Şimdi Ara

Amazondan Gümrüksüz Mad Catz Arcade Stick PRO. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
5.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: leon_re2

Abi ben turnuva videolarında bu sticki kullanan pek cok kısı gordum herkezde bu urune guzel demıs hanı ucuz dıye de almadım sadece madcatz ıyı bır marka dıye dusunup aldm horı de alabilirdm hani para pek gozumde degıldı ama gel gor kı bu urunle ılgılı inceleme ve kıyaslama yaptıgımda horı vb. markalar kadar ıyı oldugunu dusunup aldım hatta sorun cıkarırsa ılerde modlar sanwa tuslar ve kol da sıparıs ederım dedım ki saydıgınız dıger sticklerde hep bu urundekı gıbı sanwa buttonlar ve kollar kullanılmıs yazıordu hepsını tek tek arastırdm Size gore neden soyledıgınız markalar kadar ıyı degıl yanı ne gıbı eksılerı var ?

Hocam yanlış anladığınız bir nokta var. Ben MadCatz kötü demedim, MadCatz'in bu modeli evladiyelik bir stick değil dedim. Yani abartılacak bir yanı yok. MadCatz'in asıl stick-ler TE yani Tournament Edition Stick-leridir. Dediğim gibi tuş ve kol işi tamamen zevk. Kimisi var Seimitsu sever, kimisi Hayabusa sever, Crown, Fanta, Happ... uzar gider bu liste. Tuşlar da bence Gamerfinger açık ara daha iyi ancak dediğim gibi zevk renk meselesi.
    Turnuvalara herkes katılabiliyor hocam, elbet oynayan görmüşsünüzdür. Ama asıl pro oyuncular bunlar ile oynamazlar. Tabi istisnalar da vardır mesela bu sene evo-yu adam PS1 Controller-ı ile kazandı

• quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

quote:

Abi ben turnuva videolarında bu sticki kullanan pek cok kısı gordum herkezde bu urune guzel demıs hanı ucuz dıye de almadım sadece madcatz ıyı bır marka dıye dusunup aldm horı de alabilirdm hani para pek gozumde degıldı ama gel gor kı bu urunle ılgılı inceleme ve kıyaslama yaptıgımda horı vb. markalar kadar ıyı oldugunu dusunup aldım hatta sorun cıkarırsa ılerde modlar sanwa tuslar ve kol da sıparıs ederım dedım ki saydıgınız dıger sticklerde hep bu urundekı gıbı sanwa buttonlar ve kollar kullanılmıs yazıordu hepsını tek tek arastırdm Size gore neden soyledıgınız markalar kadar ıyı degıl yanı ne gıbı eksılerı var ?

Hocam yanlış anladığınız bir nokta var. Ben MadCatz kötü demedim, MadCatz'in bu modeli evladiyelik bir stick değil dedim. Yani abartılacak bir yanı yok. MadCatz'in asıl stick-ler TE yani Tournament Edition Stick-leridir. Dediğim gibi tuş ve kol işi tamamen zevk. Kimisi var Seimitsu sever, kimisi Hayabusa sever, Crown, Fanta, Happ... uzar gider bu liste. Tuşlar da bence Gamerfinger açık ara daha iyi ancak dediğim gibi zevk renk meselesi.
    Turnuvalara herkes katılabiliyor hocam, elbet oynayan görmüşsünüzdür. Ama asıl pro oyuncular bunlar ile oynamazlar. Tabi istisnalar da vardır mesela bu sene evo-yu adam PS1 Controller-ı ile kazandı

fightstick pro larda TE :) altinda ustunde yazar hatta acilimi ile. gayet iidirde 400 tl verilmez 70 dolara alioduk bunun sf x tekkenlisini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahbeyazov

quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

quote:

fightstick pro larda TE :) altinda ustunde yazar hatta acilimi ile. gayet iidirde 400 tl verilmez 70 dolara alioduk bunun sf x tekkenlisini.

Nerede yazıyor yahu Vs serisini Daigo filan kullanıyor onu biliyorum, şu SFxT Pro değil de Vs olan modeli. O modelin üzerinde kırmızı MadCatz logosu olan.

Şu stick-den bahsediyorum.

Amazondan Gümrüksüz Mad Catz Arcade Stick PRO.

SfxT olanı şu;

Bunların pro olanlarını kullanan hiç oyuncu görmedim valla. Oyuncu dediğim Daigo-lar, Sako-lar filan onlardan bahsediyorum.

