Şimdi Ara

Amazondan Gümrüksüz Mad Catz Arcade Stick PRO. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
5.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar bnde amazondan bir stick sipariş vermeyi düşünüyorum hangi ürünü tavsiye edersiniz yanında extra joystick ve tuslarda sipariş vericem hepsını tek seferde alıp daha sonra ugrasmak ıstemıorm. Daha önce verılen lınkdekı urunuhttp://www.amazon.com/Mad-Catz-Arcade-FightStick-PlayStation-3/dp/B00FC1UH82/ref=pd_cp_vg_0 buradan buldum fiyat makul benı yonlendırebılırsenız cok sevınırım stick konusunda cok bılgı sahıbı değilim. (pc için kullanacağım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_re2 -- 28 Eylül 2014; 14:47:01 >
  • leon_re2 L kullanıcısına yanıt
    joystick'i pc de sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz yanında extra birşey sipariş vermenize gerek yok zaten joystick sanwa marka malzemelerden yapılmış yani şu anda piyasadaki en iyi malzemeler. direkt olarak amazondan ürünü sipariş edin 1 hafta içinde ürün elinizde olur şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RhiFaT

joystick'i pc de sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz yanında extra birşey sipariş vermenize gerek yok zaten joystick sanwa marka malzemelerden yapılmış yani şu anda piyasadaki en iyi malzemeler. direkt olarak amazondan ürünü sipariş edin 1 hafta içinde ürün elinizde olur şimdiden hayırlı olsun.

uyumlulukda xbox ibareli olanlar daha pahalı ps3 olanı daha ucuz acaba xbox yazanlar pc ye de uyumlu oldukları ıcınmı daha pahalı sadece ps3 yazıyor bu linkde emın olamadım pc de sorun yaşamam değil mi baglantı girşi usb mi oluyor son olarak br sorum daha var kredi kartımla direk ödeme yapabiliyormuyum yoksa pay pal mı kullanmam gerekli cevabınız için şimdiden teşekkürler.
    -xbox için olanını ben nisan ayında 99 dolara almıştım. muhtemelen şu an xbox versiyonunun stokları tükendiği için kampanyalı fiyattan değil normal fiyatından satıyorlar.
    -pc'ye uyum konusunda ikisi de aynı yani ps3 versiyonu da sorunsuz olarak pc'de çalışıyor fiyat farkı olması stoklarla alakalı bir durum.
    -bağlantı girişi standart usb kablo ile. kablosu oldukça uzun yaklaşık 1.5 metre civarı ayrıca kabloyu içine koymak için stickte özel bir bölüm var.
    -kredi kartı ile direkt olarak alabilirsin paypal'a gerek yok. ben de kredi kartımla almıştım ayrıca amazon kredi kartından hemen parayı çekmiyor ürün kargoya verileceği zaman parayı çekiyor bu güzel bir özellik bence.
    -ek olarak amazonun kargo takip sayfası çok güzel kargonun anlık bir şekilde nerede olduğunu görebiliyorsun.
  • RhiFaT kullanıcısına yanıt
    Mod da yapabiliyoruz dimi kolay bir şekilde extra stick ve tuş da sipariş versem mi diyorum tek seferde hepsi gelir ve ben ömrünü doldurmaya basladıgında modlarım parcalar elımde olsun dıorm bu arada çok teşekkur ederim bilgilendirmelerin için :) kafam rahat alabilirim şimdi.

