Bunu bende merak ediyorum. Bilgisayar toplamayı düşünüyorum beklemeye değer mi acaba bilen varsa aydınlatırsa sevinirim. |
Amazon'un Prime Day indirimlerinin tarihi açıklandı (2. sayfa)
-
-
Almayı planladığınız kart ile de alakalı bir durum bu. 20000 TL altı kartların marjı falan belli çok aman aman indirim olmayabilir ama daha üst seviye kartlar bakıyorsanız kaydadeğer indirim olabilir. Bir de stok ve yakalama meselesi var. Amazon çok stoklu satış yapmıyor. Ya da birisi yakalayınca indirimi sonraki müşteriye borsa gibi fiyat yükseltiyor. O nedenle Amazon'a güven olmaz diyorum PC bileşeni konusunda. Siz 16 Temmuz'a kadar fırsat yakalarsanız başka sitelerden de bakın derim. Amazon da genelde monitörlerde güzel fırsatlar olabiliyor. SSD/M2 ürünlerinde indirim olabiliyor. Soğutucu bileşenlerde indirim olabiliyor. Bazen özellikle DDR4 Ram güzel denk geliyor. Benim izlenimim bu şekilde.
-
-
Çok teşekkür ederim. Haftalık ortalama 10 15 saat oyun oynuyorum. Bütçe 20k'ya civarı ayırdım. 4070super 22k, 7900 gre 21k civarına gelirse sonra üzülürüm. Amazon iadesi bekliyordum. Hemde o ara kk harcama sözü vardı. Kendime hediye kartı aldim 10k. İade kabul oldu ama para yatmadı, thh ye başvurdum. Amazona kendimi bağlamış oldum. Yanlış yaptım. Bu süreçte şunu gördüm Amazon artık diğer siteleri takip ediyor. Hangibir satış platformu bir üründe indirim yaparsa amazon da o fiyata kuruşu kuruşuna esitliyor. Tr gaming Hepsiburada da çok güzel indirimler yapıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Söyledik size, siz hala elektronik ürün falan bakıyorsunuz.
Uslanmazsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X