Şimdi Ara

Amazondan aldığım Sennheiser kulaklığın Türkiye'de garantisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon.com(USA) dan Sennheiser kulaklık almayı düşünüyorum, normalde 2 yıl garantisi var. Acaba Türkiye'de geçerli olur mu?

• e maıl atsana
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

e maıl atsana

attım da yanıt bekleyene kadar fiyatın değişmesinden korkuyorum

https://forum.donanimhaber.com/amazon-rehberi--99980530
    burada fatura olması dahilinde geçerli demiş, doğrudur heralde
  • hocam biz kulaklık satıyoruz çağrı merkezleri için falan bankalara falan. türkiye de 2 firma getiriyor biz satarken seri no okutuyoruz diğer firmanın sattıklarına bile bakmıyoruz. türkiye ye getiren firma büyük ihtimal kendi teknik servis vardır parası ana firmaya doğrudan giden ürüne bakacaklarını sanmıyorum. telefonlar bile başka yerden alma diye bakılmıyor seri no takibi var mesala kvk dan alınma ile başarı dan alınma bile para olarak fark ediyor öyle herkesin ürününe herkes baksa samsung bu samsung baksın diye ucuz yerden alır tr de yaptırırdı. . donanımhaberi o konusu türkiye ye rezil oldular forumu bırakanlar oldu patladı adamlar satış yapmak için kendilerini ve donanım haberi kullanmış bakmaz diyeceklerini mi sanıyorsun. bence türk firma kendi getirip kendi teknik servisini de kendi veriyorsa bakmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 11 Şubat 2018; 19:56:51 >
  • ŞÖYLE bir sayfa buldum ama emin değilim, sennheiser için fatura yeterli yazmış.
  • bu konuda senheiser'a attığınız maile cevap geldi mi?
  • trde sennheiser garantisine bircom bakıyor sennheiser.com.tr onlara ulaş hızlı geri dönüş yapıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zig Zag kullanıcısına yanıt
    Yazdım hocam crvap bekliyorum gelince paylaşacağım, teşekkürler 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

trde sennheiser garantisine bircom bakıyor sennheiser.com.tr onlara ulaş hızlı geri dönüş yapıyorlar
    bu şekilde bir cevap geldi, geralde garanti kapsamındadır diye düşünüyorum.

• cevabı yetersiz bulup ısrarla yeniden sordum ve gelen cevap. "Adamlar aşmış abiiii" vallahi helal olsun, güzel hizmet güzel destek.
    işte bu yüzden insanlar bu markayı tercih ediyor.

• Sennheiser cx 5 kulakligimin kablosu uzun sure kullanimdan sonra yipranmisti hatta bazi yerleri baya acilmisti. Garantiye gonderdim bircom 1 hafta sonra sifirini yolladi. Garanti konusunda guzel firma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.