Stilevs Soundless Sessiz Yatık Süpürge - Kırmızı-Gri 7.020 TL |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18831. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bu ürün bugün geldi. İçinde süt, kivi, elma, portakal olan bir içecek hazırlayım, denemiş olurum dedim yani içinde sert sayılan sadece elma var evet. Ürün gözümün önünde dumanlar çıkararak ilk 40 saniyede cortladı beyler. İlginç bir deneyimdi. 1 dakika bile dolmadan yanan ürün görmemiştim
Yui böylece sözümü bana yedirmiş oldu. tebrikler yui.
Edit : duman çıkararak Cortlayan alet tekrar çalışmaya başladı beyler sözümü henüz yemiş değilim
iade etsem mi ne yapsam hiçbir fikrim yok
Edit 3; alet aynı içecekte yine dumanla cortkadı uzun süre basılı tutmayacaksınız motor ısınıp kendini korumaya alıyor
Edit 4: kullanım kılavuzunda 15 saniye çalıştırırız 1 dakikayı geçmeyiniz yazıyor. Cihaz kendini korumaya alır diyor, ( tercümesi ben kalitesiz değilim sen malsın
(azalan verim kanunu)) ilk çalıştırmada duman normalmiş yine kılavuza göre. Anladığım kadarıyla zaten bu sebeple 1 dakikayı geçemiyorsun.
Sonuç : aleti bozmayı başaramadım beyler yui kaliteli marka sözümü yememiş oldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 14 Şubat 2025; 23:55:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
COSORI Sıcak Hava Fritözü, 4.7 Litre Air Fryer XXL, 1500 W, Dijital Temperd Glass Gösterisi, Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir, Hava Üfleme Teknolojisi, Max 230°C Ayarlama, 9 Fonksiyon, Gri
1.763 TL
amazon
COSORI Sıcak Hava Fritözü, 4.7 Litre Air Fryer XXL, 1500 W, Dijital Temperd Glass Gösterisi, Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir, Hava Üfleme Teknolojisi, Max 230°C Ayarlama, 9 Fonksiyon, Grihttps://www.amazon.com.tr/dp/B0936FGLQS -
Razer Strider L - Yumuşak kaydırmalar için yumuşak tabanlı ve üste sahip hibrit fare altlığı (optik fare sensörlerini optimize eder, kaymaz) Quartz
829 TL (Ödeme Ekranında)
amazon
Razer Strider L - Yumuşak kaydırmalar için yumuşak tabanlı ve üste sahip hibrit fare altlığı (optik fare sensörlerini optimize eder, kaymaz) Quartzhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BDZYGWGD -
Vitanils Revival Hair&Nail Shot - 25Mlx15
194 TL
-
Bu tarz ürünler benim bildiğim en fazla 8-10 saniye çalıştırılır sonra durdurulur. Bir 15-20 saniye bekler tekrar 8-10 saniye çalıştırılır. Sürekli bıçak çevirecek takatli motorları olmaz genelde. Bizim hanımda bunun biraz daha bilinen markalısı var o öyle kullanıyor. Mutfak robotu kesicileri de genelde 15-20 sn max çalıştırılıyor. En azından ben hanıma kurarken kullanma kılavuzunda öyle bir şey okumuştum.
-
Aynen hocam durum tam dediğiniz gibiymiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alakası bile yok,bugun gittim aynisi 599 TL İkea çoğu üründe kazıktır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Note Mattemoist Lipgloss Yarı Mat Bitişli 412 Forever Nude
123 TL
amazon
Note Mattemoist Lipgloss Yarı Mat Bitişli 412 Forever Nudehttps://www.amazon.com.tr/dp/B071FMMVQD -
Hocam Philips'in şu dandik blenderinda en az 2-3 dk bal, yulaf, muz, ceviz bilimum malzeme çalıştırıyorum bişey olmuyor. 2 sene önce 300-500 tl civarına almıştım.
https://www.trendyol.com/philips/hr2602-00-daily-collection-smoothie-mini-blender-beyaz-p-31966015
Dostum hiç haberim olmadı Migros kampanyasından.
Annem Köyceğiz'de yaşıyor. Buradan böyle şeyler göndermek hoşuma gidiyor çünkü başka hiç bir şey istemez :) sadece çikolata, tatlı vb :)
Bu arada Dikmen Caddesinde 2M var.
Hocam bizde de Yui'nin cam hazneli, büyük (2 litrelik) rondosu var. Böyle bir alet yok gerçekten.
İçine et, tavuk vs at, parçalasın (kemiksiz tabi). Her türlü sebze ve en önemlisi soğanı suyunu bırakmadan doğruyor. Dört bıçaklı ve çift kademe hızlı.
Kullanım kılavuzunda çalıştırma uyarısı var zaten dediğiniz şekilde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sadece birkaç yerin sattığı, fiyatları aşırı balon olan bu markayla ilgili konuda yazmışlığım olması lazım ilgilenen aratsın. Makul fiyatlara indiği zaman tekrar oturup bakarız ama bu şekilde sadece gülüp geçin. Bu paraya en az 2 cihaz güncel Mesh sistemi alırsın istediğin yere koyarsın/hazır sistemini götürebilirsin, tartışılmayacak derecede daha üstün ve geniş çekim alanına sahip olursun üstüne paran cebinde kalır. Hatta çok daha uygun fiyata Router alıp kablolu bağladın mı bir cihaza o parayı vermenin ne kadar mantıksız olduğunu görürsün. Söylediğim senaryolarda al satlar hep daha kolay olur bu sayede yeni teknolojiyi daha kolay elde edersin. Modem, satılması en yavaş ve sıkıntılı network ürünü olabilir. Daha çok yazılır şimdilik burada kalalım konuyu uzatmayalım. Yıllardır olduğu gibi yardım isteyenler çekinmeden özel mesaj atabilir, bu ülkenin kazıklarından, tuzaklarından, akıllı geçinenlerinden bir nebze olsun korunmak ve korumaktır amacım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 15 Şubat 2025; 3:49:16 >
-
El blendarlarının hepsinde motoru soğutma tertibatı yoktur. Bu sebeple uzun çalıştırma sonucu motor ısınır ve sargılarındaki telin yalıtım malzemesi erir. Sonuçta motor yanar.
Bununla salça vs. yapıyorlar, alete yazık valla.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X