T Tişört, Selubl, 7-8 Yaşhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BVWBC7PQ?m=A1UNQM1SR2CHM
5-6 yaş 288
7-8 yaş sepette 293
-
Tadelle yeni mi cikardi bilmiyorum geçen yedim tadelle efsane hepsinden iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bueno %85 bitter çikolatayı önerir misin tr sınırları içerisinde? Lindt alıyordum ancak Avrupa'daki fiyatına göre çok daha pahalı TR'de.Bueno sanki f/p gibi tabi bir lindt tadı vermiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X