Yanında sipariş vermeyi düşündüğüm parcalar da bunlar doğrumu tercih etmişim parcalar dediğiniz fimanın kaliteli olanları değil mi?

http://www.amazon.com/gp/product/B004CZQ058/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A2TYS339AQK0NU
    http://www.amazon.com/White-Sanwa-Push-Buttons-OBSF-30-W/dp/B00367KDVU/ref=pd_bxgy_misc_img_y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_re2 -- 29 Eylül 2014; 8:23:32 >

bu stick her türlü modlanabiliyor onda sıkıntı yok. ama bir daha ekstra parçaları almana gerek yok çünkü zaten stickin tüm malzemeleri sanwa ve emin ol yıllarca kullanabileceğin cinsten parçalara boşuna para verme. parçaları türkiyede daha uygun fiyatlara bulabilirsin amazonda pahalı gibi geldi kol ve düğmeler ayrı bir stick parası ediyor 70 dolar civarı ediyor onun yerine 99 dolar ver ikinci stick'i al daha karlı.
  • Arkadaşlar bu stick ler ne kadar sağlamdır.Çocukluğumuzda atari salonlarında sürekli kullanımdan dolayı kol ya da tuşların tetikleri sürekli bozulurdu.Bu ürünlerde bunu yaşayan oluyor mu , ya da sıkıntı çıktığında herhangi bir elektrikçide tamir erttirip eski performansında kullanabilirmiyiz.
  • Bende hassas kullanılması gerektıgını dusundum bozlursa dıye sıparısı verecegım zaman ekstra parcalarda soyleyecegım yanı hırsla yuklendıgınde elınde kalabilir stick :D gercı pek cok turnuva oyuncusu bunlardan kullanıyor demekkı saglam eger sakin oynarsan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon_re2

Bende hassas kullanılması gerektıgını dusundum bozlursa dıye sıparısı verecegım zaman ekstra parcalarda soyleyecegım yanı hırsla yuklendıgınde elınde kalabilir stick :D gercı pek cok turnuva oyuncusu bunlardan kullanıyor demekkı saglam eger sakin oynarsan :D

Sakin sakin kullanırız sorun yok :)
    Xbox gamepadi kadar sağlam olsa yeter aslında.Turnuva oyuncuları falan dahi kullanıyorsa kolay kolay sorun çıkartmaz ozaman.
  • valla ben tekkende bazen sinirlenip girişiyorum şimdilik sıkıntı yok :)
  • Items: USD 99.99
    Shipping & handling: USD 15.48
    Total before tax: USD 115.47
    Estimated tax to be collected: USD 0.00
    Import Fees Deposit USD 48.03
    Order total: USD 163.50

Bende almak istiyorum bu stickten ama USD 163.50 neyin nesi oluyor acaba,daha önce amazon dan hiç alışveriş yapmadım.
  • Şakar Sakir kullanıcısına yanıt
    Import Fees Deposit USD 48.03

hocam bu kısmın olmaması gerekiyor direk 115 dolar olarak almıştım ben.
  • Arkadaşlar sipariş ettiğimiz stick 100$ dan fazla olursa gumruge mı takılıyor en fazla ne kadarlık alışveriş yapabılırız? 100$ dan yukarı fıyatta urunler ıcın %20 vergımı oduyoruz sadece yoksa bu mebla artabılıyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_re2 -- 30 Eylül 2014; 11:25:20 >
    evet ürün 100 dolardan fazla olursa vergi ödüyorsun kaç lira vergi ödeyeceğin zaten ödeme sayfasında görünüyor
  • almak isteyen olursa bendekini satıyorum arkadaslar,,kırmızı beyaz olan kutulu sıfır gibi tournament edition modeli.ps3 uyumlu..

resimlerine bakabilirsiniz.bakırköyden veririm.

http://forum.donanimhaber.com/m_97018950/f_/key_mad%252Bcatz//tm.htm#97018950

satıldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerk_07 -- 1 Ekim 2014; 20:15:54 >
  • Arkadaşlar 99$ lık sıpariş son seklınde fıyat olarak 395 tl gorunuyor import fees depozit yazan yerde extra 116 tl koymus bu demek oluyorkı amazon pesınen gumruk vergısını cekmıs arastırdım bırkac kısı amazon pesın cekıyor gumruk ucretını sonra tekrar kısının hesabına iade ediyor yazmıslar ne kadar dogru bılmıyorum ama garıp olan urunu 99$ a indirip insanları gumruk vergısınden muaf tutmaya calısıp sonra bu fıyata kargo ekleyerek ürünü tekrardan gumruge takılacak ve masraf cıkarak duruma getirmek bana biraz dumur yaşattı.
     Amazondan Gümrüksüz Mad Catz Arcade Stick PRO.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_re2 -- 1 Ekim 2014; 23:37:02 >

