Şimdi Ara

PTT Yurt Dışı Kargo Takibi -Sorun-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir ay önce Çin'den verdiğim sipariş hakkında PTT'ye 23 Aralıkta 'Gönderi Yurtdşına sevk edildi.' bilgisi girilmiş ve o zamandan bu yana da bir değişim yok. Sizce bu kadar gecikmesi normal mi? Arayıp sormam gereken yerler varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailhy58 -- 11 Ocak 2015; 11:57:59 >

• Valla bende 29 Kasım'dan beri öyle. Mesaj attığımda alışveriş sezonuna denk geldi yoğundur yazdı. Bilmiyorum ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailhy58

Bir ay önce Çin'den verdiğim sipariş hakkında PTT'ye 23 Aralıkta 'Gönderi Yurtdşına sevk edildi.' bilgisi girilmiş ve o zamandan bu yana da bir değişim yok. Sizce bu kadar gecikmesi normal mi? Arayıp sormam gereken yerler varmı?

Türkiye'ye doğru yola çıkmış görünüyor, geldiğinde varis alıp verme vs. bir mesaj göreceksin ondan sonra dağıtıcıya felan verilecek 1 ay çokta benim aldıklarım 2-3 haftaya felan geliyor

• Daha 15 gün filan olmuş. Normal tabikide.
  • PTT yurtdışı takip sayfası mı değişti? Ya da ben mi bulamadım, eBay'den bir ürün aldım, takip numarası da var. Ama sayfa yok
  • arkadaşım benim de 8 aralıktan beri 3 tane ürünüm öyle bekliyor. birisi daha tedarikçiden bile çıkmamış. eğer delivery time 15-27 gözüküyorsa siparişi takiben 30 günden sonra kesinlikle open dispute yapın ve paranızı geri alma yoluna gidin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oolumbakgitt -- 11 Ocak 2015; 12:24:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

PTT yurtdışı takip sayfası mı değişti? Ya da ben mi bulamadım, eBay'den bir ürün aldım, takip numarası da var. Ama sayfa yok

aynen bende bulamadım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ptt sitesinde değişikler oldu tavsiye etmem

yeni site

http://www.turpex.com/ <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< kargonuzu burdan takip edin sorun çözülecektir
  • SGO150320JDR000007 BARKOTLU ÜRÜNÜN 1 AY OLDU NEREDEYSE GELMEDİ PTT KARGO İLE GÖREMİYORUM ÇİNDEN GELECEK
  • Gearbestten aldığım bir ürün dpex diye bir şirketle 556065199152 takip kodu ile gönderildi, siteden tarattığımda pending payment İstanbul yazıyor haziran 14 ten beri, istanbulu arıyorum kadın takip nosunu kabul etmiyor, şaşkın ördeğe döndüm ya ne yapacağımı şaşırdım, nette gğmrüğe takılan ürün içinizdeki en yakın gümrük birimine gönderilir diyor, trabzonda bu birim nedir, nereye gitmeliyim, kadın benden harfle başlayan rakamla devam eden harfle biten kod istiyor, yaw koskoca yurtdışı kargosu istanbulda olduğu bilgisini girmiş, bunlar nasıl ulaşamıyor kestirip atıyor ya, ne yapmalıyım arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.