Şimdi Ara

Amazondan Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazonda g230 46 dolar.Türkiyedekiyle karşılaştırırsak nerden yarı yarıya fiyat farkı var.Peki biz bu kulaklığı amazondan çok ucuza aldık ama gümrükte takılma riski,gümrük vergisi nelerdir.Ben Nevşehirdeyim direk Nevşehire kargo gelir mi.Ayrıca kargo süresi ne kadardır.Amazondan alışveriş yapan kişiler yardım ederlerse sevinirim

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: rex pro load

Amazonda g230 46 dolar.Türkiyedekiyle karşılaştırırsak nerden yarı yarıya fiyat farkı var.Peki biz bu kulaklığı amazondan çok ucuza aldık ama gümrükte takılma riski,gümrük vergisi nelerdir.Ben Nevşehirdeyim direk Nevşehire kargo gelir mi.Ayrıca kargo süresi ne kadardır.Amazondan alışveriş yapan kişiler yardım ederlerse sevinirim

Sony MDRV6 Studio Monitor Headphones with CCAW Voice Coil
    den iyimidir peki bu kulaklık
     Amazondan Kulaklık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssccaarrffaaccee -- 29 Haziran 2014; 7:10:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ssccaarrffaaccee

quote:

Orijinalden alıntı: rex pro load

Amazonda g230 46 dolar.Türkiyedekiyle karşılaştırırsak nerden yarı yarıya fiyat farkı var.Peki biz bu kulaklığı amazondan çok ucuza aldık ama gümrükte takılma riski,gümrük vergisi nelerdir.Ben Nevşehirdeyim direk Nevşehire kargo gelir mi.Ayrıca kargo süresi ne kadardır.Amazondan alışveriş yapan kişiler yardım ederlerse sevinirim

Sony MDRV6 Studio Monitor Headphones with CCAW Voice Coil
    den iyimidir peki bu kulaklık
     Amazondan Kulaklık

Amaçları farklı biri oyuncu kulaklığı biri stüdyo kulaklığı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takip.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.