Şimdi Ara

Amber Güncellemesi (Sonunda geldi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
2
Favori
9.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonunda 2 gündür yapmaya çalıştığım güncellemeyi yaptım çok şükür hiçbir sorun olmadı

tüm rehber ve neredeyse tüm uygulamalar geri geldi fotoğraflarda pc'de yedekliydi onunlada uğraşacağım
    OTA'yı beklemeyin derim ben açıkçası hiç zor bir işlem değilmiş bağlıyorsunuz bitince de çıkarıyorsunuz yaklaşık 1 saat sürdü benim telefonun güncellenmesi 5 dk

yardımlarınız için teşekkürler :))
  • şayze kullanıcısına yanıt
    Sevindim adınıza güncellemeyi çok istiyordunuz inşallah memnun kalmışsınızdır Amber ve getirdiği yeniliklerden .
  • şayze kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.SysApp Pusher i mağazadan indirin ve nokia bölümünden sistem altındakileri güncelleyin.Güncellemelerden sonra ek özellikler tam anlamı ile gelecektir.
  • Kazakistandayım. Kameram pek şirin oldu. Ama, çift tıkla uykudan uyanmak yok. Wifi den aldım sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cutuak C kullanıcısına yanıt
    Modeli belirtirseniz iyi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebanuba -- 22 Ağustos 2013; 19:35:40 >
  • Buyrun arkadaşlar Türkiyeye bakarsınız güncelleme durumunu görebilirsiniz .

http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/
  • Arkdaşlar sizlerede paylaşmak istedim geçenlerde yaptığım amber güncellemesi sürümü 3001 ile bitiyordu, bugün tekrar NSU üzerinden taktım telefonu bu sefer de sürüm numarası 3002 ile biten amber geldi bende bu sürüme güncelledim data sense de eklenmiş oldu, bilginize
  • Arkadaşlar eşime ait L820 nin telefon güncellemesini kontrol ettiğimde 2 tane "Speech Sistem" ve "Speech Data" adında güncelleme gelmiş.Amber yüklü L820 telefonu olan arkadaşlar ayarlardan güncelleme kontrolü yapsınlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LickUP

L20 için hala gelmedi. İllgegal yollardan yükleme gibi bi durum var mı daha fazla bekeleyemeyeceğim

Aşağıda bahsi geçen NSU programını verdiğim linkten indirip kurun. Çok zor değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Serkan75 -- 22 Ağustos 2013; 20:36:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Serkan75

quote:

Orijinalden alıntı: şayze

Arkadaşlar 920 için yedekleme ve nsu üzerinden güncelleme nasıl yapılıyor birilerinin bu konuyu açması lazım

numara yedeklemeyi nasıl yapacağım?
    6sec'e para vermiştim tekrar yükleyebilecek miyim?
    telefonu fabrika ayarına döndürüp mü güncelleyeceğim?
    işlem ne kadar vakit alıyor?

