Şimdi Ara

Amazon Yurt Dışı Alışverişinde İade Durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Amazon Almanya'dan 5700 TL'lik alışveriş yaptım fakat yaptıktan sonra araştırmalarım sonucu pişman oldum. Henüz kargo bana gelmedi ve kargoyu kapıda reddedip iade alacağım fakat kargo ve gümrük vergisinin iadesi hakkında sorularım var.

Amazon müşteri hizmetlerinin bana verdiği bilgiye göre 5700'ün içindeki 900 kusur gümrük vergisi ve 500 kusur hızlı kargo ücreti bana devlet tarafından 180 gün içinde iade edilecekmiş. Vergiyi anlarım ama kargo parasını neden devlet iade edecek onu anlamadım ve devlet bu parayı 180 günden ne kadar önce iade eder, 180 günün sonuna kadar bekletir mi? Daha önce bu durumu yaşamış veya bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ürünü alıp iade talebi açarsan, PTT gider ürünü tekrar kargolarsin, pakete göre kargo ücreti verirsin. Ürün oraya ulaştığında gümrük vergisi+ ödediğin kargo ücreti dahil hepsini iade alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AsTraLL A kullanıcısına yanıt
    Cevap verdiğiniz için teşekkürler hocam, sorunu çözdüm. Direkt kargo kapıya geldiğinde reddettiğinizde 3-5 gün içinde ödediğiniz paranın tamamı yatıyor. Belki sonradan birinin işine yarar buraya yazayım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.