24 ocakta sipariş vermiştim bugün geldi. 27 euro karşılığı birden fazla mı sipariş verdiniz, neden gitti ki? |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18762. sayfa)
-
-
Hocam buna kısaca elektrikli, düdüklü tencere diyebilirsiniz.
İlk evlendiğimizde aldığımız düdüklünün miadı dolunca bunu görüp aldım, iyi ki almışım.
Klasik düdüklü tencerelere göre buhar kaybı olmadığı için daha hızlı pişiriyor.
Her türlü et, bakliyat çok hızlı pişiyor.
Bunun yanı sıra buharda pişirerek vitamin kaybı olmadan sebze tüketebilirsiniz.
Benim ben çok beğendiğim yoğurt yapması oldu. Aldığımız günden beri market yoğurdu almıyoruz eve.
Airfryer başka bir şey. O bir mini fırın, abartmaya gerek yok airfryerı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cengiz Abi tek yaşıyorum. 5.7 lt bana büyük mü olur? Bir de almamı önerir misin? Ara sıra yemek yapıyorum, hep dışarıdan olmuyor.
İnstantpot 3 lt alacaktım vaz geçmiştim?
Al dersen alacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aesca -- 2 Şubat 2025; 0:22:26 > -
2 adet almıştım 530tl . Tekrar vereyim bakayım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 lt lik instant pot 2500 tllerde idi başka sitelerde amazon 3000 tl ye yüksek fiyat ile satıyordu ama 5.7 lt likleri en uygun amazonda idi.
3200 tl lere kadar düşmüştü normali 4000 tl üzeri fiyatları vardı..yani şu an için 3 lt si 3369 tl bence pahalı ...
bende 4-5 aydır takipteyim alacağım bir tane. bütün tavuk sığmalı o sebep 5 lt üzeri olmalı kanaatimce
-
Merhaba sarjlimi bu
Çok elektrikli ürün almayın elektrik faturası 1000 tlyi geçerse 2000 tl ödeyecekmişiz
merhaba. değil hocam, 3 adet AAA pille çalışıyor ancak 3.7V 18650 şarjlı pille de çalışma desteği var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X