Bildirim
Amazondan kulaklık almak ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Link yok mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Unumtuşumhttp://www.amazon.com/gp/product/B00CQ35C1Q/ref=pd_luc_rh_mrairec_01_04_t_ttl_lh?ie=UTF8&psc=1
Edit : Bu arada ürün bende free shipping gözüküyor ama forumdan başka bi arkadaş ısrarla 10 dolar ücretin olduğunu sölüyor ama ebnde gözükmyüor sizde durum nasıl ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 21 Haziran 2015; 16:36:54 > -
Kargo ücretsiz değil o sadece USA için. Birde G230 yazmışsın G430 atmışsın. -
Kardeş ben g430la g230 arasında az bi fiyat farkı olduğunu gördükten sonra g430a karar verip onu siparş ettim . Sence nasıl yaptım ? Teşekkür ederim yardımlarınız için
Selam ürün eline ulaştı mı? Bende amazondan almayı düşünüyorum. İlk defa alacağım. -
Hala kargoda haftaya ulaşır tahminim .. Sitesinde ayın 14 üne kadar kesin elimde olcağını söylüyor
Vergi vs sorun çıkmadı değil mi ? -
Kargo ucreti aldı mı?
Bilmiyorum sorun çıktımı çıksaydı bilgilendirirlerdi :D Zaten 75 euro nun üstündeki ürünlerde uygulanıyor vergi yani vergiye tabii olmuyosunuz -
Evet bi 10 dolar kargo ücreti aldı ..300 tllik kulaklığı 170 tlye falan aldım işte :) -
Hocam amazona e posta yollayarak kargoyu ücretsiz yapabilirsiniz
Artık ödedim ama onu nasıl yapıyoruz acaba ?
Sitede Aşağıdaki menüden help > need more help > contact us a gidin question about my order a basın . Oradan kargonun iadesini isteyebilirsiniz. Bunu ürünü satın aldıktan sonra yapıcaksınız yani siparişlerinizin gözükmesi lazım . Amazon kargonuz teslim edilmeden ücreti tahsil etmiyor o yüzden ücrette oynama yapabiliyorlar.
Bunu bilmiyordum ama son dediğininizi anlamadım kargo geldikten sonra mı önce mi yapılıyor ?
Hocam kargoyu kargo şirketine verdiklerinde parayı çekiyorlar
Yani türkiyedeke ki karg mu yoksa ups amerika mı?
Türkiyede ayrı kargoya verilmiyor. Özel kargo şirketi kullanıyorlar kapınıza kadar aynı firma getiriyor. Ups e verdikten sonra çekiyorlar hocam
Bende bi ups bide sürat kargo gözüküyor ups türkiyryr gelmesini sağladı sürat da eve kadar getircek diye biliyorum ..
Neyse bu arada sanırım o kargoda bi sorun oluca falan isteniyomuş para iadesi :/ şimdi yüzsüzlük gibi olucak isteyenem
Hocam 35 dolar üstü siparişlerinizde kargo bedava oluyor. Ama türkiyeye bedava göndermiyorlar . E posta atınca free yapıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- kulaklığın sesi azaldı
- rootdir nedir
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- redmi buds 4 lite ses az çıkıyor
- oyuncu kulaklığı önerisi
- en iyi kablolu kulaklık
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X