Şimdi Ara

Amber Güncellemesi (Sonunda geldi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
2
Favori
9.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uyandırmak için dokun ve kilit ekranı saat nereden etkinleştiriliyor acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • OTA'dan güncelleyip AMBER alabilen var mı? Benimki 1232.5957.1308.0001. 3047.0000.1326.2001 olması lazımdı. Bu nasıl iş anlamadım? gelmedi hiçbir amber olayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donniedarko -- 22 Ağustos 2013; 22:05:14 >
  • görüntülü görüşme gelecek mi şebeke üzerinden?
    amber ile ya da daha sonra...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagun18 -- 22 Ağustos 2013; 22:06:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donniedarko

OTA'dan güncelleyip AMBER alabilen var mı? Benimki 1232.5957.1308.0001. 3047.0000.1326.2001 olması lazımdı. Bu nasıl iş anlamadım? gelmedi hiçbir amber olayı.

Dostum OTA yerine NSU dan yap. Şu anda eşime ait L820 yi NSU dan 3002 ye güncelliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sagun18

görüntülü görüşme gelecek mi şebeke üzerinden?
    amber ile ya da daha sonra...?

Bir yazıda telefon şebekesinin 4G yi desteklemesi lazımmış, Türkiye de mevcut hatların 3G olması nedeniyle görüntülü görüşme yapılamıyormuş Lumialar da diye okumuştum. Yani 4G teknolojisini bekleyecez artık ne zaman gelirse oda...

• quote:

Orijinalden alıntı: mertaktun

Uyandırmak için dokun ve kilit ekranı saat nereden etkinleştiriliyor acaba

Ayarlar/ekran+dokunma/yana kaydırarak üçüncü menüdeki *Göz atma* uyandırma için dokun diye bir ayar görmedim. Zaten o ayarlı kendiliğinden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Serkan75 -- 22 Ağustos 2013; 22:16:13 >
  • Arkadaşlar Pro cam uygulaması L820 için gelir mi, gelse de ne zaman olur bu sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 820 yi 3002 ye güncelleyince *Arama Engelleme* kayboldu

• arkadaşlar bende data sense yok ya da farklı bi yerden mi açılıyor bi yardım edin

• quote:

Orijinalden alıntı: akar03

arkadaşlar bende data sense yok ya da farklı bi yerden mi açılıyor bi yardım edin

Uygulamaların içerisinde olması lazım. Telefonunuz L820 ise NSU programından 3002 ile biten güncellemeyi kurmanız lazım.

http://img488.yukle.tc/image.php?id=1484wp_ss_20130823_0001.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Serkan75 -- 23 Ağustos 2013; 0:27:14 >
  • Şimdi bu güncellemeyi yükledim, iyi güzel. Peki silinen uygulamaları marketten bir şekilde aynen indirebilir miyim? Yani bazı ücretsiz yüklediğim uygulamalar ücretli şu anda, nasıl olacak?

Edit: Güncellemeden önce yedeklemem gerekiyormuş galiba, neyse sağlık olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cuz I Got High -- 23 Ağustos 2013; 3:22:52 >
  • Hergum bakıyorum hala gelmedi güncelleme be (lumia 820)

Bi güncelleme gelmiş bakalım neymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord.Blade -- 23 Ağustos 2013; 0:54:37 >
  • Amber Güncellemesini yapmak yaklaşık 15 dakika sürüyor.
    Kurulum çok kolay.
    Ben Lumia 920 de kurulumu yaptım.

Telefonunuzdaki tüm bilgiler siliniyor.
    Ama zaten rehberinizi, takviminizi outlook.com da tutuyorsanız bir problem yok zaten ...
    Kurulum bittikten sonra hotmail hesabınızı tanımladığınızda eğer tüm rehber ve takviminiz outlook.com da ise bilgileriniz geri gelecek...

Kurulumu Nokia Software Updater for Retail programı ile yapıyorsunuz.

Programı indirmek içinhttp://www.mediafire.com/download/itpp2qxxn2gwmo9/Nokia_Software_Updater_for_Retail_2.0.6.rar
    adresini kullanabilirsiniz.
    Kaynak :http://www.windowsphoneturkiye.info/guncel-haberler/amber-guncellemesi-nokia-care-suitede/

Programı bilgisayara indirip kurulumu bittikten sonra programın yeni versiyonu var update edeyim mi diyor !

Mutlaka update edin !!!
    Update sonrası versiyonu 3.0.8 oluyor.

Daha sonra cihazınızı bilgisayara bağladığınızda telefonu ve modelini algılıyor ve güncelleme var diyerek sizi uyarıyor.

Ama unutmayın telefonun içindekilerin hepsi silinecek !!!

İleri dediğinizde Update dosyasını bilgisayara indiriyor. İndirme bittikten sonra telefona yüklemeyi gerçekleştiriyor. ve en sonunda restart ederek
    telefonunuz kullanıma hazır hale geliyor. Tabi bütün bu işlemler yaklaşık 15 dakika falan sürüyor.
    (Tabi internet hızınıza göre daha hızlı veya yavaş olabilir)

Telefon açıldığında ilk aldığınız gün gibi telefonunuzun kurulumu yapıyorsunuz.

Tabi bunun yerine OTA güncellemesinin gelmesini bekleyebilirsiniz. Sanırım onda hiçbir şey silinmeyecek !!!

Kurulum sonrası bütün belirtilen özellikler telefona geldi. Hiçbir eksik yok !

Kolay gelsin ....

• mertaktun M kullanıcısına yanıt
    AYARLAR > EKRAN + DOKUNMA ya gelin

orada sağa doğru ekranı kaydırarak GÖZ ATMA kısmına gelin.

Göz atmayı Açarsanız ekranda saati görürsünüz.

yine

AYARLAR > EKRAN + DOKUNMA kısmında

DOKUN kısmında Telefonu uyandırmak için çift dokunun çekli değil ise onu işaretleyin. Böylece çift dokunma ile telefonunuz açılacak.

Kolay gelsin ...
  • Ücretli olanları daha önce aldıysanız tekrar yüklerken ücretli yazsa bile devam edin ücretsiz olarak kurabileceksiniz.
  • Amber güncellemesi yapanlar aşağıdaki uygulamayı indirip Nokia/Sistem altındakileri güncellemeniz gerekir.

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/sysapp-pusher/19d44d9e-f18e-4df1-9bce-36335242ed2e
  • Bildiğim kadarıyla henüz telefondan resmi güncelleme gelmedi.Nokia nın sitesinde ONAY BEKLİYOR gibi birşey yazıyor.
    Burada yazılanlar biraz zorlama gibi geldi.Telefon üzerinden güncellemek daha doğru olmaz mı?
    Tabi bu benim düşüncemdir,yapabilenlere de helal olsun😊

• Göz atma ekranında zamanlama ayarını kullanan var mı nasıl çalışıyor???

• donniedarko kullanıcısına yanıt
    Amber daha telefonlara gelmedi
  • nihayet geldi telefona güncelleme yüklüyoruz bakalım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.