Şimdi Ara

amazondan sipariş yardım pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi ben amazondan klavye almak istiyorum.
    .Şimdi ben buraya kadar geldim. Sorularım sunlar;
    1. Burada yazan fiyatı mı ödeyeceğim klavyeye sahip olmak için ekstra shipping tarzı birşey var mı bi sonraki adım benden kredi kartı bilgilerini istiyor tamamlamak istemedim
    2. Klavye gümrükte takılabilir mi?
    3. Klavyeyi sube ye teslim yollatabilir miyim hafta içi evde olmayabiliyorum bazen

• sipariş ettim 85 e dolara düşmüş tü 25 dolar gibi bi kargo ücreti cıkardı amazon bunun üstüne toplamda 111 dolara geldi sonuçları paylaşırım gelirse umarım ki gelir belki ileride yardımcı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: preator1234

sipariş ettim 85 e dolara düşmüş tü 25 dolar gibi bi kargo ücreti cıkardı amazon bunun üstüne toplamda 111 dolara geldi sonuçları paylaşırım gelirse umarım ki gelir belki ileride yardımcı olur

Bekliyorum hocam yorumlarinizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal kargo süresi doldugu ve hala elime ulasmadıgı içink kargo parasını iade ettiler. hala beklemedeyim ama klavyenin elime geçeceğine dair umudum azalmakta.
  • Ne aldınız hocam bende almayı düşünüyorum Amazon'dan ama sıkıntı çıkacak diye korkuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 11 Haziran 2014; 19:25:21 >
  • ürün istanbul a giriş yaptı gümrük ve tarama işlemleri yapılıyor gözüküyor
  • quote:

ürün istanbul a giriş yaptı gümrük ve tarama işlemleri yapılıyor gözüküyor

Hayırlı olsun hocam şimdiden, umarım herhangi bir sorun çıkmaz gümrükte.
    Eğer çıkarsa da bizimle paylaşırsanız sevinirim, yakın zamanda ben de sipariş etmek istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gumruk ucretını amazon karsılıyor zaten takılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klavyem geldi oldukça etkileyici herkese tavsiye ederim.
  • preator1234 kullanıcısına yanıt
    Gule gule kullan. Ben de monitor almistim 80 dolar kargo parasini sayende geri aldim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

klavyem geldi oldukça etkileyici herkese tavsiye ederim.

ilk önce güle güle kullanın bende mamba karbon fiber skini almıstım amazondan onun haricinde kutu içeriği ile birlikte mezura ile kac cm olduğunu ölçebilirmisiniz ? battlefield 4 edition baya düşmüştü keşke o zaman sipariş verseydim risk alıp. 350 tlye 3 set getircektim.

• quote:

Orijinalden alıntı: :.Batsu.:
    ilk önce güle güle kullanın bende mamba karbon fiber skini almıstım amazondan onun haricinde kutu içeriği ile birlikte mezura ile kac cm olduğunu ölçebilirmisiniz ? battlefield 4 edition baya düşmüştü keşke o zaman sipariş verseydim risk alıp. 350 tlye 3 set getircektim.

teşekkürler
    kargoladıkları bir kutu daha var onu işime yaramz diye attım klavyenin cıktıgı kutu 46x20 cm ölçülerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi preator1234 -- 17 Haziran 2014; 17:49:39 >
  • quote:

quote:

teşekkürler
    kargoladıkları bir kutu daha var onu işime yaramz diye attım klavyenin cıktıgı kutu 46x20 cm ölçülerinde

yanliş hatırlamıyorsam kontak etkinliğinde zoccos bu klavyeleri getirmişti tuşlara basımı biraz ağırdı ama hoştu güle güle kullanman dileği ile garanti konusunu ne yaparsın bilmem umarım klavyenin başına bişey gelmez bence steelseriese mail at ben sizin amazondan ürününüzü aldım türkiye de garanti mevcutmu diye.

• quote:

yanliş hatırlamıyorsam kontak etkinliğinde zoccos bu klavyeleri getirmişti tuşlara basımı biraz ağırdı ama hoştu güle güle kullanman dileği ile garanti konusunu ne yaparsın bilmem umarım klavyenin başına bişey gelmez bence steelseriese mail at ben sizin amazondan ürününüzü aldım türkiye de garanti mevcutmu diye.

klavyeyi görsen garantiyi hiç sorun yapmazdın

türkiye ye red switch hiç gelmedi senin dediklerin black switch ve arasında da epey fark var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.