Şimdi Ara

Amber Güncellemesi (Sonunda geldi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
2
Favori
9.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nerden ve nasıl yapılıyor yardımcı olurmusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logan35

Nerden ve nasıl yapılıyor yardımcı olurmusun?

Arayan listesine yani GEÇMİS menüsüne geldiğinizde istemediğiniz numaranın üstüne uzun süre basın. Açılan menüde en altta yazıyor...

http://img490.yukle.tc/image.php?id=3737wp_ss_0001.jpg

"Test edildi, onaylandı"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Serkan75 -- 20 Ağustos 2013; 11:53:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar lumia 720'ye amber güncellemesi geldi mi yada yükleyebilen var mı acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 920 için yedekleme ve nsu üzerinden güncelleme nasıl yapılıyor birilerinin bu konuyu açması lazım

numara yedeklemeyi nasıl yapacağım?
    6sec'e para vermiştim tekrar yükleyebilecek miyim?
    telefonu fabrika ayarına döndürüp mü güncelleyeceğim?
    işlem ne kadar vakit alıyor?
  • M.Serkan75 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba Teşekkür ederim bilgilendirme için benim telefonum 820 denedim sadece ögeyi sil çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logan35

Merhaba Teşekkür ederim bilgilendirme için benim telefonum 820 denedim sadece ögeyi sil çıkıyor.

Rica. Eşimin telefonu 820 ve ondada ARAMA ENGELLEME var. Siz telefonuza Amber güncellemesini yüklediniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: şayze

Arkadaşlar 920 için yedekleme ve nsu üzerinden güncelleme nasıl yapılıyor birilerinin bu konuyu açması lazım

numara yedeklemeyi nasıl yapacağım?
    6sec'e para vermiştim tekrar yükleyebilecek miyim?
    telefonu fabrika ayarına döndürüp mü güncelleyeceğim?
    işlem ne kadar vakit alıyor?

Öncelikle aşağı linkten "Nokia Software Updater for Retail" programı indirin. Programı kurduktan sonra telefonunuzu PC ye bağlayın. Gelen güncelleme uyarısında 1XXX.XXXX şeklinde başlayan bir sürüm numarası karşınıza çıkarsa telefonunuzu güncellemeyin. Gelen güncelleme sürümü 3XXXXXXXX şeklinde başlayacak. Benim telefonumun (Lumia 920) sürümü 3047.0000.1326.10144. Forumlarda bahsedilen tüm eklentiler 920 lere geliyor. Ancak 820 "Data Sense" gelmiyor. Dosya boyutu 920 için 1.40 GB, 820 için de 1.14 GB. Ayrıca telefonunuzu *Ayarlar-Yedekleme (ögeleri buluta yedekle)" kısmından Skydrive ye yedekleyebilirsiniz (Sanırım bunu en başa yazmam gerekiyor). Güncellemeden sonra rehberiniz ve daha önce yüklenen programlar tekrar kurularak aynen geri gelir. ( Programlar tekrar internet üzerinden kurulur ) Satın aldığınız programda kurulur. Bende satın almıştım program. Birkaç telefon ayarlarınızda tekrar otomatik olarak ayarlanıyor. Ayrıca telefonunuzu sıfırlamadan mevcut haliyle güncelleyebilirsiniz. 1.14 GB lık dosya bilgisayarınıza inene kadar geçen süre biraz internet hızınıza göre uzun olabilir. Ancak dosya tam indikten sonra telefonun hazır hale gelmesi yanlış hatırlamıyorsam 10 dk bile sürmüyor. Ha az daha unutuyordum. Güncelemeden sonra telefon kapanıp açılacak ve size birkaç ayar soracak. Bu ayarlar içerisinde ibareleri yanlış hatırlamıyorsam "Telefonu geri yükle" birde "Yükleme" diye seçenek çıkacak. Biz burda "Telefon geri yüklemeyi" seçeceğiz. Benzer ibareler de olabilir. Bu bizim eski programlarımızı ve rehberimizi geri getirecek. Ancak sizin bu esnada telefonuzu ister operatör üzerinden, yada wriless üzerinden internete bağlamanız gerekiyor.

