Şimdi Ara

Amazondan sistem toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba DH kullanıcıları sizlere bir sorum olacaktı. Arkadaşım Amazon'dan sistem toplamak istiyor. Fakat bazı kaynaklarda vergisini ödeyip alıyorsunuz diyor, bazı kaynaklarda ise Amazon hallediyor o işleri siz sadece sepette yazan ücreti ödüyorsunuz diyor. Asıl gerçek nedir? Bana biri genişçe açıklayabilir mi?
    İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan_kahveci10 -- 1 Ağustos 2016; 16:40:20 >

• Bildigim amazon vergiyi ekliyor siz odediginizde kapiya geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75euro ustundeki siparislerinize kargo fiyati toplanip %20 vergi ekleniyor. ekran karti ve ram alirken amazon a bakabilirsiniz.
  • Amazondan sistem toplamak akla yatkın değil. Zaten 1.si Türkiyeye anakart gönderimi yapmıyorlar. 2. olarak ta fiyat farkı sadece ekran kartında oluşuyor. Hatta bazı ürünler Türkiye alımlarında amazondan daha ucuz.
  • Teşekkürler. Peki Avrupa ülkelerine Almanya, Belçika gibi ülkelerde %20 vergi ödeniyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaan_kahveci10 kullanıcısına yanıt
    Evet, elden gidip almazsan ödersin. Amazondan kasa ve anakart dışında diğer tüm bileşenler getirilebilir. Doğru bütçeyle doğru sistemi toplarsın. MühendisMurat'ın amazon konusunu takip et.

++ Kardeşimle aynı isme sahipsin.
  • Kaan_kahveci10 kullanıcısına yanıt
    Amazon de'de vergi indirimi oluyordu diye biliyorum, amazon rehberi konusundan bunlari detaylica ogrenebilirsin. Daha amazon.com disindaki amazon sitelerinden alisverisim olmadigindan bilemiyorum.
  • Teşekkür ederim konuyu sonuna kadar okudum. Arkadaşıma anlattım. Aklında hiçbir soru işareti kalmamış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinterLoot

Evet, elden gidip almazsan ödersin. Amazondan kasa ve anakart dışında diğer tüm bileşenler getirilebilir. Doğru bütçeyle doğru sistemi toplarsın. MühendisMurat'ın amazon konusunu takip et.

++ Kardeşimle aynı isme sahipsin.

kasa niye gelmiyor ki?
  • aLLy88 A kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla kargo fiyatı çok pahalı oluyor
  • aLLy88 A kullanıcısına yanıt
    Geliyor ama kargosu çok pahalı.
  • Ben sapphire rx 480ler tekrar listeye girdiğinde 4000tllik bir sistem toplayacağım amazondan yaklaşık 2 aydır araştırıyorum diyebilirim.Tamamen aynı ürünleri türkiyeden alacak olsam tam 857 tl ucuz geliyordu amazon ki o zaman dolar fırlamıştı.Bu 857 tl de zaten her parçayı en ucuz yerden hesaplayarak elde edilen fark.Vatandan falan toplamaya kalkarsam 6000 tlnin üstünde olurdu.İlk 30 gün zaten bi sıkıntı çıkarsa siteden hemen hallediyosun daha sen göndermeden sana yenisi kargoya çıkıyor.Kargo parasını amazon karşılıyor.30 günden sonra ise manufacturer garantisi geçerli oluyor.3. parti satış değilse amazon aracı olup bi sıkıntı durumunda garantiyi hallediyor.Kredi kartını ekleyerek place order demeden önce sen de kargo ve vergiler dahil son fiyatı görebilirsin sanırım kredi kartı vermeden gözükmüyor.Yine de bazı sıkıntılar var şöyle diyeyim;

-Anakart yollamıyorlar, ben de sinerjiden almayı düşünüyorum.
    -Kasanın fiyatının 2 katı kargo parası biçiyorlar çok yer kapladığı için o yüzden onu da sinerjiden alacağım.
    -İşlemci ise i5 6500 alacağım ben şuan sinerjide amazondan 40 tl daha ucuz o yüzden onuda buradan almayı düşünüyorum.

-Sıkıntı durumunda amazonla görüşmek için ingilizcen olması gerek, yada yanında bilen birisi.
    -Yine bi sıkıntı durumunda o kargoyu amerikaya postalayacaksın, üşenmem dersen sorun yok.
    -Senin aklında olan bir ürünü amazon türkiyeye göndermiyor olabilir.Bunu ben psuda yaşadım o da sıkıntı değil zaten psu dışında bütün sinerjiden seçtiklerimi amazon türkiyeye yolluyor şu an bir değişiklik olmazsa.

Daha önce 300-400 dolarlık kulaklık fare klavye vs. alışverişlerim oldu bunlardan elde ettiğim deneyimleri yazdım yukarıda.Sana diyeceğim odur ki, paranı burada sinekten yağ çıkarmaya çalışan, müşteri memnuniyetinden bihaber çakallara kaptırma.

• psu ekran kartı ve ram'i amazondan al yeter
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.