Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18760. sayfa)

10 Kayıtlı Üye ve 47 Misafir (11 Mobil) - 46 Masaüstü11 Mobil
5 sn
375.907
Cevap
8.715
Favori
81.548.608
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1666 oy
Öne Çıkar
Giriş

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslandadas2540 A kullanıcısına yanıt

Guvenilir mi. Sorun yasayip tecrube ettiniz mi. Yani sorunu cozuyorlar mi.

• Arkadaşlar selam bir ürün iade edeceğim ama gamepad.

Üstte İşaretlediğim yerde Amazon MNG kargoya teslim edin diyor altta işaretlediğim yerde de gizala Türkiye aldığım satıcı Yurtiçi Kargo şu numarası diyor ben bunu hangisine teslim edeceğim. Firmaya yazdım ama cevap vermedi hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 1 Şubat 2025; 14:12:42 >
  • haritaci41 kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerine sormayı deneyebilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    müşteri hizmetlerini arayıp sormak lazım. Resmiyet açısından Ben olsam Amazonu referans alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zknmr -- 1 Şubat 2025; 15:45:19 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @zknmr @Jagenhagar

Eyvallah sağ olun aradım ama ulaşamadım pazartesiyi bekleyeyim en iyisi dediğiniz gibi en Garanti MNG ile vermek amazon'a

Ürünü alırken gönderici amazon ise amazon'a göndermeniz gerekiyor, gönderici bahsettiğiniz satıcı firma ise o firmaya göndermeniz gerekiyor diye biliyorum.

• Bu ürün limitin üzerinde ama ülkenize gönderilemiyor da demiyor. Alsam gelir mi yoksa gümrükten geri mi döner acaba

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

Çogu dijital cuzdan bu miktara yakın bir cashback veriyor zaten.

koskoca axess 350 mi veriyor sadece? kınıyorum :)Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] 

• Amazon'un citroen ami çekiliş sonuçları ne oldu gören var mı?

Edit: Şu şekilde sonuçlanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weisanstein -- 1 Şubat 2025; 17:29:20 >
  • Dtümit D kullanıcısına yanıt
    Gümrükleme işlemi için kapını çalarlar. Sana bir fiyat çıkarırlar ödersen ürünü alırsın ödemezsen geri gider. Satıcı amazon ise deposuna ulaştığında para iadeni alırsın

• Dtümit D kullanıcısına yanıt

Bunu Temu yapıyor. Her şeyi hesaplayıp limitin üstünde ise göndermiyor. Basit bir yazılım ama Amazon bunu yapmıyor.

• yurtdisi amazon’dan fenerler geldi. gayet kaliteli duruyor. kucuk isler ve deprem cantasi icin ideal.

firsat ve oneri paylasiminda bulunan arkadaslara tekrar tesekurler

• bu arada amazon paketlemesi kotuydu, kagit torba ile geldi. neyse ki zarar gormemis…

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Karanlıkta aydınlatması nasıl hocam onu da cekermisiniz.
    Bir de ürünün linkini tekrar paylasirmisiniz.

• xcode35 X kullanıcısına yanıt
    Bonus bu

• ScreamEagles kullanıcısına yanıt

Herneyse işte :)

• DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt

Bu tip ucuz zumlu fenerlerde led kısmı genelde kafayla beraber ileri geri hareket eder. Feneri zum yapıp eski haline getirdiğinizde lede güç veren kablo sürekli gerilip gevşediği için kısa sürede kablonun ucu lehimlendiği yerden kopar ve fener çöp olur. Ayrıca parlaklık değerleri ve tüketim süreleri de gerçeği yansıtmaz.

Deprem çantası, araba vs amaçlı aşağıdaki kafa lambasını tavsiye ederim. Hem parlaklığı hem de yanma süreleri amaca yönelik uygun. Ayrıca kafa lambası olması başlı başına avantaj. Mesela lastiğiniz patladığı senaryoda tek elle lastik değiştiremeyeceğiniz için kafa feneri hayat kurtarır. Ya da Allah korusun deprem sonrası bir elinizde fener diğer elinizde enkazı kaldıramayacağınız için yine kafa feneri ciddi avantajlı olur. Evde elektrik kesildiğinde de kafanıza takıp yarım kalan işinize devam edebilirsiniz.

Kafa Lambası / Feneri - 80 Lümen - Siyah - Trekking ONNIGHT 100 FORCLAZ - Decathlon

• DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt
    urun linki:
    amazon
    Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_RKR9CZP08KZ88PQ6TYN8&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_RKR9CZP08KZ88PQ6TYN8&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_RKR9CZP08KZ88PQ6TYN8&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

ve bu da cekebildigim kadari ile parlaklik ve zoom performansi:

• bluetooht mause ihtiyacım var. mac bilgisayarda kullanabileceğim uygun fiyatlı mause tavsiyesine açığım.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.