Şimdi Ara

amazondan sennheiser ve ipod touch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bir sorum olucak ben altından kalkamadım şimdi Amazon.com ipod touch ve sennheiser cx300 kulaklık almak istiyorum buralarda bulamadım kulaklığı şimdi ordan alsam bu ürünlerin birini bana gelişi çok sorunlu olurmu veya gelirmi gelirse kaç lira biner ürünün üstüne bilen arkadaşlar varsa bir cevap yazarsa çok sevinirim yoldaşlar şimdiden sağolun

• amazondaki mağzalar genellikle bu tür elektronik eşyaları türkiye'ye yada worldwide göndermiyo. ipod touch amazondan çok zor hatta sennheiser bile.
  • hadi ya ulen kahrolsun böyle aşkın ızdırabı :D kitaptan ucuz ya sennheiser cx300
  • çok garip amazon.de türkiye ye gönderiyor istediğim şeyleri
  • kitap ve cd gibi küçük şeyler gönderiyolar. bende zamanında gitarım için manyetik almıştım ama şansıma worldwide gönderen bi yerdi, genel olarak bi çok elektronik ürün göndermiyolar. Amazon.de'den alışveriş yapmadığım için bilemiyorum ne desem yalan olur. Ama Usa Amazon elektronik için zor. Hatta şuan denemek için cx300 alim dedim, seçtiğiniz ürün veya ürünleri bulunduğunuz ülkeye gönderemiyoruz üzgünüz! yazısı çıkıyo:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Hundred -- 9 Mayıs 2009; 17:59:40 >
  • http://www.myusabox.com/
    posta kutusu kiralarsan sana gonderiyorlar 45 dolar civari tutuyor
  • merhaba arkadaşlar
    Peki amazon.com dan ürün alsak ingiltereye göndersek türkiyedeki gibi bir sorun olurmu gümrük vs.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.