< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Amazon'un Prime üyelerin Haziran 2022'de ücretsiz vereceği oyunlar belli oldu (2. sayfa)
-
-
Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ne yapıyoruz almak için birde ilk ay alıp birdaha prime almazsak oyun gidiyor mu detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tebrikler amazon
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu oyunları Ps4 e indirebiliyor muyuz arkadaşlar
hayır
Gog Galaxy kurun hepsini birleştiriyor.
-
Once turkceyi duzeltin.Okuyan musterinin birilerine oyun verdigini anliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oyunlari nasil indirebiliyoruz yada kutuphaneye ekleyebiliyoruz? amazon un oyun icin ayri bir linki mi var?
ok haberde link diye minicik koymuslar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiven1127 -- 29 Mayıs 2022; 16:57:4 >
alayı çöp . şunu vereceğine hiç bişey vermesin adam gibi dizi,film çekip yayınlasın daha iyi.
-
"Tek Oyunculu" oyunlara milletin salyasının akmasına bir tek ben mi anlam veremedim yoksa bunlar internet kullanmasını mı bilmiyor ?
-
yine efsane amazon
-
500 yıl sonra oynayabilecek miyim yani?
-
amazon prime geldiğinden beri ülkede herşeyin fiyatı min. 3 katına çıktı, prime fiyatı halen aynı, resmen zararına hizmet veriyorlar ülkede, hem de en iyi müşteri hizmetleri servisini sunarak.
Herhalde burdaki giderleri devede kulak kalıyor amazonun veya ülkeden halen umutları var.
-
Kalıcı her ay farklı şeyler sunuyolar bu ayınkini alırsın ancak doğer ayınkini alamazsın
der akp döneminde bu hizmetlerin ülkemize geldiğinin farkında olmayan şahıs
-
Akp mi getirdi amazonu Türkiyeye koyuncuk? Doğru gerçi sizin kafanıza göre akpden önce akıllı telefon bile yoktu ülkede di mi :D
Kusura bakma forum kullanıcısı pek değilim (sensin koyun yazısını sildim ) ama şimdi yazıyorum sensin koyun :) .
Şimdi konu amazon niye siyaseyi karıştırıyorsun . Birde yemin etmişssin ne için yemin ediyorsun hizmet konusunda ne biliyorsun ? Neyle neyi karşılaştırıyorsun.
-
gariban tc vatandaşının dostu amazon
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X