Şimdi Ara

Amber Güncellemesi (Sonunda geldi) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
2
Favori
9.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MeDaLion_

Amber olup olmadığı hakkında bir bilgim yok. Sadece güncellemeleri kontrol edince güncelleme geldiğinin uyarısı verdi. Ama kodlarla doluydu Update ismi. Amber yazmıyordu.

FM radyoyu ne ana menüde ne de müzikler menüsünde bulabildim.

Telefonu açar açmaz konuya geldim zaten. Sanırım Amber güncellemesi değil ama her ne ise artık pil performansımı arttırsın yeter.

Amber değil.
  • Eski güncellemelerde erken gelmesi bakımından operatörden operatöre fark ediyor muydu bilen var mı?
  • Beklemek istemeyen arkadaÅŸlar NSU ile kurabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 dk boyunca 820 mime indirdiğim uygulama kesinlikle değdi güzel :)

• hideaways H kullanıcısına yanıt
    Amber mi aldınız ? 50 dakika çok uzun bir süre
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Amber mi aldınız ? 50 dakika çok uzun bir süre

Evet bütün özellikleri güzel evet 50 dk uzun 1.2 gb dan bahsediyoruz ama burda bana normal geldi 2 kere restart attı

• hideaways H kullanıcısına yanıt
    Amber güncellemesi alan arkadaşların reset sorunu var bunu tetikliyen bi durmmu var yoksa durduk yeremi ?
  • L920 NSU dan güncelleme yaptım. Sıkıntı yok bende.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Amber güncellemesi alan arkadaşların reset sorunu var bunu tetikliyen bi durmmu var yoksa durduk yeremi ?

Yok hiç bir sıkıntı yok

• [DHVideo=]

• Ben yenildim sabrıma. NSU'dan bu gece güncelliyorum elveda OTA
  • Teli pc ye bağlıyorum görüyo.nsu yu acıyorum lütfen bı aygıt bağlayın dıyıp duruyor.nsu teli görmüyor bu sorunu nasıl çözerim

• barbaros023 B kullanıcısına yanıt
    Nsu nun son sürümünü yükle sorun ortadan kalkacak aynı durum bendede vardı NSU 3.0.8 yükle
  • 3.0.8 yüklü olduğu halde böyle zaten

• Bilemiyorum sizi yanıltmak istemem

• barbaros023 B kullanıcısına yanıt
    Kullandığın bilgisayarın sistemi nedir.
  • Win 7 Ultimate

• Nsu ile güncelleme yapılırsa telefon formatlanıyo mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchAngel-

Nsu ile güncelleme yapılırsa telefon formatlanıyo mu ?

Evet telefonunuzdaki tüm veriler siliniyor. Ancak yüklemeden önce Skydrive yedekleme yaparsanız hem rehberiniz hemde yüklü programlar internet üzerinden tekrar kuruluyor bilgisayara. Daha önce kısaca anlatmıştım;

quote:

Orijinalden alıntı: şayze

Arkadaşlar 920 için yedekleme ve nsu üzerinden güncelleme nasıl yapılıyor birilerinin bu konuyu açması lazım

numara yedeklemeyi nasıl yapacağım?
    6sec'e para vermiştim tekrar yükleyebilecek miyim?
    telefonu fabrika ayarına döndürüp mü güncelleyeceğim?
    işlem ne kadar vakit alıyor?

Öncelikle aşağı linkten "Nokia Software Updater for Retail" programı indirin. Programı kurduktan sonra telefonunuzu PC ye bağlayın. Gelen güncelleme uyarısında 1XXX.XXXX şeklinde başlayan bir sürüm numarası karşınıza çıkarsa telefonunuzu güncellemeyin. Gelen güncelleme sürümü 3XXXXXXXX şeklinde başlayacak. Benim telefonumun (Lumia 920) sürümü 3047.0000.1326.10144. Forumlarda bahsedilen tüm eklentiler 920 lere geliyor. Dosya boyutu 920 için 1.40 GB, 820 için de 1.14 GB. Ayrıca telefonunuzu *Ayarlar-Yedekleme (ögeleri buluta yedekle)" kısmından Skydrive ye yedekleyebilirsiniz (Sanırım bunu en başa yazmam gerekiyor). Güncellemeden sonra rehberiniz ve daha önce yüklenen programlar tekrar kurularak aynen geri gelir. ( Programlar tekrar internet üzerinden kurulur ) Satın aldığınız programda kurulur. Bende satın almıştım program. Birkaç telefon ayarlarınızda tekrar otomatik olarak ayarlanıyor. Ayrıca telefonunuzu sıfırlamadan mevcut haliyle güncelleyebilirsiniz. 1.14 GB lık dosya bilgisayarınıza inene kadar geçen süre biraz internet hızınıza göre uzun olabilir. Ancak dosya tam indikten sonra telefonun hazır hale gelmesi yanlış hatırlamıyorsam 10 dk bile sürmüyor. Ha az daha unutuyordum. Güncelemeden sonra telefon kapanıp açılacak ve size birkaç ayar soracak. Bu ayarlar içerisinde ibareleri yanlış hatırlamıyorsam "Telefonu geri yükle" birde "Yükleme" diye seçenek çıkacak. Biz burda "Telefon geri yüklemeyi" seçeceğiz. Benzer ibareler de olabilir. Bu bizim eski programlarımızı ve rehberimizi geri getirecek. Ancak sizin bu esnada telefonuzu ister operatör üzerinden, yada wriless üzerinden internete bağlamanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Serkan75 -- 28 Ağustos 2013; 15:45:34 >

• 820ye data sense yokmu ÅŸimdi :(

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.