Sompo sigortadan kasko-sigorta yaptırana 500 tl hediye çeki yolluyor amazonda. Forumda konusu var mı diye baktım göremedim. Ben ağustos 20 gibi yapmıştım dün geldi 500 tl. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Amazonda 500 TL HEDİYE ÇEKİ -Sompo japan
-
-
-
Aaaa ben 7 Ağustos yani 1 ay önce sigorta acentesi olan bir arkadaşa bu firmadan kasko yaptırdım. Alabiliyor muyum ? Elimde sadece poliçe var
-
Kasko-sigorta ne oluyor tam olarak?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de sigortayeri.com dan kasko ve trafik yaptırdım. 1000 TL Migros hediye çeki verdiler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kasko işte öyle yazmış orada diye ben de öyle yazdım ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Online linkten tıklayıp online yada yönlendireceği sigortacıdan yaparsanız oluyormuş
Onlinedan kendiniz yapın, belki gelir.
Ben oradan oluşturup sigortacıma yaptırdım, çek gelmedi. Şikayetvar da yazdım ama dönüş olmadı. Daha da uğraşmadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben yaptım geldi zaten.
Sayın ………… , internet üzerinden Kasko Sigortası satın alarak kazanmış olduğunuz Amazon Hediye Çekini numaralı kodla www.amazon.com.tr ya da Amazon Mobil Uygulaması üzerinden “Hesabım" seçimi altındaki “Hediye Kartı Bakiyeniz" alanına tanımlama yaparak kullanabilirsiniz.
trafik sigortası sompoymuş geçen ay yaptırdım ona vermiyor heralde
-
Üstte veriyor demiş biri v
23/05/2023 de yaptırmışım tühh be fena kaçtı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Temmuz sonunda sigortam.net üzerinden kasko yapmışım, faydalanabilir miyim acaba?
Olur galiba bir sorun mh ne.
Merhaba,
Kampanya 30 Haziran’a kadar devam ediyor. Sigortayı sompo internet sitesinden veya mobil uygulamadan yapmanız gerekiyor.
Piyasaya göre en iyi teklifi bu site veriyor, 3 taksit yapıyor ayrıca.
1 temmuzda trafik sigortalarına zam gelecek, bilginize.
Trafik sigortası kampanyası:
www.somposigorta.com.trDijital Trafik Kampanyası 2024 | Sompo Sigortahttps://www.somposigorta.com.tr/kampanyalar/dijital-trafik-kampanyasi-2024 -
Kasko'da geçerli midir?
-
Evet, kasko için de geçerli. Kasko tutarına göre 2000₺ ye varan hediye çeki veriyor.
Yaklaşık 1 ay kadar önce sigortayı websitede üzerinden yaptırmıştım dün kod email olarak geldi . Normal sigortacımdan daha uyguna denk gelmiş oldu. Önemli detay : önceki sigortanızın Sompo olmaması gerekiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehliask -- 23 Haziran 2024; 11:18:8 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
6.000 TL'lik sigortaya 11.000 TL teklif çıkarttı. Bendeki trafik sigortasını bunlara satayım, 500 lira da ben Amazon çeki göndereyim kabul ederlerse 11 bin lira bana versinler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
6.000 TL'lik sigortaya 11.000 TL teklif çıkarttı. Bendeki trafik sigortasını bunlara satayım, 500 lira da ben Amazon çeki göndereyim kabul ederlerse 11 bin lira bana versinler.
|
Benzer içerikler
- bargello 561 orjinali
- disney 3 ay 45 tl
- amazon 300 tl üzeri 120 tl indirim
- migros yemek 150 tl indirim kodu
- spotify 3 ay ücretsiz
- n11 çabuk
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X