Öncelikle aşağı linkten "Nokia Software Updater for Retail" programı indirin. Programı kurduktan sonra telefonunuzu PC ye bağlayın. Gelen güncelleme uyarısında 1XXX.XXXX şeklinde başlayan bir sürüm numarası karşınıza çıkarsa telefonunuzu güncellemeyin. Gelen güncelleme sürümü 3XXXXXXXX şeklinde başlayacak. Benim telefonumun (Lumia 920) sürümü 3047.0000.1326.10144. Forumlarda bahsedilen tüm eklentiler 920 lere geliyor. Ancak 820 "Data Sense" gelmiyor. Dosya boyutu 920 için 1.40 GB, 820 için de 1.14 GB. Ayrıca telefonunuzu *Ayarlar-Yedekleme (ögeleri buluta yedekle)" kısmından Skydrive ye yedekleyebilirsiniz (Sanırım bunu en başa yazmam gerekiyor). Güncellemeden sonra rehberiniz ve daha önce yüklenen programlar tekrar kurularak aynen geri gelir. ( Programlar tekrar internet üzerinden kurulur ) Satın aldığınız programda kurulur. Bende satın almıştım program. Birkaç telefon ayarlarınızda tekrar otomatik olarak ayarlanıyor. Ayrıca telefonunuzu sıfırlamadan mevcut haliyle güncelleyebilirsiniz. 1.14 GB lık dosya bilgisayarınıza inene kadar geçen süre biraz internet hızınıza göre uzun olabilir. Ancak dosya tam indikten sonra telefonun hazır hale gelmesi yanlış hatırlamıyorsam 10 dk bile sürmüyor. Ha az daha unutuyordum. Güncelemeden sonra telefon kapanıp açılacak ve size birkaç ayar soracak. Bu ayarlar içerisinde ibareleri yanlış hatırlamıyorsam "Telefonu geri yükle" birde "Yükleme" diye seçenek çıkacak. Biz burda "Telefon geri yüklemeyi" seçeceğiz. Benzer ibareler de olabilir. Bu bizim eski programlarımızı ve rehberimizi geri getirecek. Ancak sizin bu esnada telefonuzu ister operatör üzerinden, yada wriless üzerinden internete bağlamanız gerekiyor.

NSU programı;
    http://www.mediafire.co...er_For_Retail_3.0.8.zip

SkyDrive İndirmek için;
    http://windows.microsof...tr-tr/skydrive/download

• quote:

Orijinalden alıntı: rebanuba

Hayırlı olsun.SysApp Pusher i mağazadan indirin ve nokia bölümünden sistem altındakileri güncelleyin.Güncellemelerden sonra ek özellikler tam anlamı ile gelecektir.

Allah razı olsun. Böyle bir program arıyordum. Çok teşekkür ederim...

• Reset sorunu yaşayıp gûncelleme ile bu sorunu ortadan kalkan var mı? (Sorun 3g de oluyor hat avea)

• Reset sorunu hiç yaşamadım fakat güncelleme ile sorun ortadan kalmıştır heralde
  • rebanuba R kullanıcısına yanıt
    çok harika bi program çok teşekkürler
  • Güncelleme düştü arkadaşlar gsm üzerinden hadi hayırlısı ortalama kaç mb tı amber?

• Şuan güncellendim

• quote:

Orijinalden alıntı: adriano9

Güncelleme düştü arkadaşlar gsm üzerinden hadi hayırlısı ortalama kaç mb tı amber?

Evet düşmüş. Boyutu bana daha az gibi geldi OTA'da 550-600 mb gibi bir yer aldı toplamda.

• çift tıklama ile uyandırma çok iyi bence en güzel özelliklerden biri bi müddet sonra kilit tuşu göçüyor çünkü

Saat benim için gereksiz ama çok işe yarayabilir
    radyo olabildiğince sade kanal aramak zor ancak iş görüyor tabii ki

Data sense gerçekten çok iyi rahatça veri takibi yapılıyor

nokia smart cam çok işlevli değil açıkçası arada bir aklıma gelirse kullanırım gibi geliyor onun dışında eğlence amaçlı sanki
    pro cam için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim kesinlikle enfes daha keskin daha canlı fotoğraflar ve 3200 iso resmen zifiri karanlık oda da aydınlık çekim yapıyor

telefon farkedilir şekilde hızlanmış ve hassaslaşmış parmağını daha erken algılıyor ve tam takip ediyor
    şarj da gerçekten farkedilir şekilde iyileşmiş en azından bir günü rahat bir şekilde çıkarabilir gibi duruyor

özet: kamera ve performans üzerine çok iyi bir güncelleme beklediğimize kesinlikle değdi

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    kesinlikle çok memnunum otayı boşuna beklemişim çok kolay bir işlemmiş bu güncellemeden mahrum kalmışız

tekrar teşekkürler
  • Pro cam uygulaması HARİKA

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.