Şimdi Ara

Amber Güncellemesi (Sonunda geldi) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
2
Favori
9.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3001 surumu olan L820'yi bugün de yine Nsu vasıtası ile 3002 sürümüne güncelledim. Güncellemenin ardından telefona ota yoluyla yeni bir güncelleme daha geldi ve onu da kurdum. Şu an için L820'de eksik kalmadı. Başta çift dokunuş ile ekran uyandırma ve kilit ekran saati olmak üzere, Sms ve çağrı engelleme, Datasense(harika), Data sense ile wifi noktası bulma, telefonu ters çevirince sessize alma ve tumleşik radyo gibi tüm harika o geldi. Telefonumda toplam 75 uygulama ve haritalar kurulu olduğu halde(sd kart kullanmıyorum), halihazırda 3001 kurulu olduğu halde ve sınırsız internetim olduğu halde kesinlikle yalnızca Datasense için bile hemen kurulması gereken bir güncelleme diye düşünüyorum. Ota'yı beklemeye gerek yok arkadaşlar, imkanı olan Nsu ile tertemiz bir kurulum yapmalı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeyi yaptım, her şey sorunsuz. Çok memnun oldum. Gerçekten OTA'Dan beklemek saçmalıkmış. Güncellemeden güncellemeye böyle yapacağım artık. Hem sıfırlanmış da olur. Şu renk profili iyi olmuş soğukla nötr arası yaptım sıcaklığı. Doygunluk da ortanın biraz gerisinde. Bu saat de acayip bir şey. Alt taraftan algılıyor sanki :) . Çift tıkla uyandırma da var. Gayet hoş oldu bu amber OTA'yı özel bir sebebiniz yoksa beklemeyin.
  • Lumia 520 NSU dan güncellenebiliyor mu ? Daha önce hiç denemedim de program ile güncellemeyi yapması zor olurmu ?
  • Hayırlısı başladık bakalım ne olacak şuan indiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

Lumia 520 NSU dan güncellenebiliyor mu ? Daha önce hiç denemedim de program ile güncellemeyi yapması zor olurmu ?

Hayır güncellenemiyor. Daha gelmedi 520'ye Eylül sonu ortası aradı gelir herhalde. Hiç zor değil. Sadece bir tıkla tüm iş bitiyor.

• Lumia 920 güncellemeye basladım suan indiriyor kurulması kaç dakika sürer yaklaşık olarak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLCoN^ -- 28 Ağustos 2013; 14:28:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Lumia 920 güncellemeye basladım suan indiriyor kurulması kaç dakika sürer yaklaşık olarak ?

5 dakikada kuruluyor. 180 saniye başlarken bekletiyor restartlar oluyor derken açılıyor. En fazla 10 dakika.

• Teşekkürler şimdi başlıcak yüklemeye
  • Infernal Error hatası verdi ? bunu nasıl çözebilirim
  • quote:

Infernal Error hatası verdi ? bunu nasıl çözebilirim

Hiç duymadım, hata olmaması gerekirdi.

• Biri yardım etsin nedir bu sorun çözelim
  • Geldi sonra şu anda var...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Biri yardım etsin nedir bu sorun çözelim

Telefona yüklü ve arka planda çalışan bir uygulama engelliyor olabilir. Varsa çalışanlar praogramları iptal edin. Yine olmazsa telefonu skydrive yedekleyip sıfırlayın ve tekrar güncellemeye başlayın. Tek aklıma gelen bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Serkan75 -- 28 Ağustos 2013; 16:00:23 >

• M.Serkan75 M kullanıcısına yanıt
    Hocam Bricked olmasından korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Serkan75

Geldi sonra şu anda var...

Telefonumu 3 gün önce güncelledim. Telefondan güncelledim yalnız program falan kullanmadım data sense yok, acaba benmi bulamıyorum nerede tam olarak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senior General

quote:

Geldi sonra şu anda var...

Telefonumu 3 gün önce güncelledim. Telefondan güncelledim yalnız program falan kullanmadım data sense yok, acaba benmi bulamıyorum nerede tam olarak ?

L820 lere NSU dan sonra düştü. Yani amber güncellemesinden sonra. Telefonuzu Ayarlar/ Güncelleme kısmından kontrol ediniz olmadı Nsu dan kurun. Yeri ana programlar listesinde "D" harfi grubunun içinde.

Ayrıca mağzadan SysApps Pusher programını kurun. Onun içinde var. Ordan yükleme şansınız olabilir.

Unutmadan telefon yazılım versiyonu 1xxxxxxxxx şeklindeki yosa 3xxxxxxxx şeklindeki başlıyor. Çünkü amber güncellemesi 3 ile başlıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Serkan75 -- 28 Ağustos 2013; 18:48:40 >

• quote:

Düşük ihtimal ama olabilir. Yine de denemek lazım diye düşünüyorum. Ama benim fikrim NSU dan kurman yönünde...

• quote:

quote:

Düşük ihtimal ama olabilir. Yine de denemek lazım diye düşünüyorum. Ama benim fikrim NSU dan kurman yönünde...

Telefonumu 2 saat önce sıfırladım şuan güncelleme yok, sadece data sense yokken şimdi hiç bişey yok

Edit: Nsu telefonumu tanımıyor şöyle bir hata alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.eye -- 28 Ağustos 2013; 18:49:19 >

• quote:

quote:

quote:

Telefonumu 2 saat önce sıfırladım şuan güncelleme yok, sadece data sense yokken şimdi hiç bişey yok

Yazılım versiyonunuz 1 lemi yoksa 3 lemi başlıyor?...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yazılım versiyonunuz 1 lemi yoksa 3 lemi başlıyor?...

1 le başlıyor.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.