Şimdi Ara

Amazondan kulaklık almak ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yani ürün türkiyeye geldiğin de mi mesaj atıcaz yoksa elime ulaştığında mı?
  • emrebdt kullanıcısına yanıt
    hocam amazon kendi kargoya verdiğinde çekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eeee.o zaman kargoya vermeden once mi?

Hocam satın aldıktan ortalama 2 gün sonra kargoya veriyorlar bu süre içerisinde kargo ücreti iadesini isteyebilirsiniz. Amazon ürünü kargoya verdiğinde kartınızdan ücreti çekiyor.

• Ürün elime ulaştı . Geçrekten çok iyi yani dinlediğiniz şarkılrda fark etmediğinşz sesler hallete var . Bas şarkılar denedim yeterli düzeyde geldi bana .. Zaten software sini yüklediğinizde bas miktarını ayarlayabiliyosunuz ..

Terletmiyo diyolar ama beni terletti birazcık . Ama rahat yani kullandığın en rahat kulaklık diyebilirim .
    Ses yalıtımı iyi mikrofonu da gayet iyi bence .

Yani kısaca türkiyedeki fiyatını hak etmeyen ama amazondan falan alcakdanız kesinlikle parasını hak eden kaliteli bi kulaklık

• galaxyg kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hayırlı olsun :)
  • bende amazondan g930 çekmeyi düşünüyorum burda 500-700 arası satılan kulaklık orda 250 TL ye denk geliyor bakalım kafaya koyup alırsam konuya yazarım
  • Cross1963 kullanıcısına yanıt
    Aynen bende bakınıyorum ama şu an bende göndermiyor yazıyor ve göndersede 87 dolar olduğu için üstüne vergi binecek.
    ya orada 75 new yazısı var orda tıklayınca farklı satıcıları falan gösteriyor onların üzerinden bakıp söyledimde dediğin gibi 87 doları geçtiği için vergi biniyor. fiyatı düşmesini bekliyorum bi ara indirime girmişti bu ürün forumda herkes almıştı gene öyle bir indirim yakalayabilirsek güzel olur. öyle birşey olursa buradan haberdar ederim
    Tesekkur ederim de bide adresime gelmiyor yaziyor adrese gelse iyi olucak.turkiyeye geliyor ama adresime gelmiyor yaziyor eskiden geliyordu fakat.

hmm bunu ilk defa duydum saçmalık resmen madem bir ülkeye gönderiyorsun her iline ver o hizmeti..
    Aynen öyle.Rica etsem sen bakar mısın bide adresine geliyor mu şu an g930?
  • http://www.amazon.com/Logitech-Wireless-Gaming-Headset-Surround/dp/B003VANOFY/ref=lh_ni_t?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

en ucuz olan gelmıyor onun 2 altında hem satış hem de gönderi amazona ait olan ürün var üstte attım linkini bu geliyor alttada ürünün gönderim ücreti vergisi falan var

Items: TRY 270,30
    Shipping & handling: TRY 41,77
    Total before tax: TRY 312,07
    Estimated tax to be collected: TRY 0,00
    Import Fees Deposit TRY 129,82
    Order total: TRY 441,89

• E postayı beklemenize gerek yok ürünü sipariş etmeden önce amazon contact'a chat açın ordan rica edin param yok falan diyin :D kargoyu silerler büyük ihtimal

Amazondan kulaklık almak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeShinoda96 -- 11 Temmuz 2015; 9:24:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.