Şimdi Ara

AMAZONDAN ALIŞVERİŞ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle benim sorunum amazon.com üzerinden satın almak istediğim ürün Logitech G930 model Wireless kulaklık.Ben amazondan üyeliğimi aldım paypal nakit kartımı kaydettim,adresimi kaydettim (türkçe karakter kullanmadım).Alışverişi tamamla dedim.E-mail'ime önce şu şekilde alışverişimin onaylama mail'i geldi
     AMAZONDAN ALIŞVERİŞ!
    Hemen 1 dk olmadan şu şekilde bi mail daha amazon.com tarafından geldi
     AMAZONDAN ALIŞVERİŞ!
    Benim ingilizce bilgim ile 2.mesajdan anladığım şey hesabımın ,kartın bana ait ve ödemenin benim tarafımdan yapıldığını ispat etmemi istemeleri.Ben bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.Bu arada ben bu hesaptan önce 4 hesap daha açtım hepsi askıya alındı,acaba 2.yi açmammı diğerlerinin kapanmasına sebep oldu?Ben nedenini e-mail'lerine gelen bu mesajla anladım.Tecrübeli arkadaşlar lütfen ama lütfen yardımcı olabilirmisiniz.Tam 3 haftadır bu ürünü almak için uğraşıyorum.Paypal nakit kartlamı ilgili diye müşteri hizmetlerinide aradım.''Hayır mastercard geçerli olan heryerde geçerlidir'' dedi.Kart yani yurtdışı alışverişlerede açık.Çareyi umarım sizlerde bulurum
     AMAZONDAN ALIŞVERİŞ! AMAZONDAN ALIŞVERİŞ!

• amazona kayitli emailin ile, adamlara kredi kartina kayitli isim soyisim, adres ve telefon numarasini gondermeni istiyolar o gelen maili yanitlayarak, normal master cardla alisverisim olmustu amazondan ama bu tarz bi uyari almamistim kart bana bile ait degilken. belki problemin kaynagi paypal olmasidir, siz yine de bi cevap atin bu maile, belirtin paypal karti kullandim problem acaba o mudur diye ? cunku dedigim gibi hic denemedim paypal karti
  • hiaxi1907 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sana kardeşim.Müşteri hizmetlerinden bi arkadaş samimi bi şekilde amazonda geçer paypal nakit bende kullanıyorum dedi.Aynı şekilde senin dediğin gibi e-mail'e cevap atmamı söyledi.Şimdi atacağım
  • Preoxi P kullanıcısına yanıt
    baska bi konuda yardimci olabilirsem, ozelden yazabilirsiniz, bilgi paylastikca cogalirmis :)
  • kardeşim şimdide şu numaraya kart bilgimi felan fax atmamı istiyorlar
  • Preoxi P kullanıcısına yanıt
    guven problemin olmasin amazonla ilgili, adamlarin dedigini yaparsan cozulur hersey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aliexpress kargo
    7 yıl önce açıldı
    Amazon.com Alışveriş tecrübesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.