NSU programı;
    http://www.mediafire.co...er_For_Retail_3.0.8.zip

SkyDrive İndirmek için;
    http://windows.microsof...tr-tr/skydrive/download

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Serkan75 -- 21 Ağustos 2013; 0:51:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Serkan75

quote:

Orijinalden alıntı: drowen

quote:

"Nokia Software Updater for Retail" programına telefonunuzu bağlayarak denediniz mi?

Bu akşam güncellemeyi planlıyorum. 1 adet siyah l820 ve 1 adet beyaz l820 güncelleyeceğim.

Ayrıca 1XXX.XXXX şeklinde başlayan şu anki mevcut yazılım üzerine gelecek amber yazılımı 3XXX.XXXX şeklinde başlayacak. "Nokia Software Updater for Retail" programında gelen güncelleme 1xxxxxxxx şeklinde başlıyorsa güncellemeyin boşuna...

haydaa iyiki yapmamışım güncellemeyi.

• Çok sağolun gerçekten çok yararlı Bi bilgi yarın hemen güncelleyelim o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: şayze

Çok sağolun gerçekten çok yararlı Bi bilgi yarın hemen güncelleyelim o zaman

Rica ederim. Bataryası saglam bir lattoptan güncellemenizi yaparsanız çok daha iyi olur. Elektirik kesentisine karşı en iyi yöntem. Bu arada tekrar hatırlatmaya gerek varmı bilemiyorum ama skydrive yedeklemesini güncellemeden önce yapmanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Serkan75 -- 21 Ağustos 2013; 0:49:12 >

• Nsu benim pc de de varmış farkında bile değilim :D l920 kullanıyorum güncelleme serverlarda varmı en son kalkmıştı

• Çok sorulmuş bu.

Lumia 520 Amber güncellemesinin Hands-on videosu yayınlandı. Sadece Glance Scren özelliği gelmeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghosturk

Çok sorulmuş bu.

Lumia 520 Amber güncellemesinin Hands-on videosu yayınlandı. Sadece Glance Scren özelliği gelmeyecek.

Ben 3-4 gün kullandıktan sonra kapattım zaten o özelliği. Çünkü aşırı şekilde batarya tüketimine neden oluyor. Açık iken ekran tam siyah olmuyor. Saat rakamları dışında kalan alanda batarya tüketiyor. Normalde ekranı kilitlediğimizde tam siyah oluyor telefon. Bu özellik açıkken mat siyah...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ghosturk

Çok sorulmuş bu.

Ben 3-4 gün kullandıktan sonra kapattım zaten o özelliği. Çünkü aşırı şekilde batarya tüketimine neden oluyor. Açık iken ekran tam siyah olmuyor. Saat rakamları dışında kalan alanda batarya tüketiyor. Normalde ekranı kilitlediğimizde tam siyah oluyor telefon. Bu özellik açıkken mat siyah...

Tecrübeni paylaşman iyi olmuş. Bu haliyle çok kullanışlı olmayacağı açık.

• M.Serkan75 M kullanıcısına yanıt
    Göz atma bölümünden özet e alırsanız bataryaya zararı olmaz ama telefona ayrı bir hava verir.Ayrıca saat ihtiyacınızı da giderir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebanuba

Göz atma bölümünden özet e alırsanız bataryaya zararı olmaz ama telefona ayrı bir hava verir.Ayrıca saat ihtiyacınızı da giderir.

Bunu hiç denememiştim. Dediğiniz gibi özete aldım ve gece modunu kapalı tuttum. Ekranı kilitleyince saat çıkıyor ve 15 sn kadar ekranda kalıp kayboluyor. Sonuçta ekran tam siyahta kalıyor. Bilgi için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Serkan75 -- 21 Ağustos 2013; 11:55:16 >
  • Arkadaşlar bazı L820'lerde data sense var ve bazılarında yok bunun sebebi sizce ne olabilir?

vodafon kullanıyorum ve güncellediğim amber numarası da 3001 ile bitiyor bu doğru mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: xxtahaxx

Arkadaşlar bazı L820'lerde data sense var ve bazılarında yok bunun sebebi sizce ne olabilir?

vodafon kullanıyorum ve güncellediğim amber numarası da 3001 ile bitiyor bu doğru mudur?

bende bugün güncelledim global romlu telefonumun sürümü 3002 ve data sense var
  • Amber'den sonra karşıya ses gitmemesi problemi yaşayanların yorumları nedir???

• OTA ya dustumu amber ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.