• quote:

Arkadaşlar 99$ lık sıpariş son seklınde fıyat olarak 395 tl gorunuyor import fees depozit yazan yerde extra 116 tl koymus bu demek oluyorkı amazon pesınen gumruk vergısını cekmıs arastırdım bırkac kısı amazon pesın cekıyor gumruk ucretını sonra tekrar kısının hesabına iade ediyor yazmıslar ne kadar dogru bılmıyorum ama garıp olan urunu 99$ a indirip insanları gumruk vergısınden muaf tutmaya calısıp sonra bu fıyata kargo ekleyerek ürünü tekrardan gumruge takılacak ve masraf cıkarak duruma getirmek bana biraz dumur yaşattı.

Free Shipping sadece Amerika için geçerli. Gümrük için alınan depoziti her zaman geri yatırmıyorlar. Eğer artarsa artanı geri yatırıyorlar

• _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    Artsın ya lütfen :D boyle hesaplamamıstım verdiğim paraya bakarsak bu stick evladiyelik olacak :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_re2 -- 2 Ekim 2014; 9:11:52 >
  • quote:

Artsın ya lütfen :D boyle hesaplamamıstım verdiğim paraya bakarsak bu stick evladiyelik olacak :D

Valla hocam bu stick öyle evladiyelik bir stick değil haberin olsun Evladiyelik sitck istiyorsan; Hori Fighting Edge, Hori Sa Kai, Mad Catz TE II ve Razer Atrox markalı stick-lere yönelmelisin. Bence Amazon ile konuş import fee hakkında ve kaldırt onu. En azından dene zira o stick o fiyat etmez. Zamanında tam olarak 245TL'ye kapımıza kadar getirttik o stick-i. 400 lira verilmez ona, onu alacaksın başka tuşlar deneyeceksin, başka kollar deneyeceksin. Sanwa tek marka değil çünkü, Seimitsu isteyeceksin, Kuro isteyeceksin, Hayabusa isteyeceksin, Crown isteyeceksin, Fanta isteyeceksin, Gamerfinger isteyeceksin, Happ isteyeceksin Benim kafamdaki stick-i birleştirmem 9 ayımı aldı

Eğer ciddiysen bu işte, biraz daha para biriktir iyi bir şey al. Sonuçta bir çoğumuz MadCatz Brawl stick ile başladık, şimdi TEII -ler, Sa Kai-ler, Fighting Edge-ler havada uçuşuyor. Hastalık gibi bir şey yani haberin olsun

• _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    Abi ben turnuva videolarında bu sticki kullanan pek cok kısı gordum herkezde bu urune guzel demıs hanı ucuz dıye de almadım sadece madcatz ıyı bır marka dıye dusunup aldm horı de alabilirdm hani para pek gozumde degıldı ama gel gor kı bu urunle ılgılı inceleme ve kıyaslama yaptıgımda horı vb. markalar kadar ıyı oldugunu dusunup aldım hatta sorun cıkarırsa ılerde modlar sanwa tuslar ve kol da sıparıs ederım dedım ki saydıgınız dıger sticklerde hep bu urundekı gıbı sanwa buttonlar ve kollar kullanılmıs yazıordu hepsını tek tek arastırdm Size gore neden soyledıgınız markalar kadar ıyı degıl yanı ne gıbı eksılerı var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_re2 -- 6 Ekim 2014; 23:45:50 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.