Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (19087. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: umgaca , umgaca , ByTMY , TurkeyStar , speedycihan Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 61 Misafir (3 Mobil) - 61 Masaüstü5 Mobil
5 sn
381.759
Cevap
8.772
Favori
82.693.311
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1677 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Aula N-169B AUX Stereo 2.0 RGB Masaüstü Gaming Oyuncu Hoparlör Speaker

640 TL

amazon
    Aula N-169B AUX Stereo 2.0 RGB Masaüstü Gaming Oyuncu Hoparlör Speaker
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BBMJ4B4R
  • İyi Bayramlar🌙🍬

• rasiTR kullanıcısına yanıt
    Herkese iyi bayramlar dileriz🍯
  • "hayatsız" birisi olarak bayramda da paylaşımlara devam edeceğim. Dileyenler, sadece indirimli ve fırsat ürünlerini paylaştığım konuyu favorilerine ekleyip bağlantı bildirimlerini açabilir.

Konu Linki: https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/135759219/sonsayfa

• 3 ay önce Amazon satıcılı aldığımız kulaklık koruma pedleri yırtıldı patladı akabinde hem ses seviyesin düşüp boğuk gelmesi hem de kulak sağlığı açısından tehlike arz ettiğinden birebir misliyle değişim talep edecektik fakat bir ay geçtiği dolayısıyla Amazon sitesinden iade veya değişim seçeneklerini kabul etmedi. Biz de Şikayetvar sitesi üzerinden Sipariş numarası ile birlikte bir değişim talebi oluşturduk şimdi. Süreci daha da hızlandırmak adına yapacak ekstra daha başka bir şey var mıdır acaba..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rasiTR kullanıcısına yanıt
    Vardır bi çıkarın :)

• epiques kullanıcısına yanıt

Bağış yaparım dersen IBAN atarım :)

• karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt
    Garantisi yok muydu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • spearofdestiny kullanıcısına yanıt

3W*2 adet hoparlörü var alınmaz kesinlikle ,müziği dinletir keyif vermez ses duymanızı sağlar sadece.

• karaniler kullanıcısına yanıt
    Evet var o yüzden sorunsuz misliyle değişim talep ettik. Herhalde reddetmez Amazon 100 200 küsür liralık hatalı bir ürün için Thh ile uğraşılmaz..

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Ne alabiliriz bu fiyata

• epiques kullanıcısına yanıt

en kötü 5-5 10-10 wattlık ürünlere bakabilirsiniz,grundig-tcl vs gibi markaların envai çeşit ürünleri mevcut,600-700e bulamazsınız ama 1-1.5a bundan daha kaliteli daha yüksek wattlı ve iyikide almışım diyebileceğiniz ürünler bulabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 31 Mart 2025; 3:6:36 >
  • Herkese merhaba.

Bu ürünle ilgili daha önce yorumlar vardı sanırım. Alınır mı? Temu gibi yerlerde daha ucuz olanları var ama kademeleri yok, daha önce kullanıyordum ama temizleme sorunu vardı. Ayrıca cihaz bir anda bozulmuştu.

Bu cihaz daha kaliteli gözüküyor. Merak etmekteyim.

• hikmettufekci kullanıcısına yanıt

2 yıldır paylaştığınız seduna marka sandalyeyi kullanıyorum çok şık görünüyor. 100 kilo olmama rağmen bir sıkıntı çıkarmadı sadece boyunluk kısmı kısa geliyor onun dışında bir problem yok öneririm.

• karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt
    Amazon eski amazon değil 10 kuruşun peşine düşüyorlar. THH olmadan çözüm bulamazsın. Diğer yandan yetkili servisi varsa oraya göndermeyi de deneyebilirsin.

• Dmitritch kullanıcısına yanıt

o sandalye yerine ben olsam bunu alırdım hem kolçakları oynayabiliyor, süngeri daha kalın, kafa kısmı var, askılık var, geri yaslanabilir bir de n11 tık kupon + tami cashback getirdim amazon'dan daha ucuza geldi.

karr store
    Oslo Ergonomik Çalışma Sandalyesi
    https://karr.store/products/oslo-ergonomik-calisma-sandalyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkay# -- 31 Mart 2025; 22:7:27 >
  • DangerousRabbit kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160725051

Doğru kullanırsan ürün güzel. Kullanma kılavuzunu oku. Kiwi de tavsiye ederim iki cihazı da kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bu üründen bende aldım, spor için içeçek vs hazırladım diye, bakalım buda abir hevesle alıp 2-3 sefer kullanıp köşeye attığımız bir şey olucak mı

Bende 1 yıldır aktif olarak Karaca'nın smoothie blanderını kullanıyorum yakın fiyatlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.