Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18842. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bfi , demirkara67 , medrem , medrem Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 58 Misafir (13 Mobil) - 48 Masaüstü14 Mobil1 iOS
5 sn
377.421
Cevap
8.731
Favori
81.841.282
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1665 oy
Öne Çıkar
Giriş

40 ila 45 arası numaralar

1.039 TL (ödeme esnasında)

amazon
    DOCKERS 235205 4PR Erkek OUTDOOR, SIYAH, 41
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DDXGH873
  • Under Armour UA JET '23 Spor AyakkabıUnisex Yetişkin

1.181 TL (41 numara)

amazon
    Under Armour Erkek Basketbol Ayakkabısı UA JET '23 Black/White/Black 8/9.5
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BZXPX6TW
  • Tost makinesi önerisi olan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • furkan398 F kullanıcısına yanıt

tostkolik

Kesinlikle Ocak üstü almalısınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

dökümix

Üstadım makineye atma, çıkarıp yıkama gibi bir düşüncen varsa dökümix tarzındaki makineleri önermem çünkü plakalar sökülmüyor diye biliyorum. Daha önce ilk çıktığında kullandım 1 sene sonunda makine bozuldu elektrikten dolayı. Hijyen önemli ise yağlı kağıtla kullandığım halde 2-3 ayda bir defa plakaları sökülüp takılabilen bir model kullanıyorum tavsiye ederim.

Karaca Allure Serisi T1001 bunu almıştım 5 senedir bir gün tık demedi, prensip gereği karacadan bir daha ürün almam ama plakası sökülüp takılabilen yıkanabilen bir model tercihini düşünebilirsin :)

• Fiyat bana uygun geldi. Satıcı ve gönderici amazon. Bu nedenle güvenip aldım.

Fikirleri olan varsa tabi dinlemek isterim veya daha iyi ürün önerirseniz.

amazon
    Spigen Essential USB-C to Lightning (1 Metre) Hızlı Şarj/Data Kablosu MFI Lisanslı C10CL White - 000CA25416
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07PT3T9NM?smid=A1UNQM1SR2CHM&ref_=chk_typ_imgToDp&th=1
  • quote:

Orijinalden alıntı: seneskilic

Fiyat bana uygun geldi. Satıcı ve gönderici amazon. Bu nedenle güvenip aldım.

Fikirleri olan varsa tabi dinlemek isterim veya daha iyi ürün önerirseniz.

amazon
    Spigen Essential USB-C to Lightning (1 Metre) Hızlı Şarj/Data Kablosu MFI Lisanslı C10CL White - 000CA25416
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07PT3T9NM?smid=A1UNQM1SR2CHM&ref_=chk_typ_imgToDp&th=1
    2 ve 3 metre belkin marka aldım bu fiyatlara

• ManuaL kullanıcısına yanıt
    Feris FT3011 tost makinesi. 8 ay önce almıştım. Daha önce almadığıma çok pişmanım.

• seneskilic kullanıcısına yanıt
    daha önce amazon satıcısından 2 tane aldım, kablo da güzel, şarj aleti de güzel:
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09RMG6D4B/

iPhone XS telefonum bu şarj aleti ve kablo ile 9 volt, 1,2-1,5 amper civarında şarj oluyor.. Marka uydurma gibi olsa da ürün kaliteli..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon'da kulaktan ateş ölçer cihazı bulamadım arkadaşlar, denk gelen var mı ? World kampanyasından yararlanmak istedik boşa gitmesin.
    1500/150 veya 2500/250

• KingdeviL kullanıcısına yanıt
    ben de 40+ yaşındayım hoca, bunun formülü, bizim küçüklüğümüzdeki ile aynı değil.. Bundan bi kase yersen baş ağrısından duramazsın şimdi, eskisi olsa kazan kazan ye bana mısın demezdin.. Markalar aynı kalsa da fiyatı sabit tutabilmek için içerikler, gramajlar çok değişiyor maalesef..

• erakan kullanıcısına yanıt
    Redbulldaki bşr madde vardı yanılmıyorsam, yıllar sonra tesadüfen paketi alıp bakınca farketmiştim :) anaokulunda ne yerdik be 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan398

Tost makinesi önerisi olan var mı?

Bu ürün piyasada satılanların en iyisi diyebilirim. Pik döküm demir. Plakaları çıkmaz. Ama temizliği çok basit. Tost makinesiyle işimiz bitince ısısı hala 200 derecelerdeyken güzelce bulaşık teliyle bütün ızgarayı telliyoruz. Isısı ortalama 100 derecelere düşünce de ıslak bezle güzelce silip kaldırıyoruz. Tekrar kullanacağınız zaman ise makineyi ısıtırken hafif yağlıyoruz. Yaklaşık 6-7 dk'da 300 dereceye çıkıyor. Hiç bastırmadan çok güzel tostlar yapıyor. Çok güzel antrikot mühürlüyor, biber közlüyor. Ben inox kasa ham döküm olarak aldım. Satıcıya satın aldıktan sonra mesaj ile iletirseniz boyanmamış ham döküm olarak gönderiyor. Firma sahibi de çok ilgili ve düzgün bir insan.

Feris Döküm Tost Makinesi Inox Fiyatı - Taksit Seçenekleri

• spearofdestiny kullanıcısına yanıt
    Geçen Kasım ayında ofise takmak için 794 liradan iki tane almıştım.. Montajını yaptım, bir iki hafta durdu, üçüncü hafta sabahın köründe biri var biri var diye alarm vermeye başladı.. Bu böyle bir kaç gün devam etti.. Bakıyorum görüntüye bir şey yok, şikayet kaydı oluşturdum, uğraştık falan anker de yardımcı olamadı.. Sonra deneme yanılma uğraşırken, ofiste masamın üstünde Atatürk portresi var, onu görmeyecek şekilde ayarlayınca kesildi.. Bir iki hafta öyle devam etti, ardından tekrar başladı biri var biri var diye mesaj atmaya.. Onda da oğlanın fotoğrafı vardı.. vesikalık, onu görüyormuş.. Neyse alacak arkadaşlar yapay zekasından pek bir şey beklemesin, bunun dışında hareket takibi, alarm hızı falan gayet iyi..

• TCL 55T7BGTV QLED 4K UHD 55 inç Uydulu Google

25.999 TL

amazon
    TCL 55T7BGTV QLED 4K UHD 55 inç Uydulu Google
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0DG5FGY2B
  • jubeii kullanıcısına yanıt

amazon almanya sitesinde "siparişi iptal et" dediğim anda kimsenin onayına gerek kalmadan iptal gerçekleşiyor, para da anında banka hesabına yansıyor.. ayrıca ürünü kargoyla geri gönderdiğimde ise ürün depoya ulaştığı anda para iadesi gerçekleşiyor.. bu da burada ek bilgi olarak dursun  

• antique kullanıcısına yanıt
    ben o masaj aletini senin tavsiyen üzerine aldım hoca, sonra ürün geldi çalışmıyor, boynum da tutulmuştu o sıralar, o sinirle bir sipariş daha geçtim, ikinci gelen ürün güzel masaj yaptı yalnız.. ilk gelen ürünün iadesini oluşturdum fakat işlerimin yoğunluğundan gönderemedim daha.. yarın kısmet olursa göndereceğim bakalım, ne yapacaklar..

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.