Bildirim
AMAZONDAN G930 ALMAK (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: fds14
quote:
Orijinalden alıntı: Patria o Muerte
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Don't just stand
Amazon'dan Logitech G930 almak istiyorum ama şuan fiyatı 98 dolar, gümrük sınırı da 94 küsüratlı birşey. Fiyatı 94 dolara çektirip kargo parasına ekletmek gibi bir olay var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
İyi bir haber vereyim size;
gümrük vergisi 75 Euro, 100 Dolar sınırında olup faturada yazan tutar üzerinden işlem görür, kontrol edilir. Yani kargo ücreti hariçtir.
merhaba hocam ben de amazondan kulaklık aldım, kargo parasını da ödedim sizce sıkıntı cıkar mı ?
Bir sorun çıkması mümkün değil bu şekilde
teşekürler hocam, tc kimlik no girmem için i-parcel den ne zaman mail gelir ?
En fazla 4 gün içinde mail gelir.
Bana kargoya verildigi gun gelmis(bugun) yazdim tc kimligi. Tahmini teslim 3 kasim diyor daha once gelir mi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vatov
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Don't just stand
Amazon'dan Logitech G930 almak istiyorum ama şuan fiyatı 98 dolar, gümrük sınırı da 94 küsüratlı birşey. Fiyatı 94 dolara çektirip kargo parasına ekletmek gibi bir olay var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
İyi bir haber vereyim size;
gümrük vergisi 75 Euro, 100 Dolar sınırında olup faturada yazan tutar üzerinden işlem görür, kontrol edilir. Yani kargo ücreti hariçtir.
merhaba hocam ben de amazondan kulaklık aldım, kargo parasını da ödedim sizce sıkıntı cıkar mı ?
Bir sorun çıkması mümkün değil bu şekilde
teşekürler hocam, tc kimlik no girmem için i-parcel den ne zaman mail gelir ?
En fazla 4 gün içinde mail gelir.
Bana kargoya verildigi gun gelmis(bugun) yazdim tc kimligi. Tahmini teslim 3 kasim diyor daha once gelir mi acaba
bugün geldi girdim tc yi sonra thank you yazısı çıktı o kadar. şimdi bekleme zamanı
-
Teslim süresinden önce bir ihtimal gelebilir ama teslim süresinden sonra çok büyük bir ihtimal gelmez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Teslim süresinden önce bir ihtimal gelebilir ama teslim süresinden sonra çok büyük bir ihtimal gelmez
merhaba hocam rahatsız ediyorum.
i parcel in sitesinde su an kargo gümrükten teslimat icin dısarı cıktı diyor. hangi firma eve getirecek kargoyu ? -
quote:
quote:
merhaba hocam rahatsız ediyorum.
i parcel in sitesinde su an kargo gümrükten teslimat icin dısarı cıktı diyor. hangi firma eve getirecek kargoyu ?
Merhaba, çok büyük bir ihtimal Yurtiçi kargo getirir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
yazan olmuşsa kusura bakmayın mesajların hepsini okumadım ama amazondan yaptığınız alışverişler gümrükte takılmaz. takılırsa dahi amazon hallediyor o işi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Okab3
Dünyanın en büyük perakende firmasının sizinle yanlış gümrük beyanı konusunda iş birliği yapacağını mı düşünüyorsunuz yani?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir arkadaş müşteri temsilcisiyle görüşüp 2-3 $ yüzünden vergi ödeyeceğini anlatmış ve ürünü indirimli almıştı. Deneyebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Albert Camus
quote:
Dünyanın en büyük perakende firmasının sizinle yanlış gümrük beyanı konusunda iş birliği yapacağını mı düşünüyorsunuz yani?
Aynen öyle düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Aynen öyle düşünüyorum.
Hayatta başarılar dilerim o zaman size.
Hadi gümrüğü amazon değil de müşteri yapsa, gene bir nebze tamam diyeceğim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Aynen öyle düşünüyorum.
Hayatta başarılar dilerim o zaman size.
Hadi gümrüğü amazon değil de müşteri yapsa, gene bir nebze tamam diyeceğim.
Amazon'da Gittigidiyor gibi bireysel olarak satış yapıldığını bilmiyorsunuz galiba..?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X