mesela 265USD olan bir ürün toplamda her şey dahil ne kadara mal olur? Bilen var mı?
tc gümrük dahilmi hesaplıyalım?
quote:
Orijinalden alıntı: kangroo
quote:
Orijinalden alıntı: Zıp.Zıp
mesela 265USD olan bir ürün toplamda her şey dahil ne kadara mal olur? Bilen var mı?
tc gümrük dahilmi hesaplıyalım?
Alıntıları Göster
mümkünse hepsi dahil.açıkça ne ne kadar belirtirseniz sevinirim
quote:
mümkünse hepsi dahil.açıkça ne ne kadar belirtirseniz sevinirim
Alıntıları Göster
%20 miydi neydi o yakınlıkta bir vergi ödüyordun gümrüğe sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: BluePage
%20 miydi neydi o yakınlıkta bir vergi ödüyordun gümrüğe sanırım
Alıntıları Göster
gümrükle hesaplarsan iki katına gelir sanırım
quote:
Alıntıları Göster
2. seçenekteki saatin üstünde illuminator yazıyor :D
quote:
Orijinalden alıntı: Wide'Horizon
2. seçenekteki saatin üstünde illuminator yazıyor :D
Alıntıları Göster
geçen aylarda düzenleme yapıldı 75$-75€ ya düşürüldü limit bir kişi de yılda 3mü 4 mü ne alışveriş yapabiliyor yurtdışından
quote:
Orijinalden alıntı: designr
geçen aylarda düzenleme yapıldı 75$-75€ ya düşürüldü limit bir kişi de yılda 3mü 4 mü ne alışveriş yapabiliyor yurtdışından
Alıntıları Göster
amazon'dan bir kaç alışverişim olmuştu.FedEx ile geldi 1 haftayı geçmedi.Kargo da öyle ahım şahım değildi.Tabi kitap cd vs almıştım
quote:
Hocam mesela 300 $ 'lık bir saat almak istedik diyelim. Gümrük vergisi ne kadar olur? %18 den mi yoksa farklı bir hesap var ?
gümrük işini bilmiyorum sadece site olarak bi tavsiyem var
overstock. com
ben buradan almıştım amerikadayken..fiyatlar gayet uygundu
quote:
mantığa bakarmısın.böyle bir mantık sadece ya yerli ürün tüketimini artırmak için uygulanır yada bir takım insanların ithal etikleri mallar alınsın diye uygulanır ee yerli üretim yok demekki?????????????
quote:
2 katı mı ? yuh artık ! 265 USD olan bir ürün 530USD ye mal olacak o da 950TL civarı yapıyor bugünün kuruyla.Zaten alacağım saat Türkiye'de 850TL civarında hem de Türkiye distribütöründen garantisi var.Bu nasıl iş şimdi böyle yaa!!
quote:
quote:
2 katı mı ? yuh artık ! 265 USD olan bir ürün 530USD ye mal olacak o da 950TL civarı yapıyor bugünün kuruyla.Zaten alacağım saat Türkiye'de 850TL civarında hem de Türkiye distribütöründen garantisi var.Bu nasıl iş şimdi böyle yaa!!
onuda eğer gümrükten geçerse geçmeme şansıda var.
quote:
quote:
quote:
onuda eğer gümrükten geçerse geçmeme şansıda var.
Gelin malınızı alın diye haber gelmeyebilir paket kaybolabilirde..