Şunlardan görmedim.

• üst düzey sticklerde hori fighting edge ve razer atrox çok iyi diye düşünüyorum.
  • 400 tl vermeyim tamam bana onerebılecegınız bu stıck den daha ıyı ve bukdr uygun fıyatlı baska bır stıck tavsıye verın onu sıpariş edeyım dandik brawlstick bile 119 dolar suan hani hepsinde zaten sanwa kullanılıyor bana 1 yerden sonra hepsı aynı gelıyor mazleme aynı sadece layoutlar farklı yanlısmıyım fark varsa bana farkları bır arkadas soylerse bnde aydınlanacagım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_re2 -- 9 Ekim 2014; 21:20:22 >
  • leon_re2 L kullanıcısına yanıt
    farklar sadece kozmetik ve tasarım farklarından ibaret. ama sticki oluşturan ana parçalar yani tuşlar ve joystick sanwa marka ki bu japon arcadelerinde kullanılan malzemeler.

diğer tarafta 30 liraya satılan arcade sticklerde var ama onların kullandığı malzemeler sanwa değil işte o stickler dandik sticklerdir asla performans alamazsın.
  • Arkadaslar siparişini verdiğim bu ürün 10 ekım yanı dun eskısehıre ulasmıs haftasonu oldugu ıcın pazartesı elıme gececek sanırım sormak ıstedıgım sey onların kendı kargosu mu var yoksa ptt ıle mı urun gelıyor yanı ben evde olmassam dıyelım bu kargo nerede bekler ptt de mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_re2 -- 11 Ekim 2014; 20:30:45 >
  • öncelikle hayırlı olsun kargoyu eve kadar getirirler ama kargo durumunu amazon sayfanda nerede olduğunu görebilirsin.
  • Arkadaşlar bu ürünü almak istediğimde son ödeme aşamasında gümrük vergisinide ekliyor üstüne amazon yani 165 dolara geliyor stick ??? hani gümrüksüzdü ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veracocha -- 14 Kasım 2014; 14:13:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veracocha

Arkadaşlar bu ürünü almak istediğimde son ödeme aşamasında gümrük vergisinide ekliyor üstüne amazon yani 165 dolara geliyor stick ??? hani gümrüksüzdü ??

hocam bir arkadaş da aynı sorunu yaşamış ben mart ayında ürünü aldığımda böyle bir sorun yoktu acaba gümrük limiti 100 dolardan aşağı mı düştü onu öğrenmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RhiFaT

quote:

Arkadaşlar bu ürünü almak istediğimde son ödeme aşamasında gümrük vergisinide ekliyor üstüne amazon yani 165 dolara geliyor stick ??? hani gümrüksüzdü ??

hocam bir arkadaş da aynı sorunu yaşamış ben mart ayında ürünü aldığımda böyle bir sorun yoktu acaba gümrük limiti 100 dolardan aşağı mı düştü onu öğrenmek lazım.

Şimdi dostum normalde gümrük fiyat sınırı 75 Euro , bugünkü kur ile de 99 dolar =79 Euro'ya tekabül ediyor sanırım o yüzden import fee'yi ekliyor amazon sistem otomatik ekliyor kur'a göre

https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#sourceid=chrome-psyapi2&ie=UTF-8&q=99%20dolar%20ka%C3%A7%20euro

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RhiFaT

quote:

Şimdi dostum normalde gümrük fiyat sınırı 75 Euro , bugünkü kur ile de 99 dolar =79 Euro'ya tekabül ediyor sanırım o yüzden import fee'yi ekliyor amazon sistem otomatik ekliyor kur'a göre

https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#sourceid=chrome-psyapi2&ie=UTF-8&q=99%20dolar%20ka%C3%A7%20euro

muhtemelen ondan dolayıdır dolar-euro paritesi 75 euronun üzerinde çıkıyor. ayrıca amazonda ürün kalmamış sadece ps3 versiyonu var.

emin değilim ama forumda bir yerde okumuştum galiba amazon vergi alınmadığı durumlarda ücreti iade ediyormuş ama yine de riskli bir durum.

• Arkadaslar madcatz fightsticki satıyorum dogru duzgun kullanmadım bile sıfır gibi ilgilenen olursa uygun fıyata verırım.
  • Takipteyim.Bir ucuzlamadı gitti şu stickler hala pahalı ama bir tanede ben almayı düşünüyorum orta kalite olanları 200tl ye gelse kargoda fazla olmamak şartıyla alınır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.