Şimdi Ara

Amazondan MSI GE62 Apache Pro-239 almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.amazon.com/dp/B01D8VJ0B2/ref=cm_sw_r_cp_apa_GLt6xbHEYJFQD

Evet arkadaşlar pc bu alınır mı tavsiye edermisniz benim butce 3600 max 3700 bunu wedding gift ile $100 dolar indirimli alicam ama hala param yetmiyo gt10xx serisi laptoplarda kullanılmaya başlanılmasına rağmen hala fiyatlarda düşüş olmadı bu fiyat 1100-1150$ arasina ne zaman düşer ya da düşer mi cevaplarınızı bekliyorum.Bu arada bu olmazsahttps://www.amazon.com/dp/B01578ZK9A/ref=cm_sw_r_cp_apa_hTt6xbP2RT4RT bu pc yi alıcagım büyük ihtimalle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ben MSI'nin gtx 970li modelini hatta senin verdiğin linktekine ek olarak 16 gb ram ve 128 gb SSDli modelini 4300e aldım indirimle falan o yüzden bırak amazonu falan bütçeni biraz daha zorla 970 ekran kartlı Notebook al alışveriş sitelerinden indirim kovala hb-gg gibi sitelerde bilgisayar katagorinde yüzde 10 indirim yapıyor arada

• Cibernao kullanıcısına yanıt
    Nerden aldin haci

• quote:

Orijinalden alıntı: jonherk

Nerden aldin haci

Hepsiburada'dan aldım hocam

Bütce malesef max 3700 daha fazla zorlayamam ama amazondan almak daha mantıklı cünku bunun bi de vergi iadesi olma ihtimali var yaklasik olarak 550 600 lira.

Ne zaman aldin hangi bilgisayar valla iyi almissin

• Msi ge62 apache pro 096xtr. Bayramda aldım hocam 4900e düşmüştü sepette yüzde 10 indirimle 75 tl hediye çekimi kullanıp aldım. Şimdi sitede fiyatı 5500 küsür kovalamak lazım böyle alışveriş sitelerini hocam ben 1-2 ay sabredip uygun bişey alabildim sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cibernao -- 28 Eylül 2016; 11:56:19 >
  • Bütçeni zorlayıp GTX970M'li GE62 alman daha mantıklı olur hocam. Asus'da ki GTX960M'le arasında çok fazla performans farkı var.
    Ben de oyle siparis vermistim aslinda. Ilk alisverisim olacakti hepsiburadadan. Saolsun lanet hepsiburada kargoya verilecegi gun siparisimi iptal etmis. Para bankadan cekilmesine ragmen. Bir daha asla hepsiburadadan alisveris yapmam. Canlari sıkıldığı icin iptal ettiler resmen. Simdi amazondan almayi dusunuyorum ben de.

• Arkadaşlar wedding gift icin bi ürün almam lazımda sogutucu olarak öneriniz var mı?

• Öncelikle geçmiş olsun hocam.Vallahi haklısınız ben ayın 13ünde sipariş verdim 16sında kargoya verilecekti sözde, daha laptop bugün elime geçti hergün aradım heryerden şikayet yazdım anca öyle. Sıkıntılı bi alışveriş oldu benimde

• Tam 3 ay sonra düşer yani şuan düşmüş.
  • Canavar şuan önümde duruyor

Amazondan MSI GE62 Apache Pro-239 almak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.