Arkadaşlar bilginiz olsun gamerstage sitesinden ETS 2 aldım 3 gündür serial key gönderemediler ellerinde kalmadığı gerekçesiyle. Parayı çekmeleri 10 saniye sürdü serial hala yok. Bu siteden alış veriş etmeden önce 2 kere düşünün.
Bu olay bildiğimiz kadarıyla bizden 3 kişinin başına geldi maalesef. İlk alan 2 gün sonra seriali aldı, ben ve diğer arkadaşa da hala gönderilmedi.
Ticketlara copy paste yanıt veriliyor. Mail attılar serialler geldi size de gönderildi diye ancak tabiki yok. Gelmediğini bildirdiğimde web sitemizde sorun olabilir web sitemiz yenilendiğinde bunu dikkate almaları için ilgili birime mesaj atıyorum denildi o kadar.
Bilginiz olsun, gelişmeleri buraya yazarım.
Bu siteden alırken iki kez düşünecek bir şey yok ki. Ellerinde key yoksa yoktur, bu keyler oyunun yapımcısından gelir oradan kaynaklı bir aksama var belli ki. Bir çok kez alışveriş yaptığım bir yer Gamersgate başıma herhangibi sıkıntı yaratmadığı gibi buna benzer key sorunu bazı sitelerde hatta Steam'in bizzat kendisinde bile olabiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Assassin2016
Bu siteden alırken iki kez düşünecek bir şey yok ki. Ellerinde key yoksa yoktur, bu keyler oyunun yapımcısından gelir oradan kaynaklı bir aksama var belli ki. Bir çok kez alışveriş yaptığım bir yer Gamersgate başıma herhangibi sıkıntı yaratmadığı gibi buna benzer key sorunu bazı sitelerde hatta Steam'in bizzat kendisinde bile olabiliyor.
Ellerinde key yoksa yoktur ne demek şimdi? Neden ellerinde olmayan birşeyi satıyorlar karttan çekiyorlar parayı? Ben ordan almasam başka yerden alacaktım 3 gün oyunsuz kalmayacaktım nasıl bir kafayla mesaj yazıyorsunuz forumda anlamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: gazozvar
quote:
Ellerinde key yoksa yoktur ne demek şimdi? Neden ellerinde olmayan birşeyi satıyorlar karttan çekiyorlar parayı? Ben ordan almasam başka yerden alacaktım 3 gün oyunsuz kalmayacaktım nasıl bir kafayla mesaj yazıyorsunuz forumda anlamıyorum.
Keşke virgülden sonrasını da okusaydınız. Keyleri Gamersgate kendisi üretmiyor, yapımcıdan geliyor ve eğer yeni parti gelmediyse yapabilecekleri bir şey yok. GMG'nin stok bitince satmama sistemi var fakat Gamersgate'te bu yok demek ki madem 3 gündür gelmiyor öyleyse iptalini isteyin siparişin sizde.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gazozvar
quote:
Keşke virgülden sonrasını da okusaydınız. Keyleri Gamersgate kendisi üretmiyor, yapımcıdan geliyor ve eğer yeni parti gelmediyse yapabilecekleri bir şey yok. GMG'nin stok bitince satmama sistemi var fakat Gamersgate'te bu yok demek ki madem 3 gündür gelmiyor öyleyse iptalini isteyin siparişin sizde.
Ne yazacağımı şaşırdım yani nasıl bir düşünce yapınız var anlamıyorum. Bu maduriyeti bir Türk sitesi yapsaydı konu bambaşka olurdu.
Adamlar 4 gündür key göndermiyor arkadaş hala savunma yapıyor bir de "sipariş iptali iste" felan yok arkadaş sen bu konuya mesaj yazma lütfen belamısın nesin anlamadım..
Bir hevesle aldık 4 gündür 400 defa kontrol ediyorum serial gelmiştir diye yazdığı cümleye bak sanki iptal isteyince para hemen dönüyo bilmem ne.. git arkadaş bu konudan delirtecek misin insanı..
Bir de sanki biz burda kara propaganda yapıyoruz, bir tecrübe yaşadık ve anlattık siz de bilin diye bilginize yazdık. Alış veriş yapmak yapmamak sizin kararınız ama aynı olay neden başkalarının başına gelsin paylaşıyoruz işte isteyen alır isteyen almaz !!!!
Kara propaganda yapmıyorsunuz belki ama istediğiniz cevapta da Gamersgate güvenilmez, evet orası hep öyle yapar gibi bir istek var. Ellerinde key olmadığı için size oyun veremiyorlar, tek size olan bir şey değil Sim Week yüzünden başka oyunlarda başka oyuncularında başına gelmiş bir şey. Bu konuda Gamersgate'in yapabileceği bir şey yok diyorum, oyunun yapımcısı yeni key yollamadıktan sonra satıcı bir şey yapamaz. Size durumu anlatıyorum ama yok, cevap işinize gelmeyince bela oluyorum. SCS Software'e de ulaşmayı durumu anlatmayı deneyebilirsiniz. Vakti zamanında Steam'de de aynı durum oldu neredeyse 1 hafta sonra gelmişti oyunu alanların keyleri o yüzden 4 gün kısa bir süreç ki araya hafta sonu giriyor.