Şimdi Ara

Amber Güncellemesi (Sonunda geldi) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
2
Favori
9.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler cevap için...Bu akşam denerim.
    Nokia suite ile yapılıyor heralde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Glance screen çalışmıyor sebebi ne olabilir? L820. Bir kere çalıştı daha da görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Görkem.

quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Öncelikle Amber güncellemesini almış olmanız gerekmekte.

Amber güncellemesini almış olmak derken? Güncellemeyi yükledim eğer söylemek istediğiniz buysa.
    Ekstralar+Bilgi kısmında "Lumia Amber" yazmakta. Söylediğim gibi galiba 620 için bu özellik yok veyahut bir ayar gerekiyor, çözemedim.

Edit:
    Galiba yok..
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=PXAMWNsZwzo#t=145

Bende L620 kullanıyorum nsu üzerinden geçen hafta amber güncellemesini yaptım.çift tıkla uyandırma yok.

• Bide şu pro camerayı indirebilsem. Aynı wifi bağlantısı üzerinden pc ve telefonu gosterip pcde program kurup L620e pro camera kurulabiliyor.bende pc olmadığı için kuramıyorum.bugun bi arkadaşa gidip kurcam inşallah.
    bi ara htc telefonlara here maps vs. kurulabiliyordu.pro camerayı kuracağım yöntemle htc beats uygulamasınıda kurmayı denicem.olursa burdan paylaşırım

• Şimdi baktım nokia sitesinde L620 turkcell romlu cihazlar 'onay bekliyor'dan 'çok yakında' ya dönüşmüş.sanırım bir haftaya kadar ota uzerinden L620 turkcell romlu cihazlar amber güncellemesini alacaklar.

• Tüm özellikler olmayabilir cihazlar farklı sonuçta
  • Güncelleme yükleyip sorun yaşayan bricked olan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLCoN^ -- 24 Ağustos 2013; 18:39:22 >
  • 520 daha tık yok
  • quote:

Abicim lütfen

Hahajahahahahhahahahahahahahhah hiç güleceğim yoktu

• Şaka yaptım arkadaşa oyle bilgiler forumda paylaşılmaz.pm ile bildirdim zaten.rahat olsun içi

• quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

Şaka yaptım arkadaşa oyle bilgiler forumda paylaşılmaz.pm ile bildirdim zaten.rahat olsun içi

Abi dedim diye dalga geçecekseniz geçin ben 15 yaşındayım Bi hata yapmış olabilirim 27 yaşındaki adama ne deseydim abi diyeceğim tabiki ayrıca yanlışımı gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim abicim

• 15 yaşındayım 27 yaşındaki adama ne diyim . Yaşım 15 olabilir ama bu forumda benden büyük bilgisiz insan çok amacınızın sataşmak olmadığını biliyorum yine de biraz düşünceli olmaya davet ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLCoN^ -- 24 Ağustos 2013; 18:09:27 >
  • quote:

15 yaşındayım 27 yaşındaki adama ne diyim . Yaşım 15 olabilir ama bu forumda benden büyük bilgisiz insan çok amacınızın sataşmak olmadığını biliyorum yine de biraz düşünceli olmaya davet ediyorun

Takma kafana

• quote:

15 yaşındayım 27 yaşındaki adama ne diyim . Yaşım 15 olabilir ama bu forumda benden büyük bilgisiz insan çok amacınızın sataşmak olmadığını biliyorum yine de biraz düşünceli olmaya davet ediyorum

sadece üslubunuz hoşuma gitti. Ayrıca benim yaşım da 16 kimseye büyüklük taslamak gibi bi derdim de yok. Sadece o an için verdiğiniz tepki çok hoşuma gitti.

Bu arada telefon geri yükleme yapıyor güncellemeden sonra Microsoft hesabımı girdim geri yükleme yaparken %97 de kaldı soft reset atsam bi sorun olur mu ?
  • Nasırlı Eller kullanıcısına yanıt
    Şarj seviyeniz nasıldı ?
  • Turkcellden alında 720de
    güncellemeleri kontrol et diyorum telefon güncel diyor eylülü bulacak galiba gelmesi bize

bir de telefon üzerinden guncellersem uygulamalar resimler müzikler falan gitmeyecek dimi ?

• MIKROP DOGAN kullanıcısına yanıt
    Büyük bir güncelleme olacağı için bilgileriniz silinecektir.Güncellemeden önce bilgilerinizi yedekleyiniz.Yakın zamanda geçecektir güncelleme.
  • kurtay kullanıcısına yanıt
    Nokia software updater for retail programı ile yükleniyor
  • kurtay kullanıcısına yanıt
    hayır nokia software updater ile yapılıyor

google a eğer nsu 3.0.8 yazarsanız sonuçlarını alırsınız :)
  • https://hotfile.com/dl/241224652/bfc3937/Nokia_Software_Updater_For_Retail_3.0.8.exe.html.

http://dosya.co/zcgoysbpzuw9/Nokia_Software_Updater_For_Retail_3.0.8.exe.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Serkan75 -- 24 Ağustos 2013; 21:01:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.