Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (19134. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 90 Misafir (18 Mobil) - 76 Masaüstü20 Mobil2 iOS
5 sn
382.772
Cevap
8.770
Favori
82.919.168
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1679 oy
Öne Çıkar
Giriş

%100 polyester. Kalsın usta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gsmdelisi G kullanıcısına yanıt
    Eski Polo yok artık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gsmdelisi G kullanıcısına yanıt

olmayanı varmı ki ?

• En azından astarı pamuk vb olan montlar üretilse keşke. Hava aldırmayan naylonlarla pişiyoruz, sıcak tutuyor diye övünüyoruz. Mantar oluşumu, kötü kokular vs cabası. Mont yıkayıp kurutmaktan bıktım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Amazon'da iade işlemleri ne kadar sürüyor.? Yaklaşık 4 gün önce iade talebinde bulundum ses çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mksvir -- 12 Nisan 2025; 20:21:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JackDaniels kullanıcısına yanıt

%100 polyester olmayanı yokmu diyorsun?

• Fiyatı iyi gibi 1.082,90TL

• baranel B kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, sanırım Stanley'i sipariş edeceğim.

• hsyn62 H kullanıcısına yanıt

Pahalı ben olsam o paraya almam.

Profesyonel olarak kullanıcıyım aynı zamanda bu ürünlerin batarya tamirini yapıyorum o paraya alınabilecek Bosch ürünler var. Stanley'in şarjlı ürün yelpazesi çok dar. Yarın bir gün daha değişik bir şarjlı ürün almanız gerektiğinde stanleyde o ürün olmayacak ama bosch da o ürün olacak. Bence einhell alın eğer ki senede bir kaç defa kullanacaksanız bu kadar para vermenize gerek yok.

• A fine day to die kullanıcısına yanıt

uyarı az bile direkt banlar geçerim ben. sizin gibiler yüzünden ikinci el ürünler ve zaten enflasyon bir kenara bu iade kargolar yüzünden fiyatlar artıyor.

• 2543 TL

15 LT olanını bekliyoruz Amazonnn

• baranel B kullanıcısına yanıt
    15 litre olan görseldeki kadının üstüne oturduğu mu. Eğer o ise baya büyükmüş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kangroo kullanıcısına yanıt
    Hocam ayda yılda 3-5 kez kullanım için tavsiye edeceğiniz ürünleri bekliyoruz. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redloves

15 litre olan görseldeki kadının üstüne oturduğu mu. Eğer o ise baya büyükmüş

Yok o 28 litre

• SquidGame kullanıcısına yanıt

einhell öneririm.amazonun satıcısı olduğu ürünleri gözü kapalı alabilirsiniz. tek sıkıntısı şu 2ah lık bataryayı büyük einhell makineye takarsanız bataryanızı yakar.

bide şu piyasada satılan dawreek'ler var. bunun 2 grubu var biri sahtesi. evet ucuz malın bile sahtesi var diğer grubu sağlamı. sağlam olanlarda bataryalar daha ağır baya ağır bosch bataryası kadar ağır çünkü içinde vaadettiği kadar pil var. sahtelerde 3 pil var. 18v yazar ama 12v dur.

• kangroo kullanıcısına yanıt
    “tek sıkıntısı şu 2ah lık bataryayı büyük einhell makineye takarsanız bataryanızı yakar.”

Kimden duydunuz veya ne yaşadınız bilmiyorum ama böyle bir durum yok. bu bataryanın kapasitesini belirtiyor. 2ah olan ile 1 saat calısıyorsa 4ah olan ile 2 saat çalışır. ev kullanıcısı için 2ah yeterli. 2.5ah olan en idealı. Üzerine cıkınca pil sayısı 2ye katlanıyor ve ekstra ağırlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 12 Nisan 2025; 22:28:31 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 157 TL
    İzeltaş 1841 Kovan Anahtar Bir Ağız 21mm (Mil Dahil)

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

Bana da 4 lira hediye kartı yüklemişler son siparişimden dolayı (:

• LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt

bana sene sonunda 58 kuruşmu 59 kuruşmu birşey yüklemişlerdi maili görünce haykırmıştım  

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.