Arkadaslar bıraz alakasız oldu ama kusura bakmayın oncelıkle yurtıcınde laptopların el yakması benı yurtdısındakı sıtelere yonlendırdıwww.amazon.com da verılen laptoplar hem turkıyedekı modeller bakımından daha ıyı hemde cok ucuz 1000 dolara kral laptoplar var.Fakat yurtdısı kaynaklı bır sıteden alısverıs yapmak sakıncalı mı ornegın fıyatı 1000 dolar olan bır laptop a ne kadar kargo parası eklenır ayrıca buna gumruk vergısı fln eklenır mı astarı yuzunden pahalı olur mu yanı bırde amazon.com dan alısverıs yapan kımse var mı lutfen soruma bır cozum bulun
burdan alacağından daha fazla vergiyi gümrükte vergi ve ıvır zıvr için ödersin.2 kuruş için 10 kuruş zarar edersin.üstüne üstlük sağlam eline geçer mi o da muamma?
Benim bildiğim kadarıyla amazon.com türkiyeye laptop satışı yapmıyo. Ancak amrikada tanıdığın biri varsa onun adresini verip onun adresine yollayabilirsin. Oda Türkiyeye gelince sana getirir. Ayrıca sıfır olarak getirtmeye kalksan ithalatçıdan aldıkları vergilerin aynısını alırlar. Yaklaşık aynı paraya gelir üstelik garantinde olmaz.
cok saolun arkadaslar ılgılendıgınız ıcın pekı hıc bı tanıdıgınız var mı bu amazondan alısverıs yapan cunku fıyatları cok uygun
ben amazonun çok ta sağlıklı olmadığını duymuştum..