Şimdi Ara

Amazonun MNG Kargo tercihi ?... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Vatan bilgisayar hep ups ile bana gönderi yapıyordu.

Anlaşılan değeri yüksek ürün gönderenler ups tercih ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Vatan bilgisayar hep ups ile bana gönderi yapıyordu.

Anlaşılan değeri yüksek ürün gönderenler ups tercih ediyor.
    Vatan dışında UPS ie çalışan görmedim ben de.

Bir de şöyle bir durum var, Vatan PC aslında e-ticaret sitesi değil. Adamların esas işi perakende ama rekabete karşı boyun eğmemek için e-ticaret siteleri var.
  • Black Friday'de Amazon'dan iki ayrı sipariş verdim.

"Geldik bulamadık" bahanesinden baydığım için bütün kargolarımı şube teslimli alıyorum.

İlk siparişim anakarttı. MNG şubesine yönlendirdim sıkıntı yaşamadım. Ertesi gün aldım.

İkinci siparişimi de yine aynı şekilde şube teslimli olarak verdim. Adreste kol gibi Mng Kargo - xxxx Şubesi- Şube Teslimli yazıyordu. Heralde şunu okuyan ortalamanın altında zekaya sahip olsa bile anlar. Fakat AGT denilen önceden adını hiç duymadığım, araştırınca da hakkında iyi şeyler okumadığım kargoya vermişler. Hızlı gönderiler için tercih ediyorlarmış ama ben hızlı falan seçmedim. Müşteri memnuniyeti adına yapmış olabilirler ama orada açıkça Mng şubesinden teslim alınacağı yazıyor.

3 kez Amazon ile görüşüp halletmeye çalıştım. Epey ilgili olsalar da biraz lafta kaldı. Güya sabahın ilk saatlerinde arayıp durumu AGT'ye bildireceklerdi ama öğlen anca iletişime geçmişler. Ayrıca ilk aradığımda beni hatta bekletip AGT'yi aradılar ama açan kimse çıkmamış. Karşında muhatap bulamıyorsun ne diye AGT ile çalışıyorsun.

Neyse AGT denilen şeyin şubesi benim evle aynı sokaktaymış. Şaşırdım çünkü hergün önünden geçtiğim yerdelermiş. Ne bir tabela ne de başka şey var. Bakan insan heralde boş dükkanı depo niyetine kullanıyorlar der.

Mng ve Sürat kargoyu hiç sevmem. Ayrıca bu ikisi kimlik sormadan direkt paketi veriyorlar. Güvenlik açısından sıkıntılı bir durum. Aras ile aram iyi, Yurtiçini de Mng'ye tercih ederim. AGT'ye gelince gözüm tutmadı (AGT'deki elemanlar arayıp yardımcı olsalar da ortamı falan görünce içime sinmedi çok salaş, ciddiyetsiz geldi).
    Ups temiz iş yapsa da şube teslim tarzı bir durumu yok bana yaramıyor. Merkezden almak da sıkıntı ve epey uzak.

Tabi bunlar şubeden şubeye değişen durumlar. Orta yolu konuşarak bulmak imkansız. Yalnız AGT yerine daha bilinen bir şey olması iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 29 Kasım 2018; 9:52:16 >

• mng zahmet ederse kargo geldikten 4 gün sonra dağıtıma çıkarmayı düşünüyor, şuana kadar 1 sorun arasla yaşadım, 1 sorunda mng, ve 2 side benzer sorunlardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo firmalarının iyi yada kötü ayrımı tamamıyla şubeye bağlı. Şubede çalışanlar iyi olursa gelen gönderilerde sorunsuz oluyor.
  • İlginç Adamlar Hep Aramexle Çalıştılar Neden MNG ile Anlaştılar İlginç
  • Mng acik ara Turkiyenin en kotu kargolarindan biri, yaklasik 15 senedir degisik illerde degisik kargolarla calistim en kotu kargolar Surat ve Mng olmustur hep. Nitekim amazondan aldigim urunu yanlis subeye goturup ustune geldik bulamadik sistem mesaji birakmislar Mng az tercih edilmesine ragmen sikayeti en cok olan kargolardan birisi.

Turkiyedeki en iyi deneyimlerim her ilde olmasada yurtici ve upstir arkasidan aras gelir. Yurtici ve Aras online sirketlerin gozdesi olduklari icin cok yogun calisiyorlar haliyle yetistirmedikleride oluyor ama hata paylari vs cok daha az. Ups bu konuda en iyisi ama onun da eleman ve subesi yetersiz
  • Amazon'un MNG ile çalışmasını ben teklif aldılar uygun geldi mantığı ile olmadığını düşünüyorum. MNG ile Amazon'un geçmişten gelen bir çalışmışlıkları var. Amazon'un paketlerini bana yine MNG getiriyordu yurt dışından yaptığım alışverişlerde.

Keza MNG'nin yurt dışı kolu olan Fedex dağıtım ile alakalı bir bağlılıkları var.

Yani Amazon ile MNG zaten geçmişte Türkiye'de çalışan iki firmaydı. Ve Amazon Türkiye açılınca da, adamlar Amazon için şube açmışlar. Bence en iyi fiyat veren kimse kabul etselerdi muhtemelen Sürat kargo ile çalışırlardı

Fiyattan çok geçmişte MNG ile çalıştığından, yine MNG'yi tercih etmişler diye düşünüyorum.

Bu kargo muhabbeti şu kargo kötü, bu kargo iyi tartışması çok gereksiz bir tartışma çünkü herkes biliyor ki, kargo şubeleri ve orada çalışanların iyi veya kötü olması bu durumu belirliyor.

Mesela ben MNG çok iyi diyorum, çünkü şubemiz çok iyi. Ama x şehirdeki bir adam foruma gelip MNG'ye sövüyor, çünkü oradaki şube çalışanları iş bilmez insanlar muhtemelen.

Şimdi Amazon gidip MNG'de çok şikayet var dese ve Yurt içi ile çalışsa bu sefer yine başımızı taşlara vuracağız.

Bence Sürat ile çalışmadıktan sonra her kargo firması iş görür.

• Kargo seçenekleri olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

Kargo seçenekleri olmalı

Aynen zor birsey degil ve cogu sitede var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işler şubeyle alakalı sonuçta dağıtım elemanları da bu ülkenin içinden çıkan sen ben gibi adamlar. Ben yurtiçi ile sıkıntı yaşadım bir daha tövbe yurtiçi ile anlaşmalı bir yerden birşey satın almıyorum.
  • Mng ile hiç çalışan satıcıya denk gelmedim. Demek ki iyi. Birde şubeden şubeye değişiyor. Herkes yurtiçi kargodan nefret ederken benim için Türkiye’nin en iyi kargo şirketi. Çünkü evimin yan apartmanında ve direk teslim ediyorlar. Bugüne kadar bir tane bile geciken, ezilen kargom yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 29 Kasım'da teslim edilecek olan kargom 28inde şubeye gelmesine rağmen hala teslim edilmedi. Dün dağıtıma çıkmış yerilmemiş ve tekrardan yarın dağıtıma çıkacakmış. Dalga geçer gibi kendiniz gelip alamaz mısınız diye sordular. Böyle rezillik olm

• Neyse kargom sonunda ulasti kosesi ezilmis ve camur icinde Yorum yazayim dedim bu durumla alakali Amazon yayinlamadi. Kisacasi boyle ilkel kafayla isterse ismi Apple olsun ben asliveris yapmam. Korusunlar bakalim sevgili Mnglerini kaybeden kendileri olacak sonucta

• Dün gece sipariş verdim bugün öğleden önce yola çıktı. Çıkış: GEBZE Varış: ANKARA. Şu an saat 16:45. Hâlâ transfer aşamasında!
  • yahu bende anlamıyorum neden ısrarla mng dünyanın en zengin adamının çalıştığı firmaya bak rezalet

• şu mng illetin kurtlmanın yolu bilen varmı?

• Şubeden şubeye değişiyor bence, bulunduğum yerde kargo paketleri öyle bir geliyor ki ezik içinde. İyi ki içindekine bir şey olmuyor. Böyle hizmet olabilir mi